A
ateş böcüğü
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ateş böcüğü
bende yıllar önce deldirmiştim burnumu ve o ilk takılan hızmayı ikinci gününde çıkarmıştım. erken öıkardım diye mi yoksa cildim mi alerji yaptı bilemiyorum ama burnum sonraki aylarda çok fena oldu iltihap kaptı ki temizliğine dikkat etmeme rağmen. deliğin etfarı şişti kocaman oldu.. çok kötüydü. şimdi yine deldirmek istiyorum ama korkuyorum da aynı şeyleri yeniden yaşarmıyım diye.. sizce o başta takılan hızmayı erken çıkardım diyemi olmuştur böyle? bazı arkadaşlar ikinci gününde çıkarmış olmalarına rağmen hiçbir sorun yaşamamışlar.. çok kararsız kaldım..
öyle yapacaqına git bir dövme stüdyosuna çoğunda piercing yapılıyor çünkü tbanca yerine iğneyle deldir emin ol daha çok memnun kalacaksın tabancada burnun yırtılma riski bile var canım hemde kocaman küpeyle dolaşmak zorundada deyilsin iğneyle deldirdiğin zaman u seklinde olan titanyum çelik meteryallerden takıyorlar daha sağlıklı oluyor ayrıcada çok kibaraynen ben de onla dolasamam diye erteliyorum hep.. bi ara taksimdeki yerlere sorucam küçük hızmayla delen yer bulurum umarım
kılzar ben burnumu bugün deldirdim tabancayla deldiler çok acımadı bi sorun yok gibi duruor şu an..şimdi burnumda o ilk deldiklerinde taktıkları kocaman hızmalardan var ya ondan var..bir tane de ince top uçlu hızma aldım bunu çıkarıp onu taksam yarın,yapabilir miyim ki...çünkü bu çok büyük ve kabayardımlarınızı bekliyorum