• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişki ve hamilelik

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
arkadaşlar 6 yıllık evliyim ve eşim asla bebek istemedi.ilk doğumumu 2 yıl önce yaptım ama erken doğumdu bebeğim 2 gün yaşadı.bu talihsiz olay bizi çok yıprattı.ve eşim iyice soğudu.eşimi kandırmam çok zor oldu.şimdi merak ettiğim şu ilk beraberliğinde hemen hamile kalınabilirmi?ve bunun belirtileri varmı?

arkadaşlar 6 yıllık evliyim ve eşim asla bebek istemedi.ilk doğumumu 2 yıl önce yaptım ama erken doğumdu bebeğim 2 gün yaşadı.bu talihsiz olay bizi çok yıprattı.ve eşim iyice soğudu.eşimi kandırmam çok zor oldu.şimdi merak ettiğim şu ilk beraberliğinde hemen hamile kalınabilirmi?ve bunun belirtileri varmı?

cnm Allahın işi nedne olamsın
O yeterki ol desin inş. bebeğin seninledir canım:)

canım İnşallah hayırlısıyla bebişin seninledir. umarım olur. bol bol dua et canım, hayırlısını dile Allah'tan. çok kişi var ilk ilişkiden hamile kalan. umarım senin de öyle olur:emir_bebek::emir_bebek:

Kalınabilir mesela bende olduğu gibi.Ama bizim şöyle bir faktör vardı canım o ilk ilişki yumurtlama gününe denk gelmişti.Senin adetinin kaçıncı günüydü bu önemli bence.Bu arada inşallah bebeğin seninledir ve müjdeli haberi bizimle paylaşırsın.

Kalınabilir mesela bende olduğu gibi.Ama bizim şöyle bir faktör vardı canım o ilk ilişki yumurtlama gününe denk gelmişti.Senin adetinin kaçıncı günüydü bu önemli bence.Bu arada inşallah bebeğin seninledir ve müjdeli haberi bizimle paylaşırsın.

adetin bailangıç gününü mü ele almak gerekir?öyleyse 14.15 günü

Evet.OOOO çok güzel bir zaman yumurtlama dönemine denk gelmiş.İnşallah olmuştur.

bu benim için oKadar önemliki?ben bebeğimi kaybettim 2 gün yaşadı minik kızım.içimde kaldı.allahım bana tekrar nasip etsin.aşk diyorlarya gençler gülüyorum.en büyük aşk bebek ve annesi arasındaki bence.aşk tam anlamıyla o.öyle çok duvaya ihtiyacım varki ne olur sende duva et.ciddimisin umarım olmuştur...

ya bu erkekler neden bukadar bencil anlamıyorum anne olmak her kadının hakkı allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu inş hamilesindir ....

bu benim için oKadar önemliki?ben bebeğimi kaybettim 2 gün yaşadı minik kızım.içimde kaldı.allahım bana tekrar nasip etsin.aşk diyorlarya gençler gülüyorum.en büyük aşk bebek ve annesi arasındaki bence.aşk tam anlamıyla o.öyle çok duvaya ihtiyacım varki ne olur sende duva et.ciddimisin umarım olmuştur...
Canım dualarım seninle.Güzel haberler verirsin bize inşallah.

Back