İlk ilişkim

Öncelikle çok üzüldüm,gerçekten.Seni daha da tedirgin etmek istemem ama,umarım elinde görüntülerin yoktur.Bu zihniyetteki bir şerefsizden her şey beklenir.
Ve umarım hamilelik filan olmaz.Sana ulaşamasın bana kalırsa...

Yazık ya konuşmaya devam et bence bırakma tabi evli değilse adam belki evidir saklamıştır diye düşünüyorum yoksa kaçmaz senden madem öyle Bi hata oldu seni öylece bırakamaz

Damı öyle bi anlatmışsın ki kızamadım adama. Ne kadar mğkemmel bi adammış(!) dedim içimden.. Kadın dediğinin gözü açık olmalı adamın her dediği cinselşik çağrısı nasıl anlamazsın anlamadım. Ya da anladın ama seni arzulaması falan fişman hoşuna gitti şimdi kızlık gidince kafa aydı o yğzden gğya pişmansın. Sahi sen neden pişmansın bekaretin gittiğine mi adamın gittiğine mi yoksa bi sonraki kişiye bunu nasıl anlatacağına mı? Bence bi karar ver öyle konuşalım.

Üzücü..

İstediğini almış, aramaması ve yazmaması bundan mütevellit. 15 Gün tanıdığın biri ile beraber olmanın ceremesi bu maalesef.. keşke yaşanmamış olsaydı.
Benim fikrim asla aramaman ve yazmaman. Gene de sen bilirsin.

Yazık ya konuşmaya devam et bence bırakma tabi evli değilse adam belki evidir saklamıştır diye düşünüyorum yoksa kaçmaz senden madem öyle Bi hata oldu seni öylece bırakamaz
Bu bir hata mı ?
Ve bırakma diyorsunuz ?

Adam alacağını almış, niyeti baştan belli nasıl okuduğunuzu anlamıyorsunuz ?

konu sahibinin bu adamı asla ama asla arayıp sormaması gerek, adam resmen 250 gram et için uğraşmış ve istediğini almış.
Az düşünün Allah aşkına ya

Gerçekten mi ben 5 ay önce kendi eşimin odasına gidemedim aile cüzdanımı görene kadar resepsiyondan göndermediler

valla öyle, yani zincir yıldızlı otellerde hiç sormazlar. Atıyorum Konyada falan soruyolardır belki ama gerçi ben gaziantepe gitmiştim erk. arkımla orda bile sormadılar.

Ya kızım boşver allah aşkına. Olmuş bitmiş. Çaresi de var. Çok kötü hissedersen diktirirsin. Bakma namus, bekaret bekçilerine. Duygusal olarak zarar görmüş olman üzücü ama geçecek. Bir daha kalbini kırmalarına izin verme gerisi boş.
Bu arada dur demene rağmen durmadıysa bu tecavüz minvalinden bir şey. Yani zaten sen terk et onu. Bana istemediğim bir şey yaptın artık seni de istemiyorum defol de

Kendisi ise hayatında akla gelebilecek yaşayabileceği herseyi yaşadığını, günümüz erkeklerinin evlenince eşlerini aldatmalarının sebebinin gözlerinin hep dışarda olmaları olduğunu, onun için bir erkeğin evlenmeden önce yaşayabileceği kadar yaşaması gerektiğini, doyması gerektiğini ve bu sayede ancak bu sayede evlendikten sonra tek bir kadına ait olunabileceğini söyledi.

Kusasım geldi. Bu sözlerinden sonra nasıl beraber oldun onunla ?
Bu konu gerçek mi değil mi diye düşünüyorum. Değilse bu kadar saf nasıl olabildin?

Mutlaka seninle tekrar birlikte olmak isteyecektir çünkü bu zihniyette birisi yani seni aramayacagını düşünmek saçmalık şu durumda. Seni arayacak önemli olan bu adamla ciddi bir adım atmadan tekrar birlikte olacak mısın. Seni daha fazla kullanmasına izin verme .

Artik olan olmus yapacak birsey yok
Bu adamin seni svemedigi ta buradan anlasiliyor, daha fazla prim verme
Allah indan bul, benim saf duygularimdan yararlandin kullandin beni, bunun karsiligini elbet alacaksin derdim, maksat ici rahat olmasin, varsa birazcik vicdani huzursuz olur ayni halti baskasina yapmaz en azindan
Ama sana ders oldu en azindan. Insanlar bazi kötü tecrubelerle de dersler ögrenir, dünyanin sonu degil bu.
Yani üzülme bir seref yoksunu icin, inan yani olan olmus ders olsun sana
Erkekleri kötü bir tecrubeyle tanimis oldun
Bir dahaki erkek arkadasini bunlarin tam tersini düsünenden secersin
Bak bu sana olmamasi gerekenleri anlatmis cünkü
söyledigi hersey palavra ve igrenc

Kırmak üzmek istemiyorum görünüşe bakılırsa zaten çok üzgünsün . Fakat 24 yaşındasın yani bu yaşta nasıl boyle bi adama inanırsın. Mesafeyi geçiyorum, adam resmen sana niyetini göstermiş böyle böyle yapacağım diye. Allah bilir evlidir de bu kart zampara

Alacağı almış şer..fsiz .. işi bitmiş seninle yoluna bak .. seni daha fazla kulllanmasina izin verme sakin .. canı kadın istedikçe seni bulacak ve işi bitince yine kaybolacak ortalıktan her defasında aynı şey olacak ..

Ben daha arayip soracagini bile düşünmüyorum karaktersiz adamin. Akli uckurunda alacagini almis hadi eyvallah demis gitmis

Canı çektiğinde tekrar döner sana peki ya dönmezse bakireliğin gitti evlenmeyecek misin hiç ne diyeceksin evleneceğin kişiye

ayy resmen benim aklımdan geçeni okumuşsunuz aklıma direkt şule çet geldi. yazık kanmayın, gitmeyin hele ki 15-30 gün tanımak 1 kez görüşüp ikinci görüşmede yatmak, bekaret vermek nedir.. evet canınızı sıkmayın çünkü canınızın kurtulduğuna sevinin ama biraz da açın gözünüzü. buradan okuyan genç kızlara sesleniyorum bu konuyu; lütfen kendinizi koruyun, sakının bir anne babanın biricik gözünün içine baktığı evlatlarsınız her biriniz.. sizin başınıza gelen her şey her anne babanın yüreğini yakar. ben olaya bu açıdan bakıyorum çünkü adam besbelli kötü niyetli ve daha kötü sonuç çıkabilirdi buradan.. kaldı ki bu olay kızımızın üzerinde nasıl bir psikolojik etki bıraktı, ya da bırakacak belli değil. ya odaya kamera koyduysa bla bla bir sürü detay var da açıp konu sahibini üzmek istemem

Ay doğru ya kamera koyduysa aman Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…