Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya ne yaparsak daha az acır. ben tam tersi bayan altta misyoner pozisyonda olmalı ilk ilişki diye okumustum
bayan altta kolay olur ve emila die bi krem var eczanelerde bi arkadasa doktor bunu verrmişti kız ne yöntemler denedi yapamadı emila sayesinde yaptı sanırım uyusukluk hissi veriyomuş ağdada falanda kullanılıyo bu krem.sevişme süresi ve acı düşünmemek ilişkiye istekli olmak önemli ıslanma oldugunda kolayca halledersin..
sonradan öğrenmekten iyidir :) sadece iki soru sordum ve bunları merak ediyorum
o kremi ağda için duymustum ama bu agrı yuzeysel mi ki içimize nasıl etki etcek acaba
aslında her şey senin elinde daha doğrusu kafada bitiyor iş
sen kendini ve beynini verip konsantre olursan hiç acı bile duymuyorsun hissetmiyorsun bile zarın yırtıldığını acıda olmuyor.
başkalarına sorup da korkutma kendini boş yere vakti zamanı gelince göreceksin sende..
bide o pozisyin değilde normal klasik pozisyon kadın altta erkek üstte en iyisi o olur ilk gece için
benim demek istediğim her kızın mutlaka bu tür korkuları vardır şimdiden kendini strese sokma demek istedim ama neyse rahatsız ettiysem özür dilerim asla kırma amaçlı söylemedim ....
bu krem ağrı için değil acı hissetmemek için.ağrı kendini kastığında oluyo zaten ilk kolay olursa ağrı sıkıntısıda olmaz kendini kasmamak lazım. akışına bırakınca zaten kolay olur.pat diye hadi olsun olmaz ki sevişme önemliki istek olsun..
dışına sürdükten sonra ne yararı olacak ki ?
uyuşturuyo canım faydası oluyomuş işte
bende çok stres yapıorum eskiden hiç korkmazdım yaklastıkca aklımdan çıkmıo su kasılma olaylarını falan okudum allah korusun ayrılmayanlar varmıs
bende çok stres yapıorum eskiden hiç korkmazdım yaklastıkca aklımdan çıkmıo su kasılma olaylarını falan okudum allah korusun ayrılmayanlar varmıs
ama acı içte oluyor:2: bu arada soruma hala cevap alamadım ıslanma ne kadar önemlidir ilişkide :2:
ama acı içte oluyor:2: bu arada soruma hala cevap alamadım ıslanma ne kadar önemlidir ilişkide :2: