İlk ilişkim

Keşke çok pişmanım sormadığım için

yani olmuşla ölmüşe çare yok ne yazık ki..
bence bu duruma takılmıyor gibi devam edin bir süre ve gözlemleyin. uzaklaşıyor mu, bahaneleri oluyor mu ?
ne olursa olsun istemiyorum diyen bir kadına bu şekilde ısrarcı olması yanlış. yine de yaşadığınız çok özel bir durum olduğundan bir süre gözlemleyin, bakın tutumuna..
ama kesinlikle ben artık bakire değilim moduyla ona karşı kendinizi ezik hissetmeyin. aksine cool durun.
o şimdi sana bekaretimi verdim diye ağlayacak bir kadın bekliyor. o moda girmeyin. üzüntünüzü ona yansıtmayın. yoksa daha çok kalkar totosu.. kendini fasulye gibi nimetten sanmasın.

Ezik olma bundan sonra dik dur karsisinda kendini miy miy yapma sakin aglayip gozyaslarina da bogulma .. olan olmus artik zamani geriye saramayız elbette .
Peki ben herhangi bir adım atmalı mıyım msj veya arama gibi? Yoksa böylece bitmeli mi veya ondan gelecek bir adımımı beklemeliyim tabi yazar veya ararsa.

zaten daha çok olmamış bence bugunde yazma. senin içinden ne geçiyor seni kandırdı belki ama belli duygular besledin sonuçta bu adama hala aynı duyguları besleyebiliyormusun yoksa nefret mi ediyorsun. yazcaksanda napıyosun gibi basit bşey yaz

Peki ben herhangi bir adım atmalı mıyım msj veya arama gibi? Yoksa böylece bitmeli mi veya ondan gelecek bir adımımı beklemeliyim tabi yazar veya ararsa.
Bence yazma yazipta kendini iyice muhtac duruma dusurme . O da kendini bi halt sanmasin boylece . Yazarsa yazarsin yazmazsaxanla ki sadece uçkuru icin seninle yazismis yani bi nevi kopruyu geçene kadarmis

Çok üzgünüm ama Allah cezasını versin .
Nasıl bu kadar vicdansız bu erkekler ki 15 gün içinde seni allem kallem edip yatağa atmış.
Ah be yavrum, sen ne diye 15 günde tanıdığım adamla otel odasına gittin, sonu belli zaten, odada oturup kahve içip kurabiye mi yiyecektiniz.
Valla yıllarca yalnız yaşadım, eşimle 3 yıl flört ettik, yalnız başına yaşadığım halde laf siz olur diye elimi tutmuyordu, evime gelse de öpüşüp koklasip kardeş kardeş uyuyorduk, ini nikahimiz oldu 1 ay aynı evde yasadik, yine aramizda birsey olmadi dugune kadar, noldu catladi mi oldu mu kaldı mi, hayır guvenimi kazandı, düşünüyorum da bu zamane erkekleri niye böyle azgın, terbiyesiz,ne var kadinlarin güvenini kazanma yoluna gitseniz, 5 dakikalık iş için hayat karartmaya değer mi.

Cok üzüldüm okurken, resmen kandırmış gibi geldi bana. Üzüldüğüm nokta bekaretin değil yanlış anlama, sadece sen kendini bu kadar kaptırmışken onun ş.refsizce kullanmış olması seni... bekaret özel bir şey en azından karşılıklı bir tutkulu aşkı hakediypr bence. Ben ilk eşimle evlendikten sonra yaşasam da bazen hatalar olabiliyor ama sanki bu adam o hataya da değmeyecek biri gibi

ben tüm hatayı erkekte görmedim, erkek niyetini çok belli etmiş ama kadın da buna çoktan hazırmış, kuzu kuzu her dediğini yapmış, karşılıklı istenmiş yani, yoksa böyle bir düşüncesi olmayan bir kızın daha 3 günlük tanıdığı kişiyle otel odasında işi ne,
zaten arkadaşın sorduğu da o değil, pişman değil yani, arayayım mı aramayayım mı diye soruyor

ah be tatlım valla canım sıkıldı sabah sabah.
sen ara onu, öyle gözüküyor ki pişman olacaksın bi süre sonra, en azından onun ekmeğine yağ sürme.
bu arada duygularını tartmış olursun
tabiki asla arama.Ararsan muhtemelen açmayacak.Ne olacağı başından çok belliymiş.Geçmiş olsun.Niyetini çokça belli etmiş ama sen görmezden gelmişsin kusura bakma.İyiki başına daha kötü bişey gelmemiş hiç tanımadığın bir adamla otel odasında beraber olduktan sonra daha feci şeyler olabilirdi,senin canına kast edebilirdi,seni para karşılığı satabilirdi ne cesaret hayret.sana tavsiyem git diktir bu konuuyu kimseye anlatma.Telefon numaranı değiştir.İnstgaramını kapat.Hayatına yeni bi sayfa aç.

15 günde ten uyumunu ögrenip ne yapacakmış? Ögrendi de ne oldu neden hevesi kaçti? Çünkü o evlenmeden doymak fikrine baglı olan biri sende o doymak sürecinde bakire tazecik bi kızdın koleksiyonuna senide ekledi tebrikler.. ne bekliyodun ertesi gün adam sana nikah mı kıyacakti? Höfff cok sinirleniyorum ya

Aklıma takıldı oteli nasıl ayarlamış misafir olarak bile kabul etmiyorlar nikah olmadan senin adına çok üzüldüm ya ara açık açık konuş sonucuna katlanırım helalim olursun diyordun şimdi tut sözünü de olumlu yaklaşacağını düşünmüyorum ama adamlığını ölçersin en azından

bence mesaj atmayin. zaten simdi mesaj atsaniz bile ilerki zamanlarda birsekilde sizden gene ayrilacaktir. bakirelik sizin icin bu kdr onemliyse calisan bir kadinsaniz zar diktirme ameliyatlari falan oluyor onlardan yaptirin. bu kisi sizi gercekten onemsiyorsa napar eder sizi incitmemek adina mesaj atar veya arardi

Adam niyetini açık açık belli etmiş
Olay olmadan önce herşey kabulüm helalim olursun
Olay olduktan sonra acıtasyon yaparsın diyerek üstü kapalı sizi sindirme çabaları
Aramayan sormayın
Böyle bi adam içinde umutlanmayın bence

nikah olmadan kabul etmeyen otel mi kaldı artık

Ya inanılmaz üzüldüm gerçekten insan aşık olur sever birlikte bir gelecek düşler yada iki tarafta aynı şeyi düşünüp ister olur. Ama sen anlatmama rağmen saygı bile duymamış.

Bu cümleyi duyduktan sonra kıçına tekmeyi basardım. Adamın ne halt olduğu belli

çok üzüldüm senin adına sakın yazma arama eğer yazarsa söylediklerinle yaptıkların birbirini tutmuyor.
helalim olursun diyordun sonra acıtasyon yaparsın ayrılamam diyorsun.
görüşme artık devamını getirebilir sürekli sürekli tekrarı olur ve senden sıkıldığında bırakabilir en azından bir hata yapmışsın pişman olmuşsun bir daha pişman olacağın bir şey yapma.
ten uyumuymuş pislik ararsa görüşürsen bile tekrarı olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…