- 5 Şubat 2024
- 10
- -2
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
Merhaba. 2 ay sonra evleniyorum nişanlım ile 2 yıllık bir sevgililik sürecimiz oldu bu süreçte cinsel anlamda bir şey geçmedi aramızda sadece ufak tefek yakınlaşmalar. ama artık onunla birlikte olmayı gerçekten istiyorum bunu isterken aynı zamanda çok korkuyorum daha önce hiç bir cinsel ilişkim olmamasına rağmen sanki bir aksilik olacakmış kanamam olmayacakmış gibi endişelerim oluyor. Nişanlım bana karşı her konuda çok anlayışlı ama bu konularda nasıl olduğunu bilmiyorum son zamanlarda artık ilk günümüz hakkında konuşuyoruz gerçekten onunda çok istekli olduğunu görüyorum bu istek beni biraz daha tedirgin ediyor. aklıma takılan bir iki şey var bunları size sormak istiyorum ilk birlikteliğimizde tamamen içime almalı mıyım eğer alırsam bu fiziksel olarak bir zarar verir mi kayganlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum bu ilişkiyi biraz daha kolaylaştırır mı diğer soracağım soru ise şuan yaşadığımız yakınlaşmalardan bende nişanlım kadar zevk alabiliyorum hatta belki daha fazla ama bu cinsel ilişkide özelliklede ilk zamanlarda yine böyle olur mu yoksa daha çok acı mı verecek.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.