Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama İlk kez aşılama olmak istiyorum yardımm?
- Konu Sahibi Gok yuzu
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
Canım ben bi kere yaptırdım işlem 5 dakika falan sürüyo can acısı falan olmuyo benim ki tutmadı şimdi tekrar yaptırıcam aşılama öncesi hormon testleri rahim filmi eşinizdende sperm testi isteniyo regl döneminin 3.günüde iğnelere başlanıyo 2 günde bir gidip ultrasondan yumurtaların durumuna bakılıyo yeteri kadar büyüdüğünde çatlatma iğnesi yapılıyo sonrada aşılama çok basit bi işlem tutma ihtimali de yüzde 15 gibi rakam
Anladım canım çok az bir ihtimal ama yinede denemekte fayda var umarım sende bende tüm bu durumu yaşayan herkes güzel sonuçlar alır zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun o iğneleri hergün mü vuruluyorCanım ben bi kere yaptırdım işlem 5 dakika falan sürüyo can acısı falan olmuyo benim ki tutmadı şimdi tekrar yaptırıcam aşılama öncesi hormon testleri rahim filmi eşinizdende sperm testi isteniyo regl döneminin 3.günüde iğnelere başlanıyo 2 günde bir gidip ultrasondan yumurtaların durumuna bakılıyo yeteri kadar büyüdüğünde çatlatma iğnesi yapılıyo sonrada aşılama çok basit bi işlem tutma ihtimali de yüzde 15 gibi rakam
- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
Evet canım her gün göbekten vuruluyo doktor iğne yerine klomen die bi hap var onu da verebilir o da yumurta geliştirici bi ilaç ama iğneler daha kuvvetli 20 mm falan olunca yumurta çatlatma iğnesiyle çatlatılıyo sonrada aşılama çok basit bi işlem sadece iğneden sonra kasık bel ağrıları falan oluyoAnladım canım çok az bir ihtimal ama yinede denemekte fayda var umarım sende bende tüm bu durumu yaşayan herkes güzel sonuçlar alır zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun o iğneleri hergün mü vuruluyor
Anlıyorum canım çok heyecanlıyım ve bir o kadarda çok korkuyorum şuan için tek güvencem bu Allahım hepimize nasip etsin kolaylaştırsun teşekkür ederimEvet canım her gün göbekten vuruluyo doktor iğne yerine klomen die bi hap var onu da verebilir o da yumurta geliştirici bi ilaç ama iğneler daha kuvvetli 20 mm falan olunca yumurta çatlatma iğnesiyle çatlatılıyo sonrada aşılama çok basit bi işlem sadece iğneden sonra kasık bel ağrıları falan oluyo
- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
Bende ilk aşılamanın üstünden 3 sene sonra karar verdim 2.aşılamaya bende çok korkuyodum yine tutmıcak die ama korkunun ecele faydası yok psikolojik olarak zor bi süreç tedavi zor değil ama tedavi sonrası o tek çizgiyi görmek yıkım oluyo bi cesaret giriştim bu işe bende pandemi döneminde deli cesareti resmen hem covitten bu kadar korkup hemde tedaviye başlamak benim için çok zor oldu inş bu sefer tutarAnlıyorum canım çok heyecanlıyım ve bir o kadarda çok korkuyorum şuan için tek güvencem bu Allahım hepimize nasip etsin kolaylaştırsun teşekkür ederim
Kaç yaşındasınız birde ne sorunumuz var yanlış anlamazsanız ben vajinismusum yani yüzde 70 yendim ama deniyoruz olmuyor belki eşimde sıkıntıda vardır bilmiyorum o Bi gidip görüncek bakalımBende ilk aşılamanın üstünden 3 sene sonra karar verdim 2.aşılamaya bende çok korkuyodum yine tutmıcak die ama korkunun ecele faydası yok psikolojik olarak zor bi süreç tedavi zor değil ama tedavi sonrası o tek çizgiyi görmek yıkım oluyo bi cesaret giriştim bu işe bende pandemi döneminde deli cesareti resmen hem covitten bu kadar korkup hemde tedaviye başlamak benim için çok zor oldu inş bu sefer tutar
- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
Canım eşimle biz 27 yaşındayız polikistik over sendromu var bende o yüzden olmuyo maalesefKaç yaşındasınız birde ne sorunumuz var yanlış anlamazsanız ben vajinismusum yani yüzde 70 yendim ama deniyoruz olmuyor belki eşimde sıkıntıda vardır bilmiyorum o Bi gidip görüncek bakalım
Anlıyorum umarım hakkınızda hayırlısı olsun yüzde 15 çok az bir ihtimal hepimiz için ama olucak sa olur herşey nasipCanım eşimle biz 27 yaşındayız polikistik over sendromu var bende o yüzden olmuyo maalesef
- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
Amin inşAllahAynen şans çok düşük en son çarede tüp bebek inş ona gerek kalmazda tedavi olumlu sonuçlanır
Allah göstermesin tutmadı diyelim öbür ay bir daha deneme olur muAynen şans çok düşük en son çarede tüp bebek inş ona gerek kalmazda tedavi olumlu sonuçlanır
- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
Anlıyorum benim ilk denemem o yüzden soruyorum bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllahOlur ama ben tutmazsa bidaha aşılama yaptırmam direk tüp bebeğe geçerim ama onun içinde beklerim biraz maddi anlamda birikim yapmak için
- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mesela hiç bir sorun yoksa eşinde sperm sıkıntısı olsa yada onunda hiç bileti çıkmasa tutma olasılığı yüksek dimi sonuç iyiyseAşılamada 3 kere hakkın oluyo canım sonrada tüp bebeğe geçiliyo ama rahim filminde tüplerin kapalı çıkarsa ya da sperm testleri sonucu iyi çıkmazsa aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçilirim
Bi pansedimi sürecinde aşılama oluyor mu yapıyorlar mı ben 2 ay içerisinde istiyorumAşılamada 3 kere hakkın oluyo canım sonrada tüp bebeğe geçiliyo ama rahim filminde tüplerin kapalı çıkarsa ya da sperm testleri sonucu iyi çıkmazsa aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçilirim
- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
He tamamYapıyolar tabi