Ilk iliski hiç hazir değilim

kubraQuinns

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
7
1
27
Merhaba yakın bir tarihte evlilik olucak , ve haliyle ilk ilişki için hiç hazir değilim çok korkularım var yardım eder misiniz ' Ne yapmalıyım, gerçekten kolay mi zor mu Hiç bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Birde ilk ilişki için kayganlaştırıcı kullanılmalı mı ?

Merhaba yakın bir tarihte evlilik olucak , ve haliyle ilk ilişki için hiç hazir değilim çok korkularım var yardım eder misiniz ' Ne yapmalıyım, gerçekten kolay mi zor mu Hiç bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Birde ilk ilişki için kayganlaştırıcı kullanılmalı mı ?
Yaşınız kaç ?

Korkmaya gerek yok kasmanıza da. Korkulacak bi şey yok. Her şey eşinize bağlı. Rahat bi ortam yaratırsa hiçbi ağrı sızı vs olmayacak.

Bu da yeni moda herhalde erkolar msksk

Evet sadece derdimi paylaşmak istemiştim hoş karşılamadıysa kaldırabilirim konuyu
Kusura bakmayinda cinsellik konularina bakip duruyonuz masaAllah fazlaca meraklisiniz belli ki 26 yasinda bi kadin olup bu kadar merakla kendinizi nasil aydinlatamadiniz COOK şaşkınım açıkça😱😱😱

X