- 29 Nisan 2019
- 9
- 4
- 6
- Konu Sahibi esrari-girl
Merhaba gerçekten ne yapacağımı bilemez durumdayım yardımınıza ihtiyacım var kızlar
Bundan 1,5 ay önce sosyal medya hesabıma gelen takip isteğini kabul edip etmeme konusunda kararsız kaldıktan sonra ilkokuldan arkadaşım olduğu yönündeki ihtimallede isteğini kabul ettim. Resimlerini inceledikten sonra ilkokul arkadaşım olmadığını anlamamla beraber attığı ilk msjlada konuşmaya başladık ve tam bir hafta boyunca sürekli mesajlaştık ardından telefonla konuşmaya başladık ve kısa sürede o kadar çok konuyu konuşmuş ve aşmıştık ki sanki uzun yıllardır tanıyormuşum hissi yarattı resmen ve beni en çok etkileyen kısmı ise açık olması bir konu üzerine ne düşünüyorsa veya nasıl olması gerektiğini savunuyorsa net bir şekilde ifade etmesiydi. Kendisi de telefon konuşmalarımızda beni tanıyabilmek için hep sorular sorarak cevaplamamı isterdi ve verdiğim cevaplar karşısında da etkilendiğini tam istediği gibi bi bayan olduğumu, şimdilik herşeyin güzel gittiğini, kafa olarak uyumlu olduğumuzu ve geriye sadece yüz yüze gelerek fiziki açıdan da uyumlu olmamızı öğrenmek olduğunu söyledi. Bu arada o 30 bende 24 yaşındayım ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Tanışmamızın 15. gününde yaşadığım şehre geldi günübirlik ve bu sayede birbirimizi bizzat tanıma fırsatımız oldu. Ve benim için gerçekten konuşma tarzı ağır duruşuyla güzel izlenim bıraktı ve onun içinde öyle olucak ki bu görüşmemizden 15 gün sonra tekrar geldi. (Fakat bu sefer 2 günlüğüne gelmek istediğini ve onun içinde otelden rezarvasyon yapacağını söyledi) Bu arada ilk tanışma sürecimizdeki telefon konuşmalarımızın birinde daha önce bir erkekle birşeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ve ben yaşamadığımı söyledim. Kendisi ise hayatında akla gelebilecek yaşayabileceği herseyi yaşadığını, günümüz erkeklerinin evlenince eşlerini aldatmalarının sebebinin gözlerinin hep dışarda olmaları olduğunu, onun için bir erkeğin evlenmeden önce yaşayabileceği kadar yaşaması gerektiğini, doyması gerektiğini ve bu sayede ancak bu sayede evlendikten sonra tek bir kadına ait olunabileceğini söyledi. Velhasıl kelam buraya 2. ye gelmeden önce telefon msjlaşmalarımızda beni özlediğini, geleceği günü sabırsızlıkla bekledğini, geldiğinde bana sıkıca sarılıp kokumu koklayarak öpmek istediğini söyledi. Neyse beklenen gün gelmiş ve o tekrardan yaşadığım şehre gelmişti ve birlikte vakit geçirmemizin ardından onun isteği üzerine otele odasına gittik çünkü o geceyi birlikte geçirmemizi birlikte sarılarak uyumamızı böylece bedenlerimizin uyumunu da öğrenebileceğimizi savundu. Ve dediği gibi odasına gittik ve birlikte zaman geçirmeye başladık ve kısa bir süre sonra beni öpmeye başladı yanaklarım alnım derken gittikçe dudaklarımdan öpmeye, öpüşmeye başladık. Sonra bana keşke bakire olmasan tutamıyorum kendimi seni istiyorum. Eğer bir şey olursa engel olma yeterki seninle olsun ben sonucuna katlanırım gelalim olursun dedi. Sevişmemizin ardından eli çamaşırama gittiğinde engel olmaya çalıştım korktuğumu istemediğimi bekaretimi veremeyeceğime varana kadar söyledim o ise insanın bekaretinin kafasında olduğunu, bir kez denenemizi eğer canım acırsa hemen bırakacağımızı söyledi. Çok direnmeme rağmen pes etmedi ve sonuç olarak çamaşırım çıkmış ve beraber olmuştuk hatta benim canım o kadar çok yanıyordu ki durmasını beklemesini söylediğimde kendini kaptırdığı için beni dinlememişti bile. Benden açık pempe renginde kan çarşafa geldi ardındanda koyu kırmızı kanamam oldu.Yani bekaretim artık gitmişti. Ben hem korkudan hem de bekaretimin gitmesine ağlamaya başladığımda o da üzülmüş ve ağlamamamı söylemişti. Neyse 2 gün geçmiş ve memleketine dönmüştü. Gittikten sonraki ilk telefon konuşmamızda vicdanen çok rahatsız ve pişman olduğunu keşke yaşanmamış olmasını istediğini söyledi. Sebep olarakta şimdilik bi sorun yok konuşuyoruz ama ilerde olur da ayrılırsak veya ayrılmak istesem sen o zaman acıtasyon yapacaksın ve ben ayrılamıcam dedi. Bu sözü duyunca çok üzüldüm ne demek acıtasyon yapıcam kendimi çok kötü hissettim ve öyle bişey olmıcak olduğu yere kadar gider olur da konuşmak istemezsen hiç vicdanen rahatsız olma rahatça söyle dedim ve müsait olmadığımı söylerek kapattım telefonu. Ve bu son konuşmadan sonra ne ben ne de o aramadık msj atmadık birbirimize. Sizce yazmalı mıyım yoksa böylece kalmalı mı?
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)