• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk iliski

tugba36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
12
0
1
31
Selam arkadaşla yeni uüye oldum bana ttecrübelerini den yyardım eder misiniz dort aylık evliyim hala ilk ilişkiye giremedim bazen ben çok kkasiliyordum bazende esimde sorun oluyordu büyü felan diye hocaya gittim yok ... En son jinekolog gittim ikimizde de sorun olmadığınısadece ttenlerimizin birbirine aalismasi gerektiğini söyledi ilk parmaginla dene dedi deniyorum çokrahat giriyo penisle deniyoz 5 cm giriyo ama hala tik yok esnek diycm jinekolog normal olup oönde ooldugunu söyledi .. Yardım edin llütfen kafayi yiycm

Selam arkadaşla yeni uüye oldum bana ttecrübelerini den yyardım eder misiniz dort aylık evliyim hala ilk ilişkiye giremedim bazen ben çok kkasiliyordum bazende esimde sorun oluyordu büyü felan diye hocaya gittim yok ... En son jinekolog gittim ikimizde de sorun olmadığınısadece ttenlerimizin birbirine aalismasi gerektiğini söyledi ilk parmaginla dene dedi deniyorum çokrahat giriyo penisle deniyoz 5 cm giriyo ama hala tik yok esnek diycm jinekolog normal olup oönde ooldugunu söyledi .. Yardım edin llütfen kafayi yiycm
ne büyüsü hanfendı şaka gıbısınız...
kasarsanız agrır ve gırıs mumkun olmaz
ne kadar rahat olursanız okadar kolay olur
orası sırf kas dokusu kasmayın rahat olun

Hazır oluyorum ama geçen zaman canımı sıkıyönetim ve cevremde yapamayan çok etkileniyorum ister istemez

Hazır oluyorum ama geçen zaman canımı sıkıyönetim ve cevremde yapamayan çok etkileniyorum ister istemez
Haci hoca büyü lutfen sunlari cikar aklindan öncelikle!!! Baskalarini da cikar bi o yapmis bu yapamamis su kadar zamandir birlikte olamamis falan. Vajinismus olma riskin var dikkatli ol ön sevismeyi uzun tutun karşılıklı iciyosaniz birer kadeh bisiler icin rahatlayin oyle deneyin. Onu bunu dusunmek yerine kendinize odaklanin.

Parmağını mı sok dedı . Parmakla bır mı Allah aşkına ..
Kendını kasma rahat bırak zamanla olur elbet.
Büyü müyü ne alaka hangı devırde yaşıyoruz..

Geçmiş olsun arkadaşım. İlk zamanlar bunların olması normaldir üzme kendini. Alışma evresi..birbirinizi tanıyıp ona gore hareket edeceksiniz..aceleye getirmeyin.yatakta uzanın beraber konuşun vs. Kafan dağınık olsun. Rahat ol, kendini kasma. Bi kas gevşetici yada papatya çayı içebilirsin.ön sevişmeyi uzun tutarak hazır olmalısın.olamazsan su bazlı bir krem kullanın, Dr.danişirsin yine. Korkacak birşey yok,emin ol. Bikere olduktan sonra, buna mi takilmişim bu kadar diye kendine kizacaksin.bütün evli kadınlar yapabildigine gore, çok kolay birşey :) böyle düşün. Daha da yardım istiyorsan, vajinismus konularını oku. Herşey yazıyor orada.yenen arkadaşlar paylaşiyor orada bilgi ve tecrübelerini..rast gelsin :)

[QUOöyle Helcin10, post: 44079398, member: 681498"]Parmağını mı sok dedı . Parmakla bır mı Allah aşkına ..
Kendını kasma rahat bırak zamanla olur elbet.
Büyü müyü ne alaka hangı devırde yaşıyoruz..[/QUOTE]
Ben oyle düşünmedim sadcee. Bi kaç kişi öyle olabilecegini söyledi .. Bende inanmam büyüye önce parmakla başlayalım dedi sonra iki parmak sonrada penis ebatinda bi aletle deniyckmisiZ

Geçmiş olsun arkadaşım. İlk zamanlar bunların olması normaldir üzme kendini. Alışma evresi..birbirinizi tanıyıp ona gore hareket edeceksiniz..aceleye getirmeyin.yatakta uzanın beraber konuşun vs. Kafan dağınık olsun. Rahat ol, kendini kasma. Bi kas gevşetici yada papatya çayı içebilirsin.ön sevişmeyi uzun tutarak hazır olmalısın.olamazsan su bazlı bir krem kullanın, Dr.danişirsin yine. Korkacak birşey yok,emin ol. Bikere olduktan sonra, buna mi takilmişim bu kadar diye kendine kizacaksin.bütün evli kadınlar yapabildigine gore, çok kolay birşey :) böyle düşün. Daha da yardım istiyorsan, vajinismus konularını oku. Herşey yazıyor orada.yenen arkadaşlar paylaşiyor orada bilgi ve tecrübelerini..rast gelsin :)

Tesekkur ederim :-) kas gevşetici kullanmadım hiç sadece o an kasılıp kaliyorum anlamış değilim doktordaayni şeyi söyledi esin de sende tecrubesizsiniz dedi tenler uymamış daha alışamamış ondan kaynaklanıyordiye

Back