Bunlar çok şahsi şeyler. Herkes kendi değer yargılarına göre karar vermeli. Bunu da "dini yorum, evlenmeden olmaz gibi şeyler yazmayın" dediğin için söylüyorum. Burada yorum yapacakların çoğu bu ön yargı ile yorum yapabilir, hayat görüşleri öyle olabilir çünkü. Dini boyutunu söylemeden de bence yapmayın diyebilir, tanımadığın birinin bu kadar özel bir şey için yaptığı yoruma göre mi hareket edeceksin?
İşin o boyutunu geçince, daha iyi şartlarda yaşamak istiyorum derken, yani öğrenci evi, otel odası gibi yerler dışında mı demek istedin? Mekan sıkıntısı olarak algıladım bunu. Doğru anlamissam bu konuda bir hassasiyetin varsa tabii ki öyle olmalı. Kendini nerede ne zaman rahat hissedeceksen o zaman olur kaçmıyor ya. Ama işte bu da kişiye göre değişir. Bir başkası bekaretini arabanın arka koltuğunda kaybedip hiç umrunda olmayabilir ama belki sen daha hassas bir yapıdasindir ortam yüzünden kötü etkilenip bir şey hissetmeyebilir veya sonrasında pişmanlık duyabilirsin.
Yaşın küçük diye düşünüyorum. O yüzden acele karar verme. Erkek arkadaşın da zaten anlayışlı biriymiş. Ruhen hazır olduğunu yazmışsın, fiziki şartlar da istediğin gibi oluşursa o zaman bu konuda bir karara varırsın.