Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benimde öyle her an olacakmışım gibi hissediyorumregl sancısı
valla kisiden kisiye belki değişir ama benimki buydu. sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum. sonra göğüs ağrım olmaya başlayınca şüphelenip test yapmistimYa benimde öyle her an olacakmışım gibi hissediyorum
Geçen ayda böyle hissettim ama olmadı bu ayda ümitlenmek istemiyorumvalla kisiden kisiye belki değişir ama benimki buydu. sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum. sonra göğüs ağrım olmaya başlayınca şüphelenip test yapmistim
Bizde çok çocuk istiyoruz yaklaşık 9 ay vajinısmus yaşadım yendim 2 buçuk ay oldu deniyoruz ama bilmiyorum yaMerhaba. Ben tüp bebekle hamile kaldım. İlk belirtim kasık ağrısı oldu adet olacakmisim gibi bir hassasiyet oldu arada bir bacaklarım ağrıdi. Adetime yakın lekelenmem oldu pembe ama genelde kahve rengi 3 gün sürdü kesik kesik.. göğüslerim de hassasiyet vardı günden güne arttı. Ayakta durunca ani bel ağrısı birde kaşlarım kirpiklerim gerçekten karıştı şehir efsanesi sanıyordum ama kaşimin yönü değişti resmenn kirpiklerimde çarpık çarpık canım..
haklısınız ama benim hamile kaldığım ayki sancım öncekinden farklıydı. içten içe acaba mı diye düsünüyordum ama ümitlenmek istemediğim için test yapmamıştım ben de yani bence farklı anlıyorsunuz gebelikteGeçen ayda böyle hissettim ama olmadı bu ayda ümitlenmek istemiyorum
Ya bu ay çok kaşık ağrılarım ve batmalarım oldu göğüs ucum çok kahverengi oldu ve genişledi bilmiyorum her an adet olucam gibi üzülüyorum da ama ne bilimhaklısınız ama benim hamile kaldığım ayki sancım öncekinden farklıydı. içten içe acaba mı diye düsünüyordum ama ümitlenmek istemediğim için test yapmamıştım ben de yani bence farklı anlıyorsunuz gebelikte
bebim göğüs ucu kararması 8.haftadan sonra oldu ve damarlar belirginleşti hatta boynumdaki damarlar da belirginleşti. sadece göğüs ucum sanki yara varmış, derisi soyulmus gibi ağrıyordu. 8.haftadan sonra o gecti mesela su an komple göğsümde ellediğim zaman ağrı oluyor sadeceYa bu ay çok kaşık ağrılarım ve batmalarım oldu göğüs ucum çok kahverengi oldu ve genişledi bilmiyorum her an adet olucam gibi üzülüyorum da ama ne bilim
Sevindim sizin adınıza.. stres yapmayın istemekten vazgeçmeyin inşallah olur. bir an önce gerekirse bir kaç ay sonra, muayene olun bir hekime görünün daha kolay yöntemler bulunabilir. Hayırlısı olsun..Bizde çok çocuk istiyoruz yaklaşık 9 ay vajinısmus yaşadım yendim 2 buçuk ay oldu deniyoruz ama bilmiyorum ya
Daha çok erken neden bilmem ama karnımda şişlik oldu daha sonra çatlaklar oluştubebim göğüs ucu kararması 8.haftadan sonra oldu ve damarlar belirginleşti hatta boynumdaki damarlar da belirginleşti. sadece göğüs ucum sanki yara varmış, derisi soyulmus gibi ağrıyordu. 8.haftadan sonra o gecti mesela su an komple göğsümde ellediğim zaman ağrı oluyor sadece
İnşallahSevindim sizin adınıza.. stres yapmayın istemekten vazgeçmeyin inşallah olur. bir an önce gerekirse bir kaç ay sonra, muayene olun bir hekime görünün daha kolay yöntemler bulunabilir. Hayırlısı olsun..
normal kilo almissinizdir belki. mantıksız öyle olması. çatlayacak kadar bir şişkinlik olmaz. gaz sebebiyle evet siskinlik olabiliyor ama ben su an 14 haftalık hamileyim çatlayacak kadar şişmedim. sanki öğünümde çok yemisim de karnım çıkmış gibi su anDaha çok erken neden bilmem ama karnımda şişlik oldu daha sonra çatlaklar oluştu
İşte gerçekten normal de vücudumu asla bu kadar dinlemem istediğim için her haldenormal kilo almissinizdir belki. mantıksız öyle olması. çatlayacak kadar bir şişkinlik olmaz. gaz sebebiyle evet siskinlik olabiliyor ama ben su an 14 haftalık hamileyim çatlayacak kadar şişmedim. sanki öğünümde çok yemisim de karnım çıkmış gibi su an
Bende de aynı şeyler var kuzum ama ümitlenmek istemiyorum geçen ayda aynısı olduçok heyecanlıyım bende 1 haftadır göğüs ağrım var iki gündür regl olucakmısım gibi kasık ağrılarımda var adetime 6 gün kaldı umarım bu ay olur
Kızlar merhaba ilk hamilelik belirtileriniz neydi
büyük ihtimalleİşte gerçekten normal de vücudumu asla bu kadar dinlemem istediğim için her halde
Peki adet günün de nasıldın canım ben şuan da sanki her an olcam gibi21 haftalık hamileyim. Sadece göğüs hassaslığım oldu. Onun dışında test yapmasam asla anlamazdım.