• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez anne olmak isteyenler

Evliligi kurtarmak adina bebek sahibi olmak yanlis bence anladigim oyle bir niyetin de yok ama bebek sahibi olmak ta bi yandan ciftlere ilac gibi gelir die dusunuyorum ya da uzaktan davulun sesi hos geliyor:) evliligimizde bizim 2 yilimiz bitti onun oncesinde de 6 yil flort donemimiz oldu ama evliligin ilk yili bence gergin bi yil evlilik zor bi olay zamanla oturacaktir cnm senin de evliligin bebek te senin istedigin zaman olmasi en onemlisi...bu arada sorun esinle sandim ben simdi tekrar gordum esinin ailesiyle oldugunu:) esimim ailesiyle ben de super anlasmiyorum bu arada :)

Son düzenleme:
Kızlar gebelik Öncesi kontrol çok önemliymis malesef ben çok geç anladım. Annem tembih etmişti ama onu dinlemedim. İlk denemede de hemen hamile kaldım. Gebelik için doktora gittiğimde oldukça büyümüş bir myomum olduğunu öğrendim. Kimi doktor gebeliği sonlandırip miyomu alalım dedi. Kimisi de buna gerek olmadığını duruma göre doğum sırasında alabileceğini söyledi. Velhasıl size tavsiyem ihmal etmeyin. Haaa çok da evham yapmaya gerek yok tabi ama yine de tedbiri elden bırakmamak da lazım. ..

bence hormon testi ve troit gibi testlerde yaptırmalısın bide iltahap testi o da çok önemli bi faktör gebe kalmada. malesef bende çok fazla iltahap var öldürüyor canm spermleri... ilaç kullanıyorum ama tekrarlıyo devamlı. 1 senedir deniyoruz olmuyo başka bi sorun da yok çok şükür.. ya nasip vardır vakti saati...

Kızlar ben de 3 yıllık evliyim. İlk defa bu ay eşimi ikna edebildiğim için denemlerde gecikmek istemedim. Ama kısmet değilmiş 4 gün önce regl oldum. Konuştuk bu ay temizlenince doktora gidicez beraber. Benim yıllardır gittiğim bir doktorum var özel balat hastanesinde nevin hanım. Tavsiye ederim. Normal doğumu da destekleyen biri olduğu için devam edicem onunla
Ayrıca Allah hepimizin gönlüne göreversin😊

Kizlar selam
Ben haftaya doktora gidip folik asit icin bi konusucam acaba jinekolojik muayene de olucak mi?? Cok tedirginim :(( ne gibi testler yapicaklar?? Bu konuda oldukca cahilim anne olmayi cok istiyorum gerci eylul gibi basliycaz denemelere ama bu sureci adim adim sizlerle paylasmak istiyorum.benim gibi ilk kez anne olmaya karar verenleri bu topige bekliyorum ve tabii ki deneyimli annelerimizi ve hamislerimizi.bu cahil donemimi birlikte gecirelim ne dersiniz????

merhaba bende ilk bebegim için ugrasıyorum...jinekolojik muayene olmadım korkuyorum:18::18::18::18: cunkü allttan muayeneden cunku hiç ordan muayene olmadım...folık asıt kullanıyorum zaten bakalım ne zaman gelicek bebişim......inş herkes bebiş sahibi olur:16:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bende bir aydır folik asit kullanıyorum ve bebek düşünüoruz 3 aydır denemelerimiz de olması malesef, bu ay inşallah olur hayırlısıyla. sormak istediğim şey şu ilişkiden 2 gün sonra kasık ve bel ağrılarım oldu ve akıntım çoğaldı halen ağrım var ve sürekli tuvalette buluyorum kendimi sizce nedendir bu?

Selam kizlar
Bende anne olmak istiyorum insallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin(amin)
1 yildir evliyim 6 aydir da bekliyorum bakalim hayirlisi insallah cok takiyorum cokta uzuluyorum ama dua edip beklemektende baska birsey gelmiyo elimden doktora gittim bütün testleri yaptim cok sükür bir sorun yok

Back