İlk ilişki için doğru zaman

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.418
13.759
Kısa süredir cok iyi giden bir beraberliğim var, fiziksel ve duygusal olarak kendimi hazır hissediyorum fakat mental olarak şu anki şartlarımdan daha iyi, daha rahat şartlar altında yaşamak istiyorum. Karşı tarafta bu konudaki tüm fikirlerime saygı duyuyor, istersen yaşarız istersen istediğin kadar bekleriz diye zorlama,baskı,beklenti vs.. yok. Bu konuda çok kararsız kaldım acaba daha özel bir anda daha güzel şartlar altında mı yaşanmalı yoksa anın getirdiği bir şeyle mi yaşanmalı. Lütfen dini yorum yapmayın. Evlenmeden olmaz,daha ne kadardır berabersiniz zamanini bekle gibi şeyler yazmayın. Teşekkür ederim.

Kısa süredir cok iyi giden bir beraberliğim var, fiziksel ve duygusal olarak kendimi hazır hissediyorum fakat mental olarak şu anki şartlarımdan daha iyi, daha rahat şartlar altında yaşamak istiyorum. Karşı tarafta bu konudaki tüm fikirlerime saygı duyuyor, istersen yaşarız istersen istediğin kadar bekleriz diye zorlama,baskı,beklenti vs.. yok. Bu konuda çok kararsız kaldım acaba daha özel bir anda daha güzel şartlar altında mı yaşanmalı yoksa anın getirdiği bir şeyle mi yaşanmalı. Lütfen dini yorum yapmayın. Evlenmeden olmaz,daha ne kadardır berabersiniz zamanini bekle gibi şeyler yazmayın. Teşekkür ederim.
Bence spontane gelişsin. Yarın saat 9da, şu gün şurada gibi planlar yapmayın. Kendinizi hazır hissettiğiniz bir zaman zaten kendiliğinden gelişir.

En iyi insan bile beklemez,beklemek istemez.Beklerim diyen normal değil.İnsan sonuçta.Cinselliğin olmadığı ilişkilerin uzun süreni nadirdir.
Karşısındakine saygı duyan biri gayette bekleyebilir insanlar hormonlardan ibaret değildir yoksa hayvanlardan farkımız olmazdı

Bunun için bir planlama yapilmamali bence. Spontane gelişmesi arzuyu daha da ateşler. Onun da hiç beklemediği bir anda olması güzel bir sürpriz olur. Siz nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama saglam olduguna emin olduğunuz bir kondom taktıysa partneriniz, hiçbir şey olmaz korkmayın. Bununla ilgili ve cinsellikle ilgili pek çok bilgiye Rayka Kumru Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

O yüzden ülkedeki kadınların çoğu vajinismus,erkeklerin çoğu ise iktidarsız.Dizginlenmez ya da abartılmaz.Cinselliğin belli bir tutumu vardır.
Vajinismus sebebinin bu oldugunu mu düşünüyorsunuz gerçekten? Vajinismus cinselligin ayip sayıldığı, evlenene kadar meşru görülmediği kapali toplumlarda görülüyor en çok. Detayli bir bilgi vermek istemiyorum az cok bizim toplum yapimiz iste. Vajinismus ile bu konu arasında hicbir bağlantı kuramadim.

O yüzden ülkedeki kadınların çoğu vajinismus,erkeklerin çoğu ise iktidarsız.Dizginlenmez ya da abartılmaz.Cinselliğin belli bir tutumu vardır.
Dizginlenmez tabi, istek geldiği zaman girivercen,
Tabi ya sen de haklısın. :KK14:
cinselliğin tutumu: abi ben spontane calısıyorum, anlık dürtü severim. Dürtü geldiği an ; hemen aksiyona geçmeliyim, tutamam kendimi. İnsanım ben sonuçta

Dizginlenmez tabi, istek geldiği zaman girivercen,
Tabi ya sen de haklısın. :KK14:
cinselliğin tutumu: abi ben spontane calısıyorum, anlık dürtü severim. Dürtü geldiği an ; hemen aksiyona geçmeliyim, tutamam kendimi. İnsanım ben sonuçta
Hem dizginlenmez hem de abartılmaz yazdığım halde dizginlenmez abartılır anlamışsın.Okuduğunu anlamamak ne güzel.

Bundan da dizginlendiği anlamı çıkıyor.Yani ayıp sayıldığı için insanlar dizginliyor kendini ve meşru görmüyor.
Ne alakası var allah askina? Ayip saymak baska henuz hazir hissetmemek başka. Birine en
Özelimizi açıyoruz. Kolay bir sey olsaydi yoldan geçeni çevirir, gel buraya ben insanim cinsel isteğim var sevişelim derdik. Yapmayin lütfen ya. Vajinismus hakkinda bilginiz bile olmadığını düşünüyorum bu yorumunuzdan sonra.

Ne alakası var allah askina? Ayip saymak baska henuz hazir hissetmemek başka. Birine en
Özelimizi açıyoruz. Kolay bir sey olsaydi yoldan geçeni çevirir, gel buraya ben insanim cinsel isteğim var sevişelim derdik. Yapmayin lütfen ya. Vajinismus hakkinda bilginiz bile olmadığını düşünüyorum bu yorumunuzdan sonra.
Şu yazdığınızla söylediğimin ne alakası var? Birine özelini açma mı dedim? Çok kolay herkes sevişsin mi dedim? Şimdi de alakasız bir cevap yazmışsınız.

Aramızda konuşuyorduk ikimizde ilişki istemiştik ama akışına bıraktığımız bir anda olmuştu çok daha özel ve güzel oluyor. Bence akışına bırakın tatile vs giderseniz de çok güzel anlar geçirebilirsiniz 🙂

X