- 9 Kasım 2023
- 285
- 111
-
- Konu Sahibi zeytinagaci1
Evet yapmadım o yüzden, birkaç gün yine kanama olmazsa yapmayı düşünüyorum. Biraz daha sabredelim :)Doktora gitsen de zaten göremeyecek kese falan, muhtemelen testte silik olacak, testin koyulasmasini bekleye bilirsin bıkac gün sonra gidersin belki kese de görünür, bunu düşünerek sabret bence, tabii ben ihtimalleri söylüyorum karar senin, inşallah herşey istediğin gibi olur
Erken gebelik testi yaptır adet öncesi olduğu için inşallah güzel sonuçlar alırsınPeki sizce erken gebelik testi olan mı daha doğru sonuç verir yoksa normal test mi? Sanırım yapacağım ama hangisini yapmam mantıklı olur şu durumda
Yarın sabah bi daha test yapın benceGüncelleme: öğlen biraz daha koyu renkli fazla leke geldi. Her zamanki gibi değil yani.. neyse dedim yapıcam test. Yaptım negatif. Üstüne şuan hiç tık yok. Kesildi resmen. Anlamadım ilk kez böyle bişi başıma geldi. Bir yandan aman değilsin işte hamile test yaptın diyorum. Bir yandan da acaba yanlış sonuç mu diye emin olamıyorum reglime 2 gün vardı normalde
Yine negatif görmek istemiyorum belki birkaç gün sonra yaparımYarın sabah bi daha test yapın bence
Bizi de haberdar et muhakkak canımYine negatif görmek istemiyorum belki birkaç gün sonra yaparım
Yazarım tabikiYarın sabah bi daha test yapın bence
Merhaba test yaptınız mı sonuç nedirYazarım tabikiteşekkür ederim
Merhaba test yaptınız mı sonuç nedir
Merhaba, 2 gün sonunda kanama başladı, her zaman olduğum şekilde regl oldumBizi de haberdar et muhakkak canım
Hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi regl olmak bile kimi zaman bir mucize inşallah Allah en hayırlı zamanda gönlünden geçeni nasip eder canımMerhaba, 2 gün sonunda kanama başladı, her zaman olduğum şekilde regl oldumbilmiyorum takmıyordum ya da öyle zannediyordum ama düşünmeye başladım.. hatta geçen ovulasyon için konu açmıştım test yapayım vs diye ama ondan da vazgeçtim. Ben böyle kafaya takıp uğraştıkça olmayacak gibi.. akışına bırakıp doktorların tavsiyesine uyup gün aşırı deneyeceğim 1 ay boyunca. Bakalım..
Bende de aynısı oldu neyse en azından regli oluyoruz hayırlısıyla olsun bebeklerimizMerhaba, 2 gün sonunda kanama başladı, her zaman olduğum şekilde regl oldumbilmiyorum takmıyordum ya da öyle zannediyordum ama düşünmeye başladım.. hatta geçen ovulasyon için konu açmıştım test yapayım vs diye ama ondan da vazgeçtim. Ben böyle kafaya takıp uğraştıkça olmayacak gibi.. akışına bırakıp doktorların tavsiyesine uyup gün aşırı deneyeceğim 1 ay boyunca. Bakalım..