Ilk iliski sonrasi devam eden agri

Mufef19

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
14
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkdaslar 1 hafta once ilk iliskimi yasadim 2gun ust uste beraber olduk ben kendimi inanilmaz kastim ve 2yildir zaten vajinismusla mucadele eden biriyim iliskiden sonra kasiklarimda agri basladi bugun 1hafta oldu gecmedi doktora gittim birsey yok dedi gaz agrisi gibi agri benimle ayni durumu yasamis olan var mi:2:

Bende 7ay vajinusmusla ugrastim sonra ilk iliskiden sonra cok kastigim icin benimde 4,5 gun kasiklarim bacaklarim belim kollarim cok agridi artik kendimi nasil kastiysam.. Bide sen iki gun ust uste yapmissin normaldir kastigin icin agri olmasi.. Ne kdr rahat olursak o kadar kolay oluyor iliski.. Oda zamanla olacak bisey ben yeneli 2 sene olcak nerdeyse ama hala bazen kasiyorum kendimi.. Hersey kafada bitiyor rahatlat kendini kasmicam herkes yapiyor bende yapabilirim diyee.. En kisa zamanda alisman dilegiyle..

Cok tesekkur ederim inanin rahatladim cunku cok korkuyorum birsey olacak diye allahtan kanama falan olmadi esim okdr kasiyorsunki benim canim aciyor demisti ama sonunda yendim bu illetle mucadele eden herkesede allah yardim etsin cunku gercekten bu mu diyor insan yillarimi verdigim sey bu mu diyor hafif bir batma 3-5 damla kan.. Simdi agrim var tabi bende o kasmalara ve kuruluga baglamistim tesekkurler tekrardan cevabiniz icin

Merhaba kızlar bende yeni üye oldum böyle bir konu açacaktım ancak benimde buna benzer bir şikayetim var. Evleneli yaklaşık 3.5 ay gibi bir süre oldu. O gece ne kadar denesek de bir türlü ilişkiyi beceremedik. Ancak ertesi gün ilişki oldu ancak bir de bana sorun nasıl olduğunu resmen gittim gittim geldim. Zor oldu ancak bir şekilde oldu. Sorunum şu o gün ve o günden bugüne kadar ilişki gireceğimiz zaman penisin baş kısmı vaginaya çok zor ve ağrılı bir şekilde giriyor. Girdikten sonra bir kaç kez git gelden sonra herşey normal oluyor ancak her ilişkide böyle olması beni çok rahatsız ediyor hatta bazen isteksiz de yapıyor.

Son düzenleme:

Rica ederim ne demek.. Bizi bizden baska kimse anlayamaz.. Allah kimseye vermesin bu derdii.. Kuruluk icin jel kullan daha rahat edersinn bende ara ara kullaniyorumm..

Kuruluktan dolayi oyle oluyordur jel sur biraz ozmn daha rahat girer bide tabiki kendini kasma rahat oll..

Kuruluktan dolayi oyle oluyordur jel sur biraz ozmn daha rahat girer bide tabiki kendini kasma rahat oll..

Ya hiç kasmıyorum hatta doktor saf zeytinyağı önerdi. Onuda kullanıyoruz ancak biraz açık olacak ama baş kısmı zor giriyor. Valla artık ya vajina dar yada penis başımı büyük mü acaba diye düşünüyorum. Doktor normal doğum yaparsan biraz daha rahat olur diyor. Daha ilişkiyi yumuşak bir şekilde yapamadım doğumu nasıl yapacağım.

Benimde ilk giris zor oluyor ama aci hissetmiyorum farkinda degilsindir belki istemsiz bir sekilde kasiyorsundur. Benim iliskide degil sonrasida kasik agrim hala gecmedi hepimizin derdi baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…