Saç Rengi ve Saç Boyama ilk kez saç boyadım yardımm:(

@slxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
34
0
86
Ankara
merhaba kızlar
küçük bebeğim olduğu için evden çıkıp kuaföre gidemedim heveslendim kardeşime saçımı boyattım.
koleston 12.0 açık doğal sarı saç boyası aldım.saçlarımda hiç boya yok koyu kumral.
yaklaşık 30dk beklettim yıkadım.karamel gibi açık bi renk oldu.ama ben biraz sarı olsun istiyordum pek içime sinmedi.aceba az mı beklettim.aynı boyaya tekrar boyasam rengi biraz daha açılırmı?saçlarıma zarar verirmi?
ne yapmalıyım neolur bi yardım edin.
resim çektim eklemek için fakat olmuyo.aceba 100 msj falan yazıyo dolmadığı içinmi gönderemiyorum.

canım saçlarının sarı olması için orealle açılması gerekiyor o yüzden sarı olmamaıştır eğer vakit
bulupta kuaföre gidersen kuaför saçını açıp sarıya boyayabilir...

şimdi neyapsam bilemiyorum saçlarımı boyamadan önce olsa açtırabilirdim belki.şimdi dahada zor olacak boyalı iken saçlarım yanarsa diye korkuyorum offf.keşke boyamasaydım nasıl böyle bi hata yaptım

canım saçını evde kendin yapabilirsin çok arkadaşım var yapan.

nasıl yapıcam efuli yardım edersen sevinirim.
gerçekten bunaldıım ya.
nasıl bi hataya düştüm anlamadım

canım açık renk boyalar genllikle öle olur sıkma canını saçında hiç boya olmadıgı için kolayca istediğin rengi edebelirsin.eğer baya açık bi sarı istiyosan palettenin yoğun renk açıcısı yla saçlarını açman grekir ilk bi.

o da orealle gibi zararlımı aceba.bilseydim önce onunla açardım .şimdi onu kullanırsam tekrar üstüne boya yapmam gerekiyormu?

canım benim saçımda büsürü işlem oldugu halde kullanmıştım bi zarar vermemişti.üstüne tekrar boya yapıp yapmamak senini zevkine kalmış opuyorumnanaktan

sağolasın canım.benim saçlarıom ince telli ve zayıf.ne yazıkki cesaret edemiyorum.sanırım tatmin olmadım bunlarla.
bi hata ettim içinden çıkamıyorum.
sanırım bu boyayı akıtmaktası da mümkün değil.
uzamasınımı bekleyeceğim yani sürekli kestirerek

bencede canım sen en kısa zamanda bi kuaföre git yerimseniben

saçındaki boyayı akıtsanda sarı saç istiosanda kuaföre gitmelisin boyadığın açık zeminin üzerine sık bir röfle yaptırabilirsin mesela saçındaki beğenmediğin boyada işe yaramış olur :)

bence kumral tonlarında boya üstüne onlarda koyu oluyor 7.0 numara mesala birden koyu yaparsan zınk diye kötü olur

keşke hiç riske atmasaydın canım kendi saç renginden daha açık olduğu için sorun olmuş ama kuaförler bile sarıyı rengini oturtmak için ikinci defa tekrarlıyor.Saçının kendi rengini bilmediğim için oreal kullanmadan olur mu bilemiyorum.tekrar boyayacaksan bile bir süre bekle derim.yoksa saçlar çok zarar görüyor lastik gibi oluyor

cnm ben evde kendim kahveden sarıya döndüm yani olmaz diye bişi yok palette 10.01 küllü sarı al boya baya açıyo saçı eski ve yeni resim ekledim cnm

Eklentiler

• $Fotoğraf0716.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $eskiiiii.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 154
cnm ben evde kendim kahveden sarıya döndüm yani olmaz diye bişi yok palette 10.01 küllü sarı al boya baya açıyo saçı eski ve yeni resim ekledim cnm

büyük başarı valla canım çok güzel olmuş tebrikleroksijenli su,perhidrol falanda mı kullanmadın boya öncesinde?

baya guzel acmis benim saclarim sari diplerim gelmisti kendim evde yapiyim dedim degisik bisey oldu yani sariya benzer kumral gibi bisey oldu bence isi uzmanina birakmak lazim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…