İlk Hamileliğinizde Bebeğinizin Hareketlerini Ne Zaman Hissetiniz

bende 20. hafta civarı hisetmeye başladım oğlumu şimdi daha net büyüdükçe hareketleride belirginleşiyor hatta dün kontrolde doktora öle bi tekme attıki

10.hafta cok erken degil mi?? masallah iyi hissetmissiniz

bende 16. haftamda hissetti.böyle gıdıklar gibi içinde baloncuk patlar gibiydi.bundan birkaç hafta sonrada güçlü 2 tekme yedim tam göbeğimin olduğu yere.

ilk hamileliklerde 20. hafta civarlari ,ikincilerde 16. haftada hissedilebiliyo :)) tabi kisisine görede fark eder..

Kilolu değilim ara sıra pıt pıt birşeyler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketlerimmi yoksa bebişimin hareketlerimi emin olamıyorum ilk hamileliğim olduğu için.

canım ya o pıtpıtlar meleğinin hareketleri bende 15haftadan itibaren hep pıt pıt diye adlandırdığım oynaşmalarını 19haftamda ramazanda sahurdan sonra tıka basa doldurduğum göbüşümde tam yarım saat boyunca bana şölen yaşatan oğluşumun ilk tekmiklerini hissetmiştim kasıklarımda ama hep öyle devam etmedi tabi arada bir böyle net hissettim 22 23 haftadan sonra düzene giriyor ama denildiği gibi herkesin bir olmuyor 25haftada ilk hissedenlerde var meraklanma daha çokkk tekme yiyeceksin bende senin gibi çok meraklıydım tadını çıkar çabuk geçiyor bu güzel zamanlar şimdi ikinci güzelliğe hazırlanıyorum 23 ocakta egem allahın izniyle kollarımda olucak allah sanada şimdiden hayırlı doğumlar nasip etsin canım sağlıkla al meleğini kucağına

Çok teşekkür ederim ALLAH sanada hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…