- 16 Mayıs 2019
- 20
- 20
- 88
- 31
- Konu Sahibi mavilimavi9498
-
Kafanıza takmayın stresten daha çok kesilir kendimden bilirim insallah olmustur lekelenme tarzındaysa yerleşme olabilir geç döllenmeyse idrara saha geçmemiş olabilir bir kaç gün daha bekleyin be testi tekrarlayın inşallah olmuştur beklemesi zor biliyorum ama dayanınMerhaba Polikistik over sendromum var 3 yıldır evliyim ve 2 yıldır Bebiş istiyoruz olmadı doktora gittiğimde yumurtların büyümüyor dedi ve femara verdi ilk ay içtiğimde tam 28. Günde regl olmuştum ve normalden daha yoğun geçmişti Bu ay 2. Ayım 39.gündeyim hala regl olmadım son bir haftadır ara ara giren kramplarım var sökemedim kist oldu diye düşünürken cumartesi günü sadece peçeteye gelen akıntıyla karışık pembe lekeyi gördüm ve regl olacağımı düşünüp ped takıp beklemeye başladım olmadı pazar günü ise sadece bir damla kadar yine peçeteye geldi 3 gündür ise şeffaf akıntım var her an olacakmış gibi hissediyorum 43 günde regl olduğum bile olmuştu Pembe lekeyi görmesem umutlanmazdım bugün sabah idrar testim negatif sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık umutlandım
Çok teşekkür ederim umarım isteyen herkese nasip olurKafanıza takmayın stresten daha çok kesilir kendimden bilirim insallah olmustur lekelenme tarzındaysa yerleşme olabilir geç döllenmeyse idrara saha geçmemiş olabilir bir kaç gün daha bekleyin be testi tekrarlayın inşallah olmuştur beklemesi zor biliyorum ama dayanın ❤❤
Olur insallah canım bende yeni kan verdim yükselmesini bekliyorum her türlü beklemesi zor yaniÇok teşekkür ederim umarım isteyen herkese nasip olurbeklemek Zor Evet özellikle etrafımdaki toplu hamilelik haberleri çok yıprattı toplu derken abartmıyorum eşimin bütün kuzenleri peşpeşe doğurdu ve her seferinde haberleri duyanlar sizi sandık diye söylemeleri üstüne de bu yaşadığım bilmiyorum
İnşallah yükselir ve bebeğinize kavuşursunuzOlur insallah canım bende yeni kan verdim yükselmesini bekliyorum her türlü beklemesi zor yani
Ne zaman kan verdin canım adetin geçince mi öyleyse kaç gün sonraOlur insallah canım bende yeni kan verdim yükselmesini bekliyorum her türlü beklemesi zor yani
Adetime 3 gün vardı dün verdim kanda ve idrarda çıktı 20 çıktı yarın bi daha vericem iki katına çıkmıs olması gerekiyor canımNe zaman kan verdin canım adetin geçince mi öyleyse kaç gün sonra
İdrarda da çıktıysa yükselir stres yapmaAdetime 3 gün vardı dün verdim kanda ve idrarda çıktı 20 çıktı yarın bi daha vericem iki katına çıkmıs olması gerekiyor canım
Merhaba merak ettim inşallah değeriniz yükselmiştirAdetime 3 gün vardı dün verdim kanda ve idrarda çıktı 20 çıktı yarın bi daha vericem iki katına çıkmıs olması gerekiyor canım
Yükseldi tatlım 2 gün sonra yaptırdım 47 çıktı ondan sonra üç gün sonra baktırdım 600 kusurdu ondan sonrada baktırmadım çok şükür bır sıkıntı yokMerhaba merak ettim inşallah değeriniz yükselmiştir
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYükseldi tatlım 2 gün sonra yaptırdım 47 çıktı ondan sonra üç gün sonra baktırdım 600 kusurdu ondan sonrada baktırmadım çok şükür bır sıkıntı yok
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bugün 51.gün hala olamadım doktora gittim yumurtam çok büyümüş ama çatlamamış yine de beta hcgye bakalım dedi sonuca bakıp adet söktürücü verdi onu içeceğimAdet oldunuz mu
Bugün 51.gün hala olamadım doktora gittim yumurtam çok büyümüş ama çatlamamış yine de beta hcgye bakalım dedi sonuca bakıp adet söktürücü verdi onu içeceğim
Sonuç yarın çıkacak ama negatifSonuç negatif mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?