• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ilişkiden sonra regl gecikmesi ?

Zulemaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
285
391
53
Arkadaşlar ben 10 aylik vajinismustum . Eşimle yarim yamalak şeklinde ifade edebileceğim bir ilk iliski denemem oldu ve benim yoğun kanamam oldu.
Şimdi uzerinden 1 ay gecti ve benim reglim 1 hafta gecikti.
Normal sartlarda 14 yildir duzenli agrisiz sancisiz regl oluyorum . Ilk kez boyle gecikti sizler hic yasadiniz mi bu durumu . Dogrudan olmasa da ilk iliski reglyi etkiliyor mu?

Baya etkilemişti benim de. Gecikme dışında kanamamda da anormallik vardı. Çok daha yoğun kıvamlı ve pohtılı kanamaya başladım ilk ilişkimden sonra. Hatta o kadar oluyordu ki tuvalette otururken kopmuyordu, tamamı düşmediği için tuvaletten kalkamıyordum. Lastik gibi uzuyordu... Bu kadar açık azdım ki siz de regl olduğunuzda göreceksiniz muhtemelen bu durumu.

Baya etkilemişti benim de. Gecikme dışında kanamamda da anormallik vardı. Çok daha yoğun kıvamlı ve pohtılı kanamaya başladım ilk ilişkimden sonra. Hatta o kadar oluyordu ki tuvalette otururken kopmuyordu, tamamı düşmediği için tuvaletten kalkamıyordum. Lastik gibi uzuyordu... Bu kadar açık azdım ki siz de regl olduğunuzda göreceksiniz muhtemelen bu durumu.

Bir arkadasim da 10 gun regl olmadigini geciktigini soyluyor. Netten arastirdim hic alakasi yok diyenler var kafam karisti o yuzden. Ama bakin sizin de gecikmiş demek ki benim de gercekten bi ilişkim olmuş bu bile sevindirdi vajinismus oldugum icin

Back