- Konu Sahibi Zombibaykus11
Bir kayganlaştırıcı bu işi çözer..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlık zarim ilk seferinde bozuldu kan geldi zatwn çok kısa sürdü ilişki 2 kez aynı gün yaptığımızda tekrar kan geldi benim sorum şuan ağrım yok ama aynadan baktığımda sağ vajina girisimde kırmızılik ve hassasiyet var geçici ve normal mi. Diye merak ediyorumKızlık zarındanmi bahsediyorsun konu sahibi ?
Neden kan gelmedi diye sordugun o mu?
Kesinlikle geçici ve normal bir durum yaşıyorsunuzKızlık zarim ilk seferinde bozuldu kan geldi zatwn çok kısa sürdü ilişki 2 kez aynı gün yaptığımızda tekrar kan geldi benim sorum şuan ağrım yok ama aynadan baktığımda sağ vajina girisimde kırmızılik ve hassasiyet var geçici ve normal mi. Diye merak ediyorum
Anladım tahriş olmuş geçer merak etmeKızlık zarim ilk seferinde bozuldu kan geldi zatwn çok kısa sürdü ilişki 2 kez aynı gün yaptığımızda tekrar kan geldi benim sorum şuan ağrım yok ama aynadan baktığımda sağ vajina girisimde kırmızılik ve hassasiyet var geçici ve normal mi. Diye merak ediyorum
Fazla sürtünmeyin alev alırsınızHerkese selam bana yardımcı olabilir misiniz bayanlar geçtiğimiz pazar günü ilk kez cinsel ilişkiye girdim kan geldi ikinci kez yaptığımızda daha çok geldi ama canım çok fazla yandı hiçbir zevk almadim sorum şu ki iliskiden sonra baktığımda ayna ile vajina sağ tarafım yara olmuş aslında yara demekte mantıksız sürtünmeden tahriş olmuş gibi kanama yok bu normalmi
Ekleme: sürtünmeden kastım ilişki yaşamak ayrıca aşırı terbiyesiz kadınlar var aramızda kadın kadına düşman yeni üyeyim konuyu yanlış yere açmışım ama dalga geçmek neden yani hepiniz seks profesörumusunuz
Evet geçici ve normal. Tahriş olmuştu bendede ilk seferinde. Yeterli ıslaklık sağlanmadan ilerlemeyin.Kızlık zarim ilk seferinde bozuldu kan geldi zatwn çok kısa sürdü ilişki 2 kez aynı gün yaptığımızda tekrar kan geldi benim sorum şuan ağrım yok ama aynadan baktığımda sağ vajina girisimde kırmızılik ve hassasiyet var geçici ve normal mi. Diye merak ediyorum
Fazla sürtünmeyin alev alırsınız
İyi seks profesörleri var gerçekten burada. sürtünerek sevişme olmaz ona kendini kandırmak diyoruz biz. Gidin hakkıyla sevişin . Yok iç çamaşırım vardı üzerime boşaldı, yok sürtünerek seviştik yara oldu.
Evet geçer ama bir dahakine fazla sürtünmeyin yanarsınız
Benim anlamadığım madem ilişkiye girdiniz sürtünmek niye ?