Gebeliğe Hazırlık İlk heyecan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kezban63

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
19
0
23
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben Keziban Şanlıurfa Siverek ilçesinde yaşıyorum 22 yaşındayım evliyim eşimle mutlu bir evliliğimiz var 🧿 3 yıllık evliyim işim evlendiğimizden beri çocuk istiyordu ama maalesef olmadı çok Baskı vardı üzerimizde hata bikersin de teyzem olacak cani evime gelip bana kendisinin 3 oğlu ama benim birtane bile çocuğumun olmadığını herkesin içinde söyledi 🥺ben çok ağlamıştım o Zaman 3 ay sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🥳 çok şükür Allah'ım beni yanlız bırakmadı bu arada teyzem dediğim cani eltim olur yüzünü kara çıkarttı rabbim 5 haftamıza girdik benim kasık ağrılarım oluyor çok korkuyorum bişey olacak diye bide eşim çok hurafe yapıyor tuvalete ıkınırsam düşüceğini söylüyor bu yüzden endişeliyim lütfen büyükler im tecrübeli anneler bana yardımcı olun kötü rüyalar görüyorum lütfen yardımcı olun.🙏🏻

Yavrucuğum ıkınmayla çocuk öyle pat diye düşseydi millet saatlerce suni sancılarla doğurmak için ecel teri döker miydi hiç? 😀 çocuğu oradan çıkarmak öyle kolay değil benim doktorum sağlıklı gebelikse özellikle düşürmek için uğraşsan da evde yapacağın iki hareketle bebek falan düşüremezsin demişti benim teyzem kendini merdivenden yuvarlamış yine düşmemiş oğlu kocaman adam şimdi
Bebek sağlıksız ise kendiliğinden düşer zaten ıkınmana da hacet yok ki sağlıksız gebeliğin erken aşamada sonlanması zaten iyi bir şey
Dua et olumlu düşün bebeğine kendine güven sağlıklı ise sana tutunacak ve dünyaya gelecek inşallah
Hayırlı olsun 🙏🏻

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben Keziban Şanlıurfa Siverek ilçesinde yaşıyorum 22 yaşındayım evliyim eşimle mutlu bir evliliğimiz var 🧿 3 yıllık evliyim işim evlendiğimizden beri çocuk istiyordu ama maalesef olmadı çok Baskı vardı üzerimizde hata bikersin de teyzem olacak cani evime gelip bana kendisinin 3 oğlu ama benim birtane bile çocuğumun olmadığını herkesin içinde söyledi 🥺ben çok ağlamıştım o Zaman 3 ay sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🥳 çok şükür Allah'ım beni yanlız bırakmadı bu arada teyzem dediğim cani eltim olur yüzünü kara çıkarttı rabbim 5 haftamıza girdik benim kasık ağrılarım oluyor çok korkuyorum bişey olacak diye bide eşim çok hurafe yapıyor tuvalete ıkınırsam düşüceğini söylüyor bu yüzden endişeliyim lütfen büyükler im tecrübeli anneler bana yardımcı olun kötü rüyalar görüyorum lütfen yardımcı olun.🙏🏻
Öncelikle hayırlı olsun adınıza çok sevindim kasik ve bel agrilariniz iki aylığa kadar devam ediyor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok canım böyle kendini kasma rahat ol elbetteki ikininca bebeğiniz düşmez haa ciddi anlamda yoğun bir ikinmada ne olur bilmem belkide son ayda bu konuda biraz daha dikkatli olabiliriz doğumu tetiklemesi açısından banada şöyle yap böyle yap diyenlere sakınan göze çöp batar diyorum elbetteki onemlemlerimizi alalım ama bu konuda psikolojinizi bozacak kadar delirmemek gerek bence 😊 çünkü bunun birde doğum sonrası var o zaman ooooo 😊 rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🙏

Lütfen kendinizi böyle şeyler düşünerek strese sokmayın, yukarıdaki hanimefendinin de dediği gibi sağlıklı gebelik öyle tuvalette falan düşmez merak etmeyin, ayrica kimsenin lafina bakıp üzülmeyin, siz eşinizle, ailenizle mutlu olun gerisi Allahtan 🙏🧿 sağlıkla kucağınıza alın insallah 🙏

Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin. Öksürme, ıkınma gibi durumlarda bebeğe direkt zarar vermeniz çok zor. Uzun süren ya da çook şiddetli durumlarda kese çevresinde kanama oluşabildiğini gördüm bu sitede sanırım basınçtan dolayı yine de bebeğe zarar gelmemiş. Toksoplazmayı araştırıp önlem alın, hasta kişilerle temasta bulunmayın, doktorunuzdan habersiz farklı bir vitamin bile almayın ve en önemlisi stresi hayatınızdan çıkarın. Allah kötüye ve kötülüğe fırsat vermesin. 🌸🌸🌸

X