• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk kez test yaptım. ne olduğunu anlamadim. yardim lütfen

Senin bir kaç hamilelik olmuş sanırım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Ben daha 4 aylık evliyim. Bu durumlarla yeni yeni karşılaşıyorum. Tecrübe ede ede öğreneceğiz sanırım. Hayırlısı...

benim 2 kaybım ,1 kürtajım var gebelik kesesi gelişmediği için :KK42:,Allah ömür versin 1 de oğlum var,teşekkür ederim,sıkıntı yok sormak istediğini sorabilrisin

geç döllenme nedir acaba? Kusura bakmayın daha önce hiç karşılaşmadığım durumlar. Hatta sitede gezerken sürekli "sat" ın ne "bat" ne diye yazılar okuyup, Allah Allah bu ne diyor epey bi düşündüm. Sonra çözdüm ama:KK54: son adet tarihi imiş:)
şimdi herkesin yumurtasının çatladığı gün farklıdır
kimisinin 14, kimsinin 15, 16 kimsinin 20 vs. 10 ila 17 arası normal
21 den sonrası geç kabul ediliyor
ve yumurta geç çatlayınca geç döllenmiş oluyor ve doğal olarak testlere de geç yansıyor

benim 2 kaybım ,1 kürtajım var gebelik kesesi gelişmediği için :KK42:,Allah ömür versin 1 de oğlum var,teşekkür ederim,sıkıntı yok sormak istediğini sorabilrisin
Geçmiş olsun. Ben de herhangi bir şey yapmadım. Eşimle konuştum, varsa vardır yoksa yoktur neden stress yapiyorsun biraz daha bekleyelim dedi. Sinir olmadım değil ama sanırım en mantıklısı biraz daha beklemek. Ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Çok karmaşık duygular yaşadım yaşıyorum. Tekrar ilginiz için teşekkür ederim

şimdi herkesin yumurtasının çatladığı gün farklıdır
kimisinin 14, kimsinin 15, 16 kimsinin 20 vs. 10 ila 17 arası normal
21 den sonrası geç kabul ediliyor
ve yumurta geç çatlayınca geç döllenmiş oluyor ve doğal olarak testlere de geç yansıyor
Ne olduğunu bilemiyorum. Belki de öyledir. Bu konuda hesaplama ya da doktor kontrolüne başvurmadım. Hayırlısı diyorum. Benim için ve herkes için inşallah

Basit testler kacgun sonra pozitif çikiyor bilen var mi ?
Basit testler için adet döneminin gecikmesi gerekiyor diyorlar. Benim geçtiği halde negatif çıktı. Erken gebelik testi de resimdeki gibi çıktı. Sanırım pozitif. Ama forumda bir çok arkadaş basit testlerin daha etkili olduğunu söylemiş. Bir muamma yani:KK43:

en güzeli gidip kan vermek sağlıklı bir gebelik mi diye bakmak için 1 hafta sonra tekrar kan vermeni isterler ama bu seni uğraştırmak için değil sağlıklı gebelik mi diye bakmak için olan birşey bu tahlillerden sonra da doktora gidip ultrason muayenesi olmak en doğrusu kesenin görünüp rahimde mi olduğuna yani dış gebelik olmadığının belirlenmesi lazım. bekliyim de ilk gittiğimde hem kalp atışını duyayım hem bebeği göreyim demeyin gidin olun kontrolünüzü. ilk dönem biraz doktor kapılarında geçsede kafanız rahat olur

en güzeli gidip kan vermek sağlıklı bir gebelik mi diye bakmak için 1 hafta sonra tekrar kan vermeni isterler ama bu seni uğraştırmak için değil sağlıklı gebelik mi diye bakmak için olan birşey bu tahlillerden sonra da doktora gidip ultrason muayenesi olmak en doğrusu kesenin görünüp rahimde mi olduğuna yani dış gebelik olmadığının belirlenmesi lazım. bekliyim de ilk gittiğimde hem kalp atışını duyayım hem bebeği göreyim demeyin gidin olun kontrolünüzü. ilk dönem biraz doktor kapılarında geçsede kafanız rahat olur
Evet sanırım en mantıklısı bu. Zira günde 5 - 10 kez ev tipi test yapanlar varmış. Pek güvenmemek gerekiyor anladığım kadarı ile. Ben de bugün test yaptıracağım inşallah.

Arkadaslar kan testi yaptırdım. Evet hamileyim. Evet daha çok küçük. Utrasonda gözükmüyor bile.. forumdaki arkadaşların verdiği çoğu bilgi doğru çıktı yani. Herkese teşekkür ederim. Allahim inşallah sağlıkla kucagimiza almayi da nasip eder.

tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur bizde burdan takip ederiz

Arkadaslar kan testi yaptırdım. Evet hamileyim. Evet daha çok küçük. Utrasonda gözükmüyor bile.. forumdaki arkadaşların verdiği çoğu bilgi doğru çıktı yani. Herkese teşekkür ederim. Allahim inşallah sağlıkla kucagimiza almayi da nasip eder.
4 ay önceki halimi gördüm.
İlk kez test yapıp sonucu bile anlayamamak, bu yüzden teste güvenmeyip aynı gün bir daha yapmak, burada sorduğumuz sorulara verilen cevapların ne olduğunu google amcaya sorup kavramaya çalışmak, hamilelik süpriz olduğu için 'yok canım değildir kime nasip olmuş tek testle de bana olsun' deyip kendini avutmak ama aynı zamanda ya öyle olursa, ya hamileysem diye içinizde oluşan kıpırtılar...
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.:KK68:

4 ay önceki halimi gördüm.
İlk kez test yapıp sonucu bile anlayamamak, bu yüzden teste güvenmeyip aynı gün bidaha yapmak, burada sorduğumuz sorulara verilen cevapların ne olduğunu google amcaya sorup kavramaya çalışmak, hamilelik süpriz olduğu için 'yok canım değildir' deyip kendini avutmak ama aynı zamanda ya öyle olursa, ya hamileysem diye içinizde oluşan kıpırtılar...
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.:KK68:
Ne güzel özetlemişsiniz. Aynen öyle çok karışık duygular yaşadım. Amin Allah im hepimize nasip etsin inşallah Hoppa

Sizin adiniza cok sevindim.. Ins. Hayirlisiyla kucaginiza almakta nasip olur ... Rabbim iateyen herkese nasip etsin inş..

Bende bugun test yaptım sizinki gibi silikti pazartesi saglik ocagina gidip kan verecegim
bi yanim cok mutlu ikinci bebegim olcak diye bi yanim hüzunlü nasil bakarim ikisine birden nasil yeterim diye
oglum 2 yasinda bu arada bilemiyorum artk hayırlisiyla insallah hamileyimdir

Back