Evli misin? Vajinismus musun?İlk ilişkiyi parmak egzersizi, dilatör vs olmadan direkt rahatça yapabilen var mı aramızda?
Direkt yaptım ama pek rahatça olduğunu söyleyemem yani öyle yağ gibi olmadı. Ama zamanla alıştım.İlk ilişkiyi parmak egzersizi, dilatör vs olmadan direkt rahatça yapabilen var mı aramızda?
Evliyim 3 aylık balayında denedik bi çekindim istemedim ilerletmek şimdi de korkuyorum denemeye.afedersiniz o kafa o delikten gecemeyeck gibi geliyor
Varİlk ilişkiyi parmak egzersizi, dilatör vs olmadan direkt rahatça yapabilen var mı aramızda?
Taktik verir misiniz
Taktik yok valla. Hadi sevişelim dedik seviştik.Taktik verir misiniz
Ne güzel ya vajinismus konularından sonra bu mesaj çok ii geldiTaktik yok valla. Hadi sevişelim dedik seviştik.
Dünyada milyarlarca insan sevişiyor. Can acıtan bişey olsa yapar mıydık sence?Ne güzel ya vajinismus konularından sonra bu mesaj çok ii geldi
Korkacak bir şey yok. Direk oraya dalmayın. Birbirinizi öpün sevin okşayın. Aha birazdan şeyime bir kazık girecek eyvah diye başlarsan ilişkiye zaten olmaz. Eşinde de biraz bilgi olması gerekiyor, bodoslama atlamasın sen kıvama gelmeden. Umarım işini biliyordur.
Not: ilk ilişkimde de hiç acı çekmemiştim. Acı çekecek bir şey yok, keyfine bak. Kayganlaştırıcı kullanabilirsin ilk seferlerde.
Okeyin kayganlaştırıcosonı almıştım ama acmadım pek ii değil yapış yapış oluyo diyolar doğru mu? Onun yerine bebek yağı mı kullansakKorkacak bir şey yok. Direk oraya dalmayın. Birbirinizi öpün sevin okşayın. Aha birazdan şeyime bir kazık girecek eyvah diye başlarsan ilişkiye zaten olmaz. Eşinde de biraz bilgi olması gerekiyor, bodoslama atlamasın sen kıvama gelmeden. Umarım işini biliyordur.
Not: ilk ilişkimde de hiç acı çekmemiştim. Acı çekecek bir şey yok, keyfine bak. Kayganlaştırıcı kullanabilirsin ilk seferlerde.
Deneyimli değil beniö üstüme gelmiyor zorlamıyor üzülmemem içinİlk denememizde o gün oldu. Tabi hemen şak diye olmadı, yavaş yavaş bir şekilde oldu. Vazgeçecektik aslında ama ben devam etmesini istedim. Tabi insan kendini bayağı kasıyor, bacaklarını özellikle, ama partneriniz deneyimliyse iyi yönlendiriyor.
Öyle her şeyi sürme enfeksiyon kaparsın. Biraz da yapış yapış ol yani, amma mükemmeliyetçisiniz ayolOkeyin kayganlaştırıcosonı almıştım ama acmadım pek ii değil yapış yapış oluyo diyolar doğru mu? Onun yerine bebek yağı mı kullansak