İlk ilişki

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
119
İlk ilişkiyi parmak egzersizi, dilatör vs olmadan direkt rahatça yapabilen var mı aramızda?

Evliyim 3 aylık balayında denedik bi çekindim istemedim ilerletmek şimdi de korkuyorum denemeye.afedersiniz o kafa o delikten gecemeyeck gibi geliyor

Bana da öyle geliyordu eskiden ama şöyle düşün, o delikten koca kafalı bir bebiş çıkabildiğine göre daha ufak kafalar da girebilir =) Fizyolojine güven. Yeterince ıslandıktan sonra rahatça girer.

Korkacak bir şey yok. Direk oraya dalmayın. Birbirinizi öpün sevin okşayın. Aha birazdan şeyime bir kazık girecek eyvah diye başlarsan ilişkiye zaten olmaz. Eşinde de biraz bilgi olması gerekiyor, bodoslama atlamasın sen kıvama gelmeden. Umarım işini biliyordur.

Not: ilk ilişkimde de hiç acı çekmemiştim. Acı çekecek bir şey yok, keyfine bak. Kayganlaştırıcı kullanabilirsin ilk seferlerde.

Kısa ve öz

karşı tarafı ne kadar istediğin ve onu da seni nasıl hazırladığıyla alakalı. rahatlamak için 1-2 kadeh şarap içilebilir. romantik güzel bir ortam yaratın. birbirinizi gerçekten isteyin ve acele etmeyin.

İlk denememizde o gün oldu. Tabi hemen şak diye olmadı, yavaş yavaş bir şekilde oldu. Vazgeçecektik aslında ama ben devam etmesini istedim. Tabi insan kendini bayağı kasıyor, bacaklarını özellikle, ama partneriniz deneyimliyse iyi yönlendiriyor.

Okeyin kayganlaştırıcosonı almıştım ama acmadım pek ii değil yapış yapış oluyo diyolar doğru mu? Onun yerine bebek yağı mı kullansak

Deneyimli değil beniö üstüme gelmiyor zorlamıyor üzülmemem için

Okeyin kayganlaştırıcosonı almıştım ama acmadım pek ii değil yapış yapış oluyo diyolar doğru mu? Onun yerine bebek yağı mı kullansak
Öyle her şeyi sürme enfeksiyon kaparsın. Biraz da yapış yapış ol yani, amma mükemmeliyetçisiniz ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…