Gebeliğe Hazırlık İlk kez klomen ve çatlatma iğnesi sorularım var lütfen yardımcı olur musunuz hanımlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evdekimalzeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
86
79
38
31
Merhaba hanımlar lafı fazla uzatmadan direk konuya gircem 4 yıllık evliyim pco var denildi ve bu benim ilk tedavim ;
Bugün çatlatma iğnesinin 9 . günü alt karında dolgunluk ,adet sancısına benzer bir sancım ve karnımda hafif şişkinlik var bunları yaşayıp hamile kalan var mı?

NOT 1 ;iğneden 14 gün sonra adet olunurmuş ama benim iğneden sonra adetime 20 gün vardı erken mi olacağım yoksa kendi tarihimde mi acaba sizin ki ne zaman oldu

NOT 2; karında şişlik ohss yani aşırı yumurta uyarılması sonucu su toplanması oluyormuş ama sanmıyorum birebir belirtileri yok ve benim 2 yumurtam oluşmuştu biri 14 biri 19 mm doktor iğneyi vurduktan sonra çatlamış mı diye çağırmadı folik asit de yazmadı aklım oraya da takıldı oof of sormak istediğim o kadar çok soru var ki aslında...

Tabii ki Allah bilir şimdiden ne olacağını bilemeyiz ama lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?

Cnm ben de bu ay klomen ve sonra çatlama iğnesi oldum ve hamile kalamadım 18. Günümde regli oldum

Bnmde iğneden sonra kaşık agrım olmustu yumurtalar catladıgı için sanırım ama günlerini iyi değerlendir ben cok değerlendiremedim

ben de iğneden sonraki 2 sabahı değerlendirebildim gebelik oluşmasından çok yan etkileri görür müyüm kötü bi şey yaşar mıyım diye endişeliyim kalktım şimdi yine sancı var bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…