İlk ilişki sonrasi vajina

merhababengul

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
44
5
21
Merhaba hanımlar ben yeni evlendim derdimi sizla paylaşmak istiyorum
Ben evleneli 2 olcak ve ilk defa 3 gün once ilk ilişkiye girebildik neyse sonra benim vajina girişi yirtildi ve diger gun tekrar denedik ama acidi yapamadık bugün ise vajinama bakinca beyaz iltihap benzer şeyler gördüm ve yara vardi napmam lazim

Ben evleneli 2 olcak ve ilk defa 3 gün once ilk ilişkiye girebildik neyse sonra benim vajina girişi yirtildi ve diger gun tekrar denedik ama acidi yapamadık bugün ise vajinama bakinca beyaz iltihap benzer şeyler gördüm ve yara vardi napmam lazim
Tabii ki hemen doktora gideceksiniz. O iltihap benzeri şeyler mantar olabilir. Gerekli tedavi ile düzelir. vajina girişindeki yırtık ise hastalık haricinde vajinal darlıktan, yeterince ıslanmamaktan da olabilir. Geçmiş olsun.

Vajina girişi yırtıldı ve doktora gitmedin mi, yerinde olsam bir dakika durmam. Bahsettiğin şey açık yara

X