• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Hermiione

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
74
68
3
28
Kuzular son adetimden 2-3 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı ve akıntım var 2 gündürde hafif kasık ağrım var. 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. Adetime daha 6 gün var. Sizce hamilelik belirtileri olabilir mi? Siz ilk belirtilerde neler yaşadınız?

Kuzular son adetimden 2-3 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı ve akıntım var 2 gündürde hafif kasık ağrım var. 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. Adetime daha 6 gün var. Sizce hamilelik belirtileri olabilir mi? Siz ilk belirtilerde neler yaşadınız?
Canım adet belirtisi de olabilir belli olmaz hayırlısı olsun

Canım adet belirtisi de olabilir belli olmaz hayırlısı olsun
Normalde göğüs hassasiyetim adetime 1 hafta kala başlıyordu birde kasık ağrım daha öncekiler gibi değil psikolojik mi bilmiyorum ama kendimide heveslendirmek istemiyorum😳

Selam kizlar 4 subatta adet oldum 10 subatta bitti ve 20 subat gibi kahverengi leke gordum 4 gün gibi bisi surdu 6 mart regil gunumdu olmadim 4 gundur regl gunumden geciyo bebek istiyoruz idrar yaparken sol kasikta agri ve yanma oluyo goguslerimde hassasiyet bugun basladi ruh halim bitik yorgun hissediyorum kendimi ozellikle sabahlari sizce hamilemiyimdir yardimci olursaniz cok sevinirim test yapmaya korkuyorum 🥺❤️🥰🥰

Selam kizlar 4 subatta adet oldum 10 subatta bitti ve 20 subat gibi kahverengi leke gordum 4 gün gibi bisi surdu 6 mart regil gunumdu olmadim 4 gundur regl gunumden geciyo bebek istiyoruz idrar yaparken sol kasikta agri ve yanma oluyo goguslerimde hassasiyet bugun basladi ruh halim bitik yorgun hissediyorum kendimi ozellikle sabahlari sizce hamilemiyimdir yardimci olursaniz cok sevinirim test yapmaya korkuyorum 🥺❤️🥰🥰
Korkma test yap. Bende aynı durumdayım. Şu ovulasyon testi ile anlayan arkadaşlar yardımcı olur belki.

Kasık ağrısının birçok sebebi olabiliyor enfeksiyon , adet öncesi belirti vs. İdrar yollarında enfeksiyonum olduğu için sürekli kasık ağrım vardı hamile değilken de o yüzden o ayrımı farkedemiyorum. Belirtiler çok değişken kişiden kişiye değişiyor .Bende göğüs hassasiyeti hiç oluşmadı şu an 3 aylık hamileyim, sadece çok fazla sürekli şeffaf beyaz akıntı var en belirgin belirtim bu oldu .

Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum. Benim adet döngüm çok uzun iki adet arasında 33 gün var. Benim de adetime 20 gün kala göğüs hassasiyetim başladı. Ve aşırı bir şekilde hamilelik belirtilerim başladı. Bel ağrısından uyanmalar, aşırı gaz problemi, miğde bulantıları, daha birçok şey. En son on gün kala adetime ilişki sonrasında kan geldi ama pembemsi ve hafif lekelenme gibi sonra o kadar emin oldum ki bu dedim yerleşme kanaması. Ertesi gün kan testi verdim ama negatif😥 böyle bir durum yaşayan varmı acaba?

Back