• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk iliskimde sıkıntı mı var?

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Arkadaslar merhaba, ilk iliskim çok zor oldu, kendimi çok kasıyorum baskı hissi ve kanama korkusundan.
aslinda islanma oluuo onsevismede sıkıntı yok ama girmeye çalışırken kuruyo, kayganlastirici felan kullandik ama yine de İlk ilişkide, baya kanamam oldu, ama iceri alamadim yarısı bile belki girmedi, yani sadece kanamam oldu, bir iki saat sonra tekrar denedik bitmiştir kanama diye daha felaket bir kanama oldu, ağrı çok yoktu ama kanama çok oluyo.
Bu durumdan 5 gün ara verdik bugun yeniden denedik hersey iyi, ama içime alamiyorum tamamını yine de kanama oldu🥺 Ne zamana kdar kanama devam edecek ya bilgisi olanlar
Bide benim saglik sebebiyle dogum kontrol ilaclari kullanmam yasak, p..f ile korunarak yapmaya çalışıyoruz, o beni çok zorluyor, kullanmadigimizda yarısına yakını giriyo, galiba o da br etken🥺 hemen hamilelik olmaz degil ki bosalma felan olmadan? Yani en azindan bu ilk seferleri daha kolay atlatmak için sıkıntı olurmu?

Son düzenleme:
Kendini tamamen serbest bırakmadığın için olabilir veya içeride yara var. Zaten kanama da zorlama ve kasmaktan dolayı oluyor.kenarda ki ince damarlar çatlıyor ve kanama devam ediyor. Bir doktora git muayene ol. Eğer damarlardan dolayiysa yakıyorlar durdurmak için. Sende kendini rahat bırak kasma kendini alıştır önce tamamı başta girmek zorunda değil.yarisina kadar giriyorsa orada durup oraya kadarr gidip gelsin veya bekleyip kendin kontorlü al biraz içeride oyna. Tuaf cevaplar oldu ama doktorda aysini söylüyor :D 2 yıl sonra kendini tanıyıp vajinusmusu aşıyorum ve kanama kızliktan dolayı değil kızlık diye bir şey yok diye alnıma asıp gezmek istiyorum biz çok çok çok egitimsiziz çevre korkusu yüzünden kendimizi kadınlığımızı tanımamışız. Lütfen önce doktora gözükün bir sorun yoksa vajina için egzersizleri söyler size.

Kendini tamamen serbest bırakmadığın için olabilir veya içeride yara var. Zaten kanama da zorlama ve kasmaktan dolayı oluyor.kenarda ki ince damarlar çatlıyor ve kanama devam ediyor. Bir doktora git muayene ol. Eğer damarlardan dolayiysa yakıyorlar durdurmak için. Sende kendini rahat bırak kasma kendini alıştır önce tamamı başta girmek zorunda değil.yarisina kadar giriyorsa orada durup oraya kadarr gidip gelsin veya bekleyip kendin kontorlü al biraz içeride oyna. Tuaf cevaplar oldu ama doktorda aysini söylüyor :KK70: 2 yıl sonra kendini tanıyıp vajinusmusu aşıyorum ve kanama kızliktan dolayı değil kızlık diye bir şey yok diye alnıma asıp gezmek istiyorum biz çok çok çok egitimsiziz çevre korkusu yüzünden kendimizi kadınlığımızı tanımamışız. Lütfen önce doktora gözükün bir sorun yoksa vajina için egzersizleri söyler size.
Evde aslinda kendim egzersiz yaptim, 5 gün felan kanama yara ne varsa gecsin diye bekledigimiz dönemde parmak egzersizi yaptim, onunyapabiliyorum aslinda, vajinismus degilim galiba, aslinda ıslaklık felanda çok bile oluyor ama, dediginiz gibi aciycak korkusuyla kasiyorum, yani ne kadar ön sevisme uzasa da, hazir da hissetsem o an duruyo yani🥺, mesela bi kez tam orgazm olacakken denedik girmesini yine olmadi. Bi doktora gitmeyi planliyorum.

Tamamen psjkolojik. Doktora gidene kadar deneme yapma oraya odaklanma. Gül eğlen eşinle kaliteli zaman geçir. Kafanda geçen farklı bir sorun var mı düşün. Mesela benim düğün günüm hiç güzel olmadi ve ben bunu 2 sene kafama taktım eşimi çok sevdiğim halde ilişki yaşayamadım. Sonra bunları attım kafadan kendime güvenmek için çok fazla araştırma yaptım deneme egzersiz yaptım.ve bu egzersizler hemen olmuyor. Dilatör al en fazla 2 hafta dene. Sonra eşli dene. Eşin sana yapsın. Eşin sana yaparken kendini kasma varsa haaa bir güvensizlik var kontrolü ele alman gerekiyor demektir. Önce dilatörun boylarini tek tek dene. Iliskiye girmeden önce de dene. en büyük boyunu. Sonra kontrolü ele alarak eşin ile dene. Yani sen üstte ol mesela ilerlemeyi sen hallet canın yanınca dur önce derin nefes al verirken nefesi ıkınır gibi ilerlemeye devam et. Tamamını alacaksindir acısız kanamasiz. Bunlar atlatilacak olaylar canını sıkma sakın.

Tamamen psjkolojik. Doktora gidene kadar deneme yapma oraya odaklanma. Gül eğlen eşinle kaliteli zaman geçir. Kafanda geçen farklı bir sorun var mı düşün. Mesela benim düğün günüm hiç güzel olmadi ve ben bunu 2 sene kafama taktım eşimi çok sevdiğim halde ilişki yaşayamadım. Sonra bunları attım kafadan kendime güvenmek için çok fazla araştırma yaptım deneme egzersiz yaptım.ve bu egzersizler hemen olmuyor. Dilatör al en fazla 2 hafta dene. Sonra eşli dene. Eşin sana yapsın. Eşin sana yaparken kendini kasma varsa haaa bir güvensizlik var kontrolü ele alman gerekiyor demektir. Önce dilatörun boylarini tek tek dene. Iliskiye girmeden önce de dene. en büyük boyunu. Sonra kontrolü ele alarak eşin ile dene. Yani sen üstte ol mesela ilerlemeyi sen hallet canın yanınca dur önce derin nefes al verirken nefesi ıkınır gibi ilerlemeye devam et. Tamamını alacaksindir acısız kanamasiz. Bunlar atlatilacak olaylar canını sıkma sakın.
Bende galiba kontrol bende degil gibi hissediyorum o yüzden rahat birakamiyorum kendimi, üzüldüğüm kırıldığım yada kafama taktigim hicbirsey yok ama galiba sorun kontrol edemiyorum ya, aciycak diye korkuyorum

Nasil aşağıya mi
Evet Vajina düzdeğil hafif eğimli bak resm ekledim şıırngayı düz soktuğunu düşün düz girmeye çalışırsa duvar var gibi engel olur ama hafif aşağ yönelince çok rahat girmiş böyle deneyin bide inşaAllah images (1).webp

Son düzenleme:
Back