• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hamilelik

Myka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Arkadaşlar merhabalar adetimden 9 gün sonra yumurtlama gördüm ve 3 gün boyunca değerlendirdim sonrasında ovulasyon testlerim hep ikinci çizgi silik çıkmaya başladı bir süre sonra bıraktım bu ayın 24 de kadın doğuma gitmiştim normal kontrole ve sağ yumurtamın catlamış olduğunu söyledi 27 sinde test yaptım sabah erken gebelik ama çift çizgi çıkmadı sırtım belim ağrıyor arada bi göğüslerimde ağrılar var hafif hafif adetime 5 gün var bugunde ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi baya bi silikti ve çok düşüktü sizce dölenme varmıdır sizce gebelik varmıdır testlerle kafayı bozdum bilgisi olsan dönüş saglayabilirmi teşekkürler

kan verin test yapmak yerine kesin sonuç verir.

Öncelikle cvp verdiğiniz için teşekkürler ama erken sayılmazmı kan için sizce
evet şuan değil zaten regl gününüzde eğer olmazsanız sonraki gün verin çıkar. bence test icin bile erken doğru sonuç vermeyebilir

evet şuan değil zaten regl gününüzde eğer olmazsanız sonraki gün verin çıkar. bence test icin bile erken doğru sonuç vermeyebilir
Teşekkür ederim peki kaç günde döllenme olur sizce yada olurmu

Teşekkür ederim peki kaç günde döllenme olur sizce yada olurmu
aslında eğer ovulasyon günü ilişki olduysa ilişkiden 14 gün sonra yerleşme oluyor. hatta belirtiler de yavaş yavaş gelebiliyor. tabi yumurta varsa döllenme ilişkiden 15dk-1 saat arası değişicek şekilde oluyor.

aslında eğer ovulasyon günü ilişki olduysa ilişkiden 14 gün sonra yerleşme oluyor. hatta belirtiler de yavaş yavaş gelebiliyor. tabi yumurta varsa döllenme ilişkiden 15dk-1 saat arası değişicek şekilde oluyor.

Yumurtlama günüyle baraber 3 gün ayın 19 da yumurtlama gördüm değerlendirdim dediğim gibi ayın 24 de doktora gittiğimde sağ yumurtamın catladıgını söyledi yani ama şuan bi belirti fln yok

Yumurtlama günüyle baraber 3 gün ayın 19 da yumurtlama gördüm değerlendirdim dediğim gibi ayın 24 de doktora gittiğimde sağ yumurtamın catladıgını söyledi yani ama şuan bi belirti fln yok
zaten daha 9 gün olmuş hemen belirti olmaz. gebelik testleri de bazen yüksek beta değerinde bile silik çıkıyor sizinkinde daha çıkmaması normal. çok merak ederseniz yarın erken gebelik testi de deneyebilirsiniz

zaten daha 9 gün olmuş hemen belirti olmaz. gebelik testleri de bazen yüksek beta değerinde bile silik çıkıyor sizinkinde daha çıkmaması normal. çok merak ederseniz yarın erken gebelik testi de deneyebilirsiniz

Back
X