• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk kez klomen kullanacağım ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
558
33
Kızlar selam herkese
Geçen sene hsg çekildim 6 ay önce gebelik olmayınca yine gittim dr a sorunumuz yok eşimle çok şükürler olsun.
Regl 3. Gününde gittim Dr yumurtalarımı saydı 9 tane dedi klomen 2x ve glucophage 1x yazdı klomeni duydum ama hiç bir bilgim yok şimdi dr bana 17 sinde gel dedi aşılama mı yapacak yoksa ne olacak iğne falan da vermedi bana pek anlamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum kızlar🙈

Kızlar selam herkese
Geçen sene hsg çekildim 6 ay önce gebelik olmayınca yine gittim dr a sorunumuz yok eşimle çok şükürler olsun.
Regl 3. Gününde gittim Dr yumurtalarımı saydı 9 tane dedi klomen 2x ve glucophage 1x yazdı klomeni duydum ama hiç bir bilgim yok şimdi dr bana 17 sinde gel dedi aşılama mı yapacak yoksa ne olacak iğne falan da vermedi bana pek anlamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum kızlar🙈
Klomeni kullandıktan sonra yumurtanın durumuna bakıp çatlama aşamasına geldiğinde iğne vuracak veya iğneyi yazıp vurmanı söyleyecek daha sonra da belli günlerde ilişki önerecek adetini bekleyeceksin canım inşallah sonuç istediğin gibi olur 😍

Klomeni kullandıktan sonra yumurtanın durumuna bakıp çatlama aşamasına geldiğinde iğne vuracak veya iğneyi yazıp vurmanı söyleyecek daha sonra da belli günlerde ilişki önerecek adetini bekleyeceksin canım inşallah sonuç istediğin gibi olur 😍
Canımmm çok teşekkür ederim inşallah canım mutlaka yazağım buraya 🥰🥰🥰 çok sağol bilgi için canım 🥰🥰🥰

Canımm merhaba tekrar rahatsız ediyorum benim ilacım 14ünde bitiyor klomen 17 sinde dr çağırmıştı acaba arada 3gün var birşey olurmu ilaç bitince mi gideceğim dr a

Canımm merhaba tekrar rahatsız ediyorum benim ilacım 14ünde bitiyor klomen 17 sinde dr çağırmıştı acaba arada 3gün var birşey olurmu ilaç bitince mi gideceğim dr a
Ne demek canım 🌺 yumurtanın büyüme oranını hesap ederek çağırmıştır muhtemelen ama beni ilaç bittiği gün ertesi gün ard arda muayeneye çağırmıştı doktorum istediği boyuta ulaşınca birgün de iğne için gittim sonra regli beklemistim

Ama her doktor başka yol izliyor sistem aynı stilleri farklı canım. İnşallah çok güzel sonuçlar alirsin 😘

Back
X