- 7 Mart 2022
- 74
- 68
- 3
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adet belirtisi de olabilir belli olmaz hayırlısı olsunKuzular son adetimden 2-3 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı ve akıntım var 2 gündürde hafif kasık ağrım var. 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. Adetime daha 6 gün var. Sizce hamilelik belirtileri olabilir mi? Siz ilk belirtilerde neler yaşadınız?
Normalde göğüs hassasiyetim adetime 1 hafta kala başlıyordu birde kasık ağrım daha öncekiler gibi değil psikolojik mi bilmiyorum ama kendimide heveslendirmek istemiyorumCanım adet belirtisi de olabilir belli olmaz hayırlısı olsun
Bekle canım adetin geçsin öyle yapNormalde göğüs hassasiyetim adetime 1 hafta kala başlıyordu birde kasık ağrım daha öncekiler gibi değil psikolojik mi bilmiyorum ama kendimide heveslendirmek istemiyorum
Canım adet belirtisi de olabilir belli olmaz hayırlısı olsun
Teşekkür ederimmBekle canım adetin geçsin öyle yap
Teşekkür ederimm
Korkma test yap. Bende aynı durumdayım. Şu ovulasyon testi ile anlayan arkadaşlar yardımcı olur belki.Selam kizlar 4 subatta adet oldum 10 subatta bitti ve 20 subat gibi kahverengi leke gordum 4 gün gibi bisi surdu 6 mart regil gunumdu olmadim 4 gundur regl gunumden geciyo bebek istiyoruz idrar yaparken sol kasikta agri ve yanma oluyo goguslerimde hassasiyet bugun basladi ruh halim bitik yorgun hissediyorum kendimi ozellikle sabahlari sizce hamilemiyimdir yardimci olursaniz cok sevinirim test yapmaya korkuyorum
Bugun esim almis aksam isten gelirken getircek ozmn yapcam insallah hamileyimdirKorkma test yap. Bende aynı durumdayım. Şu ovulasyon testi ile anlayan arkadaşlar yardımcı olur belki.
Ayy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzBugun esim almis aksam isten gelirken getircek ozmn yapcam insallah hamileyimdir
Inşallah allah gönlüne göre versinBugun esim almis aksam isten gelirken getircek ozmn yapcam insallah hamileyimdir
Amin allah razi olsunn bklm aksam ne olcakInşallah allah gönlüne göre versin
İnsallahh yaAyy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz
Merhaba test sonucunu ne cıktı?İnsallahh ya
NegatifMerhaba test sonucunu ne cıktı?
Kasık ağrısının birçok sebebi olabiliyor enfeksiyon , adet öncesi belirti vs. İdrar yollarında enfeksiyonum olduğu için sürekli kasık ağrım vardı hamile değilken de o yüzden o ayrımı farkedemiyorum. Belirtiler çok değişken kişiden kişiye değişiyor .Bende göğüs hassasiyeti hiç oluşmadı şu an 3 aylık hamileyim, sadece çok fazla sürekli şeffaf beyaz akıntı var en belirgin belirtim bu oldu .Kuzular son adetimden 2-3 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı ve akıntım var 2 gündürde hafif kasık ağrım var. 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. Adetime daha 6 gün var. Sizce hamilelik belirtileri olabilir mi? Siz ilk belirtilerde neler yaşadınız?
Hayırlısı olsun inşallah bi dahaki aya güzel sonuçlar alırsınızNegatif
İnsallahHayırlısı olsun inşallah bi dahaki aya güzel sonuçlar alırsınız