Slm kızlar saçlarımda hiç boya yok kendi rengi koyu kumral tonlarında koyu kestane de diyebiliriz tenim de açık tenli değilim esmer de değil buğday tenli denilir herhalde şimdi saçımı değiştirmek istiyorum. Sizce nasıl bir renge boyamalıyım yardımcı olur musunuz?
Slm kızlar saçlarımda hiç boya yok kendi rengi koyu kumral tonlarında koyu kestane de diyebiliriz tenim de açık tenli değilim esmer de değil buğday tenli denilir herhalde şimdi saçımı değiştirmek istiyorum. Sizce nasıl bir renge boyamalıyım yardımcı olur musunuz?
benim fikrim birden saç renginizi açık yapmamanız zaten kış ayındayız yaza doğru açabilirisiniz rengini suan için bakır tonlarda boyamanızı öneririm bakır tonlar ise suan açabileceğinizin en açık tonu koyu karamel ve kakao renkleride çok güzel olur
bu saç rengini daha açık yapıyım derken turuncu yaparsın evde renk açma konusunda pişman olursun o zaman ilk kuaförde yapdır sonra evde boyarsın kendi rengin baya koyu gibi geldi bana o yüzden altın kahve tonları çok daha güzel durur hemde birden açarak risk almazsın inan koyu saç güzel oluyorda saç açıldımı ilk gözüne kötü gelicek çiğ durucak gene ısrarla söylüyorum birden açma rengini bence
tamda benim sorunuma parmak basmışsın canım benimde saç rengim aynı seninkiyle sanırım tenimizde aynu ve bende kararsızım boya konusunda.
benim aklıma yatan renkler bakır tonları... kuaföre gidince açarak yapıcaklar ve saçlarım yıpranıcak.
kızlar bildiğiniz bi marka varmı evde kendimiz boyayarak bakır rengine ulaşabileceğimiz?
markete git rafta ne varsa al kullan yapmak istemiyorum. evde kendi değiştiren varsa bi akıl verebilirmi?
Benim saçım da bu tonda. Palette yoğun açıcıyla açtım. İlk açışım. Turuncumsu oldu. Açık turuncu daha doğrusu. Çok yıpranma olmuyor. 45 dakika bekletip yıkıyorsun zaten açıcıyı. Şu anda bakıma aldım. 1 hafta kadar önce açmıştım. 10 gün dolunca bir kez daha açacağım. Sonra sarıyı deneyeceğim. Sen de kuaföre gitmeden kendin dene bence. Çünkü istediğin renge ulaşmak için onlar da illa aacaklar ve orial kullanacaklar. Orial çok yıpratıyor. Evde açtıktan sonra istediğin renge boyarsın. Yeteri kaar açılmadığını düşünürsen biraz bekleyip bir daha açarsın.
teşekkür ederim kızlar altın kahve ya da çikolata kahve düşünüyorum birine karar vereceğim artık fikirleriniz işime yaradı. Saçımı açmayı düşünürsem de kuaföre giderim artık evde bu işe pek cesaretim yok. Altın kahve ve çikolata kahveye baktım bu renkler güzelmiş gerçekten inşallah saçımda istediğim sonuca ulaşabilirim. hepinizi öptüm kızlar...
tatlım bende aynı tarif ettiğin gibiyim. ben kızıl kullanıyorum senelerdir. ve kızıl bence en çok buğday tenlilere yakışıyor. tabiki sen bilirsin. zevkine göre değişir. ben kolestonun aşk alevini kullanıyorum 7 senedir.