• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişkiden sonra yoğun akıntı gelmesi

bussecmc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar geçen hafta pazartesi günü ilk ilişkimi yaşadım, vajinismus hastasıydım onu yendim ilk ilişkimde de anestol krem kullandım. pazartesiden birkaç gün sonra ikinci ilişkimi yaşadım ikisinde de kondomla korunduk ve bir delinme söz konusu değildi. ama ilişkilerimden sonra sarımsı yeşilimsi hafif kokulu yoğun bir akıntı geliyor sizde de oldu mu yada kremden ötürü müdür yardımcı olursanız çok sevinirim 😊

arkadaşlar geçen hafta pazartesi günü ilk ilişkimi yaşadım, vajinismus hastasıydım onu yendim ilk ilişkimde de anestol krem kullandım. pazartesiden birkaç gün sonra ikinci ilişkimi yaşadım ikisinde de kondomla korunduk ve bir delinme söz konusu değildi. ama ilişkilerimden sonra sarımsı yeşilimsi hafif kokulu yoğun bir akıntı geliyor sizde de oldu mu yada kremden ötürü müdür yardımcı olursanız çok sevinirim 😊

Muhtemelen enfeksiyondan doktora görünün

Vücudunuz iliskiye de yeni alışıyordur zaten. Olması normal muayene olun. 🤗

Günde 2,5 litre Bol limonlu su için tabi doktora görünün ama limonlu suyu ihmal etmeyin

Back
X