ovulasyon donemınden 1 hafta sonra yerlescek cocuk. :)Ben ovülasyon dönemindeyim kasıklarda az az kasma hissediyorum normal mi sanki seyreme gibi olur ya öyle
Test yapmadan bilemezsin hamile olup olmadığını ama ilaç kesmiş olabilir adetini belkiMerhabalar,
Bizde 2 yıldır evliyiz ama çocuk denemesine daha eylül ayında başladık. Yumurtlama günümü adetimi takip ettiğim programdan takip ettim aslında, bu konularda yeniyim. daha önce hiç araştırmamıştım. denedikten sonraki günler kasıklarımda ve karnımda ağrılar oldu ama ben net olmak için adetimi bekledim. Adetim çok düzenlidir, 28 günde bir mutlaka olur. Başlangıcında 2 gün az az olmak ve sonrasında 3 gün normal gider ve böyle devam eder. Bu ay adetimi bekliyordum, 2 gün kala bir şey gelmedi. Normalde 8 ekim adetim, 9 ekim akşamı hafif kan geldi, 10 ekim günü ağır ağrıyla devam etti. ağrım fazla olunca ilaç içtim bir tane dolorex ve akşamına ağır bir mide bulantısıyla ayıptır söylemesi istifra ettim. Kanamam normal adetim gibi fazla değildi ama yine de lekelenmeden bir tık daha fazlaydı. 10 ekim akşamı da adetim kesildi ve devam etmedi. Yani bu ay adetim 1 gün, 1,5 gün sürdü diyebilirim ki bu benim için hiç normal değil. Mide bulantım az az devam ediyor, koku normalde burnum tıkalı alamam ama koku hassasiyetim başladı. adetimden önce de göğüs şişkinliğim var, hala da göğüslerim şiş ama sertlik yok. ben bunları hep adet belirtisi olarak yordum, hatta biraz moralim de bozuldu ilk denemede olma ihtimalinin düşük olduğunu bilsem de. Ama adetim hayatımda ilk kez böyle kısa olunca kafam karıştı, sizce hamile olma durumum olabilir mi? Hamile değilsem başka neden olabilir? biraz da korktum açıkçası.
Şimdiden çok teşekkürler.
Test yapmadan bilemezsin hamile olup olmadığını ama ilaç kesmiş olabilir adetini belki
İnşallah güzel sonuç alırsın
Ağrı kesici adeti kesmez bu kadar da kısa tutmaz bende her ay 5 gün boyunca ağrı kesici ile ayakta zar zor dururum hiç kesilmedi kan ver hemen geçen gün okudum bı abla normal adet görmüş 4 gün felan sürmüş adet bittikten sonra test yapmış pozitif sonra kan vermiş ve hamileymiş inşallah sizdede vardirr darısı da bizim başımızaEvet test yapacağım. Benim adet dönemim sancılı olduğu için ilaçsız hiç geçiremiyorum, ilacın kestiği oldu ama sadece etkisi geçene kadar, etkisi geçtikten sonra tekrar başlamıştı ve hiç 1 gün sürmemişti.
Ovulasyon döneminden sonra (ben evdeki testlerle takip etmiştim)yani ilişkiden 7-8gun sonra adet sancısı gibi sancı çektim 1 gece boyunca hatta o gece bir sürü kabus gördüm burdan arkadaş hamilelik belirtisi bu sancida kabusta demişti ben de iyice şaşırdık kabusu bile hamilelik belirtisi yaptık demistim ama gerçekten o sancıdan 4 gün sonra falan hamile olduğumu öğrendim sancida döllenen yumurtanın kanaldan rahme düşmesi sırasında oluyormusBen ovülasyon dönemindeyim kasıklarda az az kasma hissediyorum normal mi sanki seyreme gibi olur ya öyle
Canım bir şey sorabilir miyim. Şuan yumurtlamada olan ilişkinin üstünden 7 gün geçti. Benim yumurtlamadan itibaren kasık ve bel ağrım var ama aşırı ağrılı. Dün gece gaz sıkışması gibi bir ağrı yaşadım sıcak su torbasıyla biraz rahatladım. Bu gecede çok şiddetli bir ağrı yaşadım dün ki gibidir dedim yine sıcak su torbası koydum ama bana mısın demedi. Ağrılar içinde uyumaya çalıştım. 1 saat kadar uyumuşum yine karın ağrısına uyandım. Daha reglime 8 gün var ama sürekli ve şiddetli bir ağrı yaşıyorum. Sen bu ağrıya benzer bir ağrı yaşamışsın ve öğrenmişsin. Acaba en erken ne zaman teste çıkar bir bilgin var mı. Ben uyanınca yaptım ama test negatif. Ağrı beni çok korkutuyor.Ovulasyon döneminden sonra (ben evdeki testlerle takip etmiştim)yani ilişkiden 7-8gun sonra adet sancısı gibi sancı çektim 1 gece boyunca hatta o gece bir sürü kabus gördüm burdan arkadaş hamilelik belirtisi bu sancida kabusta demişti ben de iyice şaşırdık kabusu bile hamilelik belirtisi yaptık demistim ama gerçekten o sancıdan 4 gün sonra falan hamile olduğumu öğrendim sancida döllenen yumurtanın kanaldan rahme düşmesi sırasında oluyormus
Canım hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama bende ovulasyon gününden sonra 3-4 gün kasık seyirmesi yaşadım. İlk defa yaşadığım birşeydi çok tuhafıma gitti farklı bir şeyler olduğunu hissettim açıkcası. Pazartesi kan verdim değerim 569Ben ovülasyon dönemindeyim kasıklarda az az kasma hissediyorum normal mi sanki seyreme gibi olur ya öyle
Çok güzel maşallah teşekkür ederimCanım hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama bende ovulasyon gününden sonra 3-4 gün kasık seyirmesi yaşadım. İlk defa yaşadığım birşeydi çok tuhafıma gitti farklı bir şeyler olduğunu hissettim açıkcası. Pazartesi kan verdim değerim 569İnşallah sende hamile kalıyorsundur
İlk defa duydum kabusu ama bende ilk düşükte korkmuştum uykudan korkarak uyandımOvulasyon döneminden sonra (ben evdeki testlerle takip etmiştim)yani ilişkiden 7-8gun sonra adet sancısı gibi sancı çektim 1 gece boyunca hatta o gece bir sürü kabus gördüm burdan arkadaş hamilelik belirtisi bu sancida kabusta demişti ben de iyice şaşırdık kabusu bile hamilelik belirtisi yaptık demistim ama gerçekten o sancıdan 4 gün sonra falan hamile olduğumu öğrendim sancida döllenen yumurtanın kanaldan rahme düşmesi sırasında oluyormus
Zamanı gelince olur inşallah bize beklemek düşüyoBenimde adetime 6 gün var ama hiç bir belirtim yok ovülasyon doneminde bile göğüslerim sızlardı şimdi oda yokhiç sanmıyorum hep hayalkırıklığı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?