• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişkide ağrı?

evangelia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
142
0
46
Edirne
ilk ilişkide yeterli ıslanma olmaması ağrıya sebebiyet verir mi?Yani bu yüzden mi ön sevişme üzerinde bu kadar duruluyor?Ve bayanların üstte olduğu zaman neden daha az acı olur?

evet ya ne yaparsak daha az acır. ben tam tersi bayan altta misyoner pozisyonda olmalı ilk ilişki diye okumustum

bayan altta kolay olur ve emila die bi krem var eczanelerde bi arkadasa doktor bunu verrmişti kız ne yöntemler denedi yapamadı emila sayesinde yaptı sanırım uyusukluk hissi veriyomuş ağdada falanda kullanılıyo bu krem.sevişme süresi ve acı düşünmemek ilişkiye istekli olmak önemli ıslanma oldugunda kolayca halledersin..

Son düzenleme:
bence bu tür konuları araştırmaktan ziyade vakti zamanı gelince olayın akışına göre yaşama taraftarıyım ..
bildiğim kadarıyla bekar bi arkadaşımızsın bu kadar kafaya takma başka şeylerle uğraş arkadaşım zaten zamanı gelince uğraşıcaksın bu tür konular la .........

bayan altta kolay olur ve emila die bi krem var eczanelerde bi arkadasa doktor bunu verrmişti kız ne yöntemler denedi yapamadı emila sayesinde yaptı sanırım uyusukluk hissi veriyomuş ağdada falanda kullanılıyo bu krem.sevişme süresi ve acı düşünmemek ilişkiye istekli olmak önemli ıslanma oldugunda kolayca halledersin..

o kremi ağda için duymustum ama bu agrı yuzeysel mi ki içimize nasıl etki etcek acaba

aslında her şey senin elinde daha doğrusu kafada bitiyor iş
sen kendini ve beynini verip konsantre olursan hiç acı bile duymuyorsun hissetmiyorsun bile zarın yırtıldığını acıda olmuyor.
başkalarına sorup da korkutma kendini boş yere vakti zamanı gelince göreceksin sende..
bide o pozisyin değilde normal klasik pozisyon kadın altta erkek üstte en iyisi o olur ilk gece için

o kremi ağda için duymustum ama bu agrı yuzeysel mi ki içimize nasıl etki etcek acaba

bu krem ağrı için değil acı hissetmemek için.ağrı kendini kastığında oluyo zaten ilk kolay olursa ağrı sıkıntısıda olmaz kendini kasmamak lazım. akışına bırakınca zaten kolay olur.pat diye hadi olsun olmaz ki sevişme önemliki istek olsun..

aslında her şey senin elinde daha doğrusu kafada bitiyor iş
sen kendini ve beynini verip konsantre olursan hiç acı bile duymuyorsun hissetmiyorsun bile zarın yırtıldığını acıda olmuyor.
başkalarına sorup da korkutma kendini boş yere vakti zamanı gelince göreceksin sende..
bide o pozisyin değilde normal klasik pozisyon kadın altta erkek üstte en iyisi o olur ilk gece için

bende çok stres yapıorum eskiden hiç korkmazdım yaklastıkca aklımdan çıkmıo su kasılma olaylarını falan okudum allah korusun ayrılmayanlar varmıs

benim demek istediğim her kızın mutlaka bu tür korkuları vardır şimdiden kendini strese sokma demek istedim ama neyse rahatsız ettiysem özür dilerim asla kırma amaçlı söylemedim ....

estağfurullah ama ben öğrenmenin zarardan çok yararı olur diye düşünüyorum,pek çok arkadaşım ilkinde çok acı duydukların ı söylüyorlar,üstelik hazır oldukları halde,bana da ilk ilişkide acı olmaması saçma geliyor yani nasıl hiç acımasın ki yıllar sonra ilk ilişki?

bu krem ağrı için değil acı hissetmemek için.ağrı kendini kastığında oluyo zaten ilk kolay olursa ağrı sıkıntısıda olmaz kendini kasmamak lazım. akışına bırakınca zaten kolay olur.pat diye hadi olsun olmaz ki sevişme önemliki istek olsun..

dışına sürdükten sonra ne yararı olacak ki ?

evet biz o gün bügün ayrılmıyoruz zaten:)tövbe tövbe ne var bukadar korkacak:)onu seviyomusun sen?

sevdiğin adama ait olmak ne bileyim bence çok güzel şeyler bunlar..bende çok ufak bi sızı olmuştu ama inan yıllarca saklamanın verdiği stres daha kötü..
çünkü ben kadın olduğumda ilk tepkim ağlamak oldu;)ama asla acıdan değil...
bilmediğimizi bir mevkiye yükseldik ya onun stresi;)

eşim sağolsun destek oldu,neredeyse üzüldü adam sonra birlikte gülerek aştık bunları..
güzel tecrübeler bunlar..bence içinizi karartmayın..tadını çıkarın:9:

bende çok stres yapıorum eskiden hiç korkmazdım yaklastıkca aklımdan çıkmıo su kasılma olaylarını falan okudum allah korusun ayrılmayanlar varmıs

yok tatlım hiç öyle düşünme ya
eşin sana güzelce yaklaşıp seni hazırlayıp tabi birazda sabırlı olursa her şey çok daha kolay olur sende kendini kasmayacaksın kasarsan giriş olmaz yani

ama acı içte oluyor:2: bu arada soruma hala cevap alamadım ıslanma ne kadar önemlidir ilişkide :2:

krem içinede etki ediyo canım uyusturuyo yazdım altta ıslanma istekle olcak şey yada onun içinde kayganlastırıcı krem kullanılabilir.ıslanma çok önemli acımaması için

ama acı içte oluyor:2: bu arada soruma hala cevap alamadım ıslanma ne kadar önemlidir ilişkide :2:

canım ıslanma önemli ama o oluyor zaten sen merak etme allah yardım ediyor zaten inan ki
ıslanma oluyor ama heyecandan uçup gidiyor krem kullan derim ben öyle yapmıştım çok rahat olmuştu

Back