• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLK İLİŞKİ

Belluce

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
288
merhabalar, nişanlım evleneceğiz her şey tamam, 6 yıllık bir ilişki üzerine nişanlandık birbirimizi tanıyoruz ve artık birlikte olmak istiyoruz, yakınlaşmalarımız oldu ama bir türlü tam olarak seks yapamıyoruz, vajinal orgazm yaşamadım, klitoral orgazm yaşıyorum sürekli.. deniyoruz erkek arkadaşımın tek parmağı bir keresinde 2 parmak denedik ozaman yanma olmuştu bıraktık, ben iki parmak yapabiliyorum ama penise gelince yapamıyoruz.. gerçi 1-2 kez denedik, kayganlaştırıcıda denedik, kuruluk sorunum yok.. evde dilatör mü denemeliyim bu olayı tamamen evlenmeden çözmek istiyorum. tavsiyeniz var mı

merhabalar, nişanlım evleneceğiz her şey tamam, 6 yıllık bir ilişki üzerine nişanlandık birbirimizi tanıyoruz ve artık birlikte olmak istiyoruz, yakınlaşmalarımız oldu ama bir türlü tam olarak seks yapamıyoruz, vajinal orgazm yaşamadım, klitoral orgazm yaşıyorum sürekli.. deniyoruz erkek arkadaşımın tek parmağı bir keresinde 2 parmak denedik ozaman yanma olmuştu bıraktık, ben iki parmak yapabiliyorum ama penise gelince yapamıyoruz.. gerçi 1-2 kez denedik, kayganlaştırıcıda denedik, kuruluk sorunum yok.. evde dilatör mü denemeliyim bu olayı tamamen evlenmeden çözmek istiyorum. tavsiyeniz var mı
Belki sen fazla stres yapıyorsundur

Orgazm olamadın muhtemelen. Çünku bubkadar kasıyoken bi konuda diğer konuda olabileceğini sanmıyorum. Çözülmesi gereken bi problem olarak görmemek lazım. Akışa bırakın bi ara oluverir diyin. Sevişip zevk almaya bakın. Teknik yaklaşmayın. Dilatör mu alsam filan oo hiç gerek yok.

Stresten kendini kasiyorsundur. Rahat birak kendini germe.

Strestendir çok istekli olduğun bir anda deneyin affedersiniz ıslaklık ve gevşeme olduğu için daha rahat olacaktır.

Back
X