- Konu Sahibi souslecieldeparis
-
Amin insallah guzel dilekleriniz icin tesekkurler jinekolojik muayene olayi hep tedirgin ediyor beni
O sorun degil de agrili oluyor benim muayenelerim ondan tedirgin oluyorum
Kizlar selam
Ben haftaya doktora gidip folik asit icin bi konusucam acaba jinekolojik muayene de olucak mi?? Cok tedirginim( ne gibi testler yapicaklar?? Bu konuda oldukca cahilim anne olmayi cok istiyorum gerci eylul gibi basliycaz denemelere ama bu sureci adim adim sizlerle paylasmak istiyorum.benim gibi ilk kez anne olmaya karar verenleri bu topige bekliyorum ve tabii ki deneyimli annelerimizi ve hamislerimizi.bu cahil donemimi birlikte gecirelim ne dersiniz????
Merhaba canım. Bende folic asit kullanıyorum. Bir dahaki ay düşünüyoruz inşallah. 2,5 aydır içiyorum. Jinekoloğa başka bir sebepten dolayı gitmiştim. Bebek düşündüğümü de söyledim folic plus ı sordum. Doktor direk yazdı. Eğer bebek düşünüyorsan 3 ay önce kullanmaya başla faydası vardır dedi. Yani muayene etmedi onunla ilgili. Çok araştırdım ve kullanıyorum. Benimde ilk annelik tecrübem olacak inşallah. Hayırlısı bakalımmerhaba kızlarrr
merhaba kızlar
bende 10 aydır bebek istiyorum dr gittim hiç bi sorun yok dedi eşimde de yok muşş bi sorun folik asiti dr vermeden ben içsem olur mu acaba banaa bi zararı olurmu dr gitsem o mu verse acaba
Acaba bu folik asiti diyelim ki kullanmaya agustosta basladim ekimde hamile kaldim diyelim az sure kullanmis olmam zararli mi acaba ? Fol yok yumurta yok daha milyon tane sey dusunuyorum ben de:) iletisimde kalalim hayirli haberini aliriz insallah en kisa zamanda
Folik asitin gebelikten önceki faydası nedir?
merhaba kızlar
bende 10 aydır bebek istiyorum dr gittim hiç bi sorun yok dedi eşimde de yok muşş bi sorun folik asiti dr vermeden ben içsem olur mu acaba banaa bi zararı olurmu dr gitsem o mu verse acaba
Kizlar selam
Ben haftaya doktora gidip folik asit icin bi konusucam acaba jinekolojik muayene de olucak mi?? Cok tedirginim( ne gibi testler yapicaklar?? Bu konuda oldukca cahilim anne olmayi cok istiyorum gerci eylul gibi basliycaz denemelere ama bu sureci adim adim sizlerle paylasmak istiyorum.benim gibi ilk kez anne olmaya karar verenleri bu topige bekliyorum ve tabii ki deneyimli annelerimizi ve hamislerimizi.bu cahil donemimi birlikte gecirelim ne dersiniz????
selam kızlar :)
bugün nihayet jinokoloğa gittim..en başından anlataym size doktor ne zamandır evlisin vs. adet düzenin nasıl vs.. gibi bir sürü soru sordu onları kaydetti.sonrasında jinekolojik muayene yapalım bi dedi eyvah dedim korktuğum başıma geldi.doktor Allahtan çok sıcak kanlıydı ilk muayenem değil ama çekiniyorum işte ben de napiiim.doktora da dedim işin en zor kısmı bu çok tedirgin oluyorum dedim.o da bana bak anne olmak istiyorsun bunlar hiçbi şey değil anne dediğin güçlü olur dedi şöyle dur böyle dur dedi işte aferin falan dedi arada baya sakinleştirdi beni.ilk önce elle muayene etti.daha sonra alttan vajinal ultrasonla baktı.benim kilom 80 biraz kiloluyum.doktor yumurtalıklarımın çok iyi göründüğünü söyledi hiçbir kist vs. yokmuş hamileliğine engel hiçbir durum yok dedi.hatta bu kadar kiloya cok temiz hayret dedi çünkü kilolu hastalarda genellikle yumurtalık sorunu oluyormuş.neyse sonra muayenem bitti hangi günlerde gebve kalma ihtimalim yüksek onları anlattı.gün aşırı ilişkiye girmen gerek dedi ve hemen kalkmamak gerekiyormuş bunu forumda da okumuştum ve duş alırken de o bölgeyi kesinlikle sabunlu suyla yıkama dedi duş al ama öylesine bi duş olsun dedi.her şeyi uyguladın ama 4 ay oldu bebek olmuyor diyelim dedi o zaman eşinle birlikte gel bi tekrar dedi.sperm kalitesi de önemli bunu için ama bu aşamada ona bakmamıza gerek yok 4 ay sonra olmama durumu olursa bakarız dedi.Folik plus verdi günde 1 tane kullan dedi aç ya da tok olman çok önemli değil kullanırken dedi.bu folik plusa hamileyken de devam edicez bi süre dedi.kan tahlili istedi bir dolu ama şöyle bir sorun var tahlilleri benim özel sigortam karşılamıyor gebelik öncesi olduğu için ssk ile de 900 tl dedi özel hastane bu gittiğim Medical Park Bahçelievler.yaptırmadım çok geldi bana ona o kadar para ayıracak durumumuz da yok açıkçası.o kunuyu nasıl hallederim bilmiyorum bir tek onu yaptıramamış olmak benim kafama takıldıöyle işte kızlar muayene detaylarımı paylaşıyım dedim sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?