İlk ilişki için doğru zaman

Planlayarak gerceklestirmek sizde daha çok gerilmeye neden olabilir. Ilk birlikteliginiz olacagi icin heyecaniniz, gerginliginiz, stresiniz vs artabilir. Bu da iliskiye olumsuz yansiyabilir.

Eger oyle ortam, atmosfer isteğiniz varsa sevgilinize soyleyebilirsiniz, o ayarlasın. Benim fikrim bu yonde en azindan.

Boyle dedim de dusununce benimkinde daha eve gelmeden belliydi ne olacagi, ben stres yapmamıştım hic. Belki siz de yapmazsiniz.

Bir şey daha sorabilir miyim ? İki tarafta korunduğu sürece istenmeyen bir durum yaşanabilir mi ?
Yaşanabilir. İstemeden hamile kalan çok. Yani benim de evlenmeden önce cinsel hayatım vardı bir kaza da yaşamadım. Ama bütün riskleri kabul ederek yapmak gerekiyor. Sorumluluğunu alamayacağınız bir şey yapmayın.
Bu arada bence akışına bırakın. Özel an falan bekleyince üzerinde baskı oluşuyor insanın. Bir de ilkinde öyle hemen çatır çatır sevişeceksiniz diye bir şey yok. Öğrenme, deneme, yanılma şeysi. Beklentiniz yüksek olmasın.

Ben de arkadaşlara katılıyorum, planlı olunca kaygı ve gerginlik oluşuyor, aynı düğün Geceleri gibi, akışına bırakmak daha doğru, belki ilk seferde gerçekleşemeyecek, bunu planladık illa ki bitmeli diye düşünmek anın büyüsünü bozuyor

Onu yazmayın bunu yazmayın bildiğini oku o zaman nie fikir istiyorsun

Bu günlerde de bu konu moda heralde. Beraber olmaya karar verdim nerde olsun nasıl olsun . Hayaller ve hayatlar . Bol şans

Bunlar çok şahsi şeyler. Herkes kendi değer yargılarına göre karar vermeli. Bunu da "dini yorum, evlenmeden olmaz gibi şeyler yazmayın" dediğin için söylüyorum. Burada yorum yapacakların çoğu bu ön yargı ile yorum yapabilir, hayat görüşleri öyle olabilir çünkü. Dini boyutunu söylemeden de bence yapmayın diyebilir, tanımadığın birinin bu kadar özel bir şey için yaptığı yoruma göre mi hareket edeceksin?

İşin o boyutunu geçince, daha iyi şartlarda yaşamak istiyorum derken, yani öğrenci evi, otel odası gibi yerler dışında mı demek istedin? Mekan sıkıntısı olarak algıladım bunu. Doğru anlamissam bu konuda bir hassasiyetin varsa tabii ki öyle olmalı. Kendini nerede ne zaman rahat hissedeceksen o zaman olur kaçmıyor ya. Ama işte bu da kişiye göre değişir. Bir başkası bekaretini arabanın arka koltuğunda kaybedip hiç umrunda olmayabilir ama belki sen daha hassas bir yapıdasindir ortam yüzünden kötü etkilenip bir şey hissetmeyebilir veya sonrasında pişmanlık duyabilirsin.

Yaşın küçük diye düşünüyorum. O yüzden acele karar verme. Erkek arkadaşın da zaten anlayışlı biriymiş. Ruhen hazır olduğunu yazmışsın, fiziki şartlar da istediğin gibi oluşursa o zaman bu konuda bir karara varırsın.

En iyi insan bile beklemez,beklemek istemez.Beklerim diyen normal değil.İnsan sonuçta.Cinselliğin olmadığı ilişkilerin uzun süreni nadirdir.
13 yıldır birlikteyiz. Nikahımız olmadan cinsellik yaşamadık. Bildiğim kadarıyla hem eşim hemde ben gayet normaliz.

Bakış açınız biraz saçma ve tuhaf geldi.

O yüzden ülkedeki kadınların çoğu vajinismus,erkeklerin çoğu ise iktidarsız.Dizginlenmez ya da abartılmaz.Cinselliğin belli bir tutumu vardır.
O zaman bu mantıkla sevgilisi olmayan yada evli olmayan erkekler ne yapıyor cinsel istek geldiği zaman önüne çıkan ilk kadının üzerine mi atlıyorlar

X