Ilk ilişkiden sonra yine acıyor mu ? :/

gamzedeyimm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
5
0
6
İstanbul
benim merak ettiğim su evleneli 2 ay oldu daha 2 gün önce ilişkiye girebildim acıyacak korkusundan ..acaba her seferinde acıyacak mı ve kaç gün ara vermek lazım kızlık bozulduktan sonra ?

Acı ilk seferde olur. Diğer ilişkilerde sızı ile başlar. Ama asıl önemli olan acıyacak fikrinden kendini soyutlamandır. Yoksa ıslaklık olmaz. Islaklık olmazsa acı hissedersin.

benim merak ettiğim su evleneli 2 ay oldu daha 2 gün önce ilişkiye girebildim acıyacak korkusundan ..acaba her seferinde acıyacak mı ve kaç gün ara vermek lazım kızlık bozulduktan sonra ?

vazelin ya da bepanten krem kullanınız :)
emla uyusturucu krem ya da anestol ıkı uc hafta kulaanının

vazelin ya da bepanten krem kullanınız :)
emla uyusturucu krem ya da anestol ıkı uc hafta kulaanının

ne kadarda zararlı bi fikir veriyorsunuz... bunları dışına değil içine sürecek farkındamısınız kayganlık olması açısından!!!

su bazlı kayganlaştırıcılar var eczalerde satılıyor onlardan kullanabilirsiniz eğer ıslaklık olmuyorsa veya net üzerinden de satın alabilirsiniz..

yok bebe yağıymış..vazelinmiş vsvs zevk için sağlığınızdan olmayın..mantar olursunuz dahada ilerler iltihap kaparsınız mazallah

sorunuza gelirsek ilk haftalar ilişki olmasa bile sızı olacaktır.. ilişkide ise ilkine göre daha az acır..bide kendinizi şartlandırmayın acıcayacakmı acırmı diye.. kafanıza takmayın bu tür şeyleri ki bedeninizde rahat olsun..

ilkinden sonra acı olmaz ama hiç bişeyde anlamazsın bitsede kurtulsam diye bakarsın kayganlaştırıcıyla işini kolaylatırabilirsin zamanla alışırsın zevk almaya başlarsın

Bende yeni evli sayilirim en önemlisi korkmamak esin sonucta aciyor diye kafaya takma birde yavas yavas hemen birlesmeye gerek yok ki sen hazir oldugunda ilerisi gelir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…