İlk ilişkimde kan gelmedi

Kahveseven11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
20
-1
24
Arkadaşlar selam, biraz çekinerek yazıyorum ama. Nişanlımla daha önce ilişkiye girme denememiz oldu birinci denememizde ben çok gergindim ne yapacağımı bilemedim nisanlimda yerini bulmakta zorluk çekti ve başarısiz oldu. Ikinci denememizde ben yine çok gergindim yeterli ıslaklık oluyordu ama nişanlım yine içime girmeyi başaramiyordu sanki bir duvar var gibi girmesini engelliyordu. Tek parmağımı sokmayı denedim girdi ama kan gelmedi. Vajinismus olduğumu düşündüm yaptığım araştırmalar sonucu. Kegel egzersizlerini denedim. Kayganlastiriciinin etkili olabileceği yazıyordu. Üçüncü denememizde nişanlıma onun sırasıyla parmaklarini sokmasını istedim1-2-3derken hepsini soktu. Yine kan yoktu. Nişanlımın penisi ile denedik tam dört kere ama yine kan yoktu. Benim tek hisseditigim mesaneme olan baskıdan dolayı cisimin gelmesi, acı ve ağrı. Kendimi rahat bıraksam bile ağrı duyuyordum. Ilişkiden 3-4 gün sonra kadar da bacaklarımda, kasıklarımda, karnımda, vajinamda çok büyük ağrılar vardı. Sizce kanamam neden olmadı. Bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Doktora sıra aldim gideceğim bu arada.

En yakın zamanda gideceğim, kendimden eminim fakat neden olmadığı hakkında bir fikrim yok, aynı gün 4 kere filan denedik ama olmadı. Galiba vajinam hakkında bilgi sahibi olmam lazım ilk önce. (Esnek kalın vs.) Ben de sizin gibi düşünüyorum yanlış anlamadım. Cevabınız için teşekkür ederim. Devlet Hastanesi'ne sıra aldım evli değilim ya suanlik yine de bakarlar mi dersiniz ?

Canim özele git özele gitki fazla para almiyorlar özel muayene bul kiy 200 lirana deki nişanlinin yaninda doktor biz evlenicez ve ilişkiye girdik kan gelmedi benden bakarmisiniz neden gelmedi nisanlimla ben merak ediyoruz de doktor alttan bakar sana doktorada dersiniz nisanlimada söyleyin hemen söyler neden para verdin çünkü ama devlet hastanesine gidersen sadece sana söyler yani baska birsey olmaz ki devlet hastanesinde jinekoloji bölümüne erkek alınmıyor en iyisi özele git özel hastane degil ha özel muayene

Özel muayene hiç aklıma gelmemişti direkt devlet hastanesinden sıra aldım. Çok teşekkür ederim canım çok sağol. Eğer devlet hastanesinde bir sonuç alamazsam dediğin gibi yapacağım canım sağol. O süre zarfında da özel muayene araştırayım çok sağol canım :)

Devlet hastanesinde kızlık raporu veriyorlar fakat adlı durum karsisinda kızın yaşı küçükse aileler tarafindan felan cikarttirilabiliyor bunuda bilin devlete değil özel muayene derim baska birsey demem ilerde evlilik zamaninda Allah esirgesin sen kız değilsin evlenmicem diyemez sen kızsın senden şüphe duymasına asla izin verme ve sen hep önde ol Allah esirgesin ailesine falan der ağzından atar sen ugrasirsin demedi deme git doktora nisanlinida tak koluna deki doktora biz önümüzdeki ay evlenicez de yalandan biz ilişki yaşadık kan gelmedi rahmimde sorunmu var de zaten nisanlin senden şüphe bile duyamaz işiniz bitincede doktora söyle nisanlinada desin

Öyle bir anlatmışsınız ki sanki atom bombası patlamış kızlık zarı patlayan birşey değil arkadaşlar sadece doku zedelenmesi...

Öyle bir anlatmışsınız ki sanki atom bombası patlamış kızlık zarı patlayan birşey değil arkadaşlar sadece doku zedelenmesi...
Vallaha ben yaşadığımı söylerim bana kalsa kızlık zarının bı önemi yok namus kavrami kan degil ama maalesef Türkiye'deki erkekler evlenene kadar her çiçeğe konar fakat evleneceği kadinin ise bakire olmasını ister bende bunu anlamam

Şunu da soyleyim her insan farklıdır senin canin yanmaz benim canim cok yanar başkasının cani daha fazla yanar bünye meselesi

Benimki de kolay olmadı tabi ki zaten vajinismustum ama insanları korkutmamak lazım daha ilişkiye girmemiş olanlar var ben ilişkiye girmeden önce böyle şeyleri okuyunca korkuyordum

Tamam canım teşekkür ederim,

Ya esneksin ya da yarımay ya da aşırı islandigindan dolayı gelmemiştir...

Çok beğenmedim attım aslında komik geldi. Sadece eşine namuslu olduğunu kanıtlamayı geçtim doktora bile kanıtlamaya çalışıcak tavsiyeler vermişsiniz. Komiğime kaçtı. Doktor napsın ister evlensinler ister evlenmesinler.

Herkesin kendi fikri kendi düşüncesi ister ispatlasin ister ispatlamasin banane yani

Gidersen banada haber ver bendede gelmedi tek bildiğim esnek zarli değilim

Peki esnekmiydiniz yoksa normal mi?

kanama olmayıp sonradan olan çok çevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…