- 11 Ekim 2021
- 20
- -1
- 24
-
- Konu Sahibi Kahveseven11
Nişanlım tamamen girmesine rağmen bile hala bir şeye baskı uyguluyor gibiydi. Bu da normal miKan gelmek zorunda degıl ona takılmayın bazılarının esnek olur .Bir de kan olsa bile cok akacak gıbı bı durum değilmiş ben peçeteye sıldıgımde gormustum bir damla o da. Belkı de gelmıstır sız farketmemıssınızdir. Vajınusmus da degılsıniz bence, tabı doktora gorunun yine de, ama gayet yapmıssınız parmak egzersizi eslı parmak vs. Genelde zordur vaji hastaları ılk aşamada yapamaz bunu. Bence anormal bi durum yok, agrı sızı idrar baskısı da normal.
Normal alısınca gecıyorNişanlım tamamen girmesine rağmen bile hala bir şeye baskı uyguluyor gibiydi. Bu da normal mi
Kan gelmemesi normal herkesde gelicek diye bi olay yok seninki sanırı. Esnek oyuzdendir , sanırım daha yeni illkiye giriyosunuz, o baskı dediğin şeyde , alışmadığın içinArkadaşlar selam, biraz çekinerek yazıyorum ama. Nişanlımla daha önce ilişkiye girme denememiz oldu birinci denememizde ben çok gergindim ne yapacağımı bilemedim nisanlimda yerini bulmakta zorluk çekti ve başarısiz oldu. Ikinci denememizde ben yine çok gergindim yeterli ıslaklık oluyordu ama nişanlım yine içime girmeyi başaramiyordu sanki bir duvar var gibi girmesini engelliyordu. Tek parmağımı sokmayı denedim girdi ama kan gelmedi. Vajinismus olduğumu düşündüm yaptığım araştırmalar sonucu. Kegel egzersizlerini denedim. Kayganlastiriciinin etkili olabileceği yazıyordu. Üçüncü denememizde nişanlıma onun sırasıyla parmaklarini sokmasını istedim1-2-3derken hepsini soktu. Yine kan yoktu. Nişanlımın penisi ile denedik tam dört kere ama yine kan yoktu. Benim tek hisseditigim mesaneme olan baskıdan dolayı cisimin gelmesi, acı ve ağrı. Kendimi rahat bıraksam bile ağrı duyuyordum. Ilişkiden 3-4 gün sonra kadar da bacaklarımda, kasıklarımda, karnımda, vajinamda çok büyük ağrılar vardı. Sizce kanamam neden olmadı. Bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Doktora sıra aldim gideceğim bu arada.
Peki kanama hiç gelmez mi, üç gün oldu akıntı vs ile gelmedi. Bir yerde regl olmadan bir hafta önce gelebilir yazmışlar mümkün müKan gelmemesi normal herkesde gelicek diye bi olay yok seninki sanırı. Esnek oyuzdendir , sanırım daha yeni illkiye giriyosunuz, o baskı dediğin şeyde , alışmadığın için
Alıştıkça oda zamanla gidicektir
Ben sanmam geliceğini, ama eski çağlarda tanıdıklarım anlattı, böyle kan gelmediğinde olay çıkaran adamlara, kan yerine akıntı geliyomuş, ona limon sıkıncı kan rengini alıyomuş, dediler.Peki kanama hiç gelmez mi, üç gün oldu akıntı vs ile gelmedi. Bir yerde regl olmadan bir hafta önce gelebilir yazmışlar mümkün mü
Bu öyle bir kanama değil. Olursa ilişki anında kanama olur. Sonradan gelen bir şey değil.Peki kanama hiç gelmez mi, üç gün oldu akıntı vs ile gelmedi. Bir yerde regl olmadan bir hafta önce gelebilir yazmışlar mümkün mü
Kan gelmesi normal benim 1 ay sonra gelmişti hafif pembe leke şeklinde bazı kadınlarda esneklik veya kalınlıkdan dolayı geç gelebiliyo ama diğer şikayetler için bişey diyememArkadaşlar selam, biraz çekinerek yazıyorum ama. Nişanlımla daha önce ilişkiye girme denememiz oldu birinci denememizde ben çok gergindim ne yapacağımı bilemedim nisanlimda yerini bulmakta zorluk çekti ve başarısiz oldu. Ikinci denememizde ben yine çok gergindim yeterli ıslaklık oluyordu ama nişanlım yine içime girmeyi başaramiyordu sanki bir duvar var gibi girmesini engelliyordu. Tek parmağımı sokmayı denedim girdi ama kan gelmedi. Vajinismus olduğumu düşündüm yaptığım araştırmalar sonucu. Kegel egzersizlerini denedim. Kayganlastiriciinin etkili olabileceği yazıyordu. Üçüncü denememizde nişanlıma onun sırasıyla parmaklarini sokmasını istedim1-2-3derken hepsini soktu. Yine kan yoktu. Nişanlımın penisi ile denedik tam dört kere ama yine kan yoktu. Benim tek hisseditigim mesaneme olan baskıdan dolayı cisimin gelmesi, acı ve ağrı. Kendimi rahat bıraksam bile ağrı duyuyordum. Ilişkiden 3-4 gün sonra kadar da bacaklarımda, kasıklarımda, karnımda, vajinamda çok büyük ağrılar vardı. Sizce kanamam neden olmadı. Bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Doktora sıra aldim gideceğim bu arada.
Evet o yüzden yazdım soruyu. Kendimden emindim gelmemesine şaşırdımVajinismus olsanız hiç parmak bile sokturamazdınız. Bana nedense bundan çok kanama gelmemesine takılmış gibisiniz geldi
Yani hemen gelecek diye bir şart yok dimi. Çünkü yaptığımız günden beri kontrol ediyorum yok.Kan gelmesi normal benim 1 ay sonra gelmişti hafif pembe leke şeklinde bazı kadınlarda esneklik veya kalınlıkdan dolayı geç gelebiliyo ama diğer şikayetler için bişey diyemem
Bende aynı şeyleri yaşadım çok sıkıntılı bi süreç benim çevrem bu kızlık zarına çok takılı insanlar olduğu için daha çok strese girmiştim ama Allah'tan eşim anlayışlı biri birlikte araştırdık ve o günden sonra ha kan geldi ha gelecek derdi olmadı eğer nişanlın anlayışlı biriyse sıkıntıya sokma kendini hemen gelecek diye bi şart yok belki 3 ay sonra belki 5 ay sonra gelir belkide hiç gelmezYani hemen gelecek diye bir şart yok dimi. Çünkü yaptığımız günden beri kontrol ediyorum yok.
İnsan gibi sevişincede oluyo kanama ama bu yorumunuz çok hoşuma gittiEskiden erkekler hayvan gibi abandığı için kanama oluyormuş demek ki, insan gibi sevişince kanama da olmuyor
Bazı bayanlarda kanama olmaz esneklikten dolayı zaten zar dıyede birşey yok aslında o bir bölüm ve ilk ilişkide o genişlediği için olusan bir fiziksel durum kanama dediğimiz yani sizin hymen denilen o bölüm esnektir ve kanamamıstırArkadaşlar selam, biraz çekinerek yazıyorum ama. Nişanlımla daha önce ilişkiye girme denememiz oldu birinci denememizde ben çok gergindim ne yapacağımı bilemedim nisanlimda yerini bulmakta zorluk çekti ve başarısiz oldu. Ikinci denememizde ben yine çok gergindim yeterli ıslaklık oluyordu ama nişanlım yine içime girmeyi başaramiyordu sanki bir duvar var gibi girmesini engelliyordu. Tek parmağımı sokmayı denedim girdi ama kan gelmedi. Vajinismus olduğumu düşündüm yaptığım araştırmalar sonucu. Kegel egzersizlerini denedim. Kayganlastiriciinin etkili olabileceği yazıyordu. Üçüncü denememizde nişanlıma onun sırasıyla parmaklarini sokmasını istedim1-2-3derken hepsini soktu. Yine kan yoktu. Nişanlımın penisi ile denedik tam dört kere ama yine kan yoktu. Benim tek hisseditigim mesaneme olan baskıdan dolayı cisimin gelmesi, acı ve ağrı. Kendimi rahat bıraksam bile ağrı duyuyordum. Ilişkiden 3-4 gün sonra kadar da bacaklarımda, kasıklarımda, karnımda, vajinamda çok büyük ağrılar vardı. Sizce kanamam neden olmadı. Bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Doktora sıra aldim gideceğim bu arada.