- Konu Sahibi Canimsinsen
Beslenmene çok dikkat et kendini yorma. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınainsallah canim hayirlisi artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beslenmene çok dikkat et kendini yorma. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınainsallah canim hayirlisi artik
Beslenmemde nelere dikkat etmem gerekir? Ben ev islerinin yapiyorum bi baska birsey yapmiyorum isim rahat oturuyorum ofisdeBeslenmene çok dikkat et kendini yorma. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Benim HCG hemen hemen 1 haftaya yakın gecikmişti, 8600 falan çıkmıştı.
Benim adet gectıkten sonra 30 bakalıö ne olacakAdete 2 gun kala 80
Yok canım tek :) :)Sizin ikiz falan miydi:)
Mutlaka ceviz, badem, fındık bunları ye günde birkaç tane. Öğün atlama hatta ara öğünlerinde bile beslen. Mevsim meyveleri, sebzeleri ye mutlaka. Sonra Et, seviyorsan balık bunları hiç ihmal etme. Beyaz ekmek yerine esmer ekmek tüket ve tatlılardan uzak dur. Şeker ihtiyacını meyvelerden ve kuru meyvelerden karşılayabilirsin kuru kayısı, kuru üzüm vs..Beslenmemde nelere dikkat etmem gerekir? Ben ev islerinin yapiyorum bi baska birsey yapmiyorum isim rahat oturuyorum ofisde
Evet canım benimki de 12 ydi yarın bir daha vercem
Adetten onceki gun 28 cikmisti.
adetimi 5 gün gece 64 dü
24 saat sonra testi tekrarla 40 küsür çıkarsa gayet normal benimde 31 günde bir dögüm vardı ...sanırım adet olmaya yakın hamile kalanlardanız çünkü 5 aylık olduk bebek hala bi hafta geriden geliyor son adet tarihine göre son anda hamile kalmışız :) inşallah artar değerinMERHABALAR ADET DÖNGÜNÜZ KAÇ GÜNDE BİRDİ
SAĞLIKLA KUCAĞINA AL EVLADINI İNŞALLAH
BENİM ADETİN 32. GÜNÜNDE 21,60 ÇIKTI
NORMAL OLARAK ADETİMİNDEN 3 GÜN GEÇMİŞ OLUYOR
SİZCE NORMAL Mİ
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM İNŞALLAH ARTAR DR BANA PERŞEMBE GÜNÜ KANI TEKRARLA DEDİ24 saat sonra testi tekrarla 40 küsür çıkarsa gayet normal benimde 31 günde bir dögüm vardı ...sanırım adet olmaya yakın hamile kalanlardanız çünkü 5 aylık olduk bebek hala bi hafta geriden geliyor son adet tarihine göre son anda hamile kalmışız :) inşallah artar değerin
tabi perşembeyide bekleyebilirsin daha net olur durum hani sabredemiyorsan 24 saat sonra tekrarla tesit iki kat artmışsa sıkıntı yok :) ama istersen doktoru dinle kolların delik deşik olmasın :)ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM İNŞALLAH ARTAR DR BANA PERŞEMBE GÜNÜ KANI TEKRARLA DEDİ
CANIM ADET DÖNGÜNÜZ KAÇ GÜN SÜRÜYORDU
SAĞLIKLA KUCAĞINIZDA GÖRÜN EVLADINIÇI İNŞALLAH
BENİM BU GÜN 32. GÜN VE 21,60 ÇIKTI BENİMDE MERAK EDİYORUM NORMAL Mİ DİYE
BUGÜN İLK KEZ YAPTIRDIM BENDE KAN TESTİNİ28 gundu dongum ama 30u buldugu da oluyordu.
Amin insallah Rabbim size de nasip etmistir.
Degerin dusuk olmasi onemli degil. 2 gunde bir ikiye katlaniyor mu onemli olan o. Tekrarlattiniz mi testi?
BUGÜN İLK KEZ YAPTIRDIM BENDE KAN TESTİNİ
PERŞEMBE GÜNÜ DR TEKRARLA DEDİ TESTİ PERŞEMBE GÜNÜ SABAH YENİLEYECEĞİM TESTİ