Arkadaşlar ben şuan 20 yaşındayım ve hiç ilişki yaşamadım ailem bu konularda çok katı zaten bende evlenmeden önceki ilişkiye karşıyım ama 13 yaşındayken tüy dökücü ilaç kullanmıştım ve benim o maddeye hassasiyetim çıktı ve pijama üstünden hep üst bölümleri kaşıdım sonrasında bir rahatlama geldi bende ne olduğunu bilmiyordum ama stresliydim o zaman ergenlik işte sonra hep yapmaya başladım bir gün kızlar mast yapınca kan gelip zarın bozulduğunu söyledi bende o zaman yaptığım şeyin ne olduğunu öğrendim ama araştırırken masajla bozulmayacağı söylenmişti ve ben oraya bakınca bir sey yoktu sonra hep yaptım bir gün peçeteyle silerken 1-2 damla kan geldi ve oraya baktığımda ufak bir cizgi baktım ama ben açip bakınca daha cok genişledi bir süre sonra daha çocuktum cok korktum çok ağladım bizim aile doğulu anneme söyleyemedim nasil oldu anlamadım masajla yırtılmıyor dendi ve ben içine hiç birşey sokmadım.Sorum şu ben evlenince iliskiye girsem yine kan gelir mi veya doktora gitsem hiç ilişki yaşamadığım anlaşılır mı?
Okuduğunuz için teşekkur ederim❤