- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
Tabi tadıcaksın inşallah ☺ya inşallah birgün bende tadarım bu duyguları banada dua edin hamişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi tadıcaksın inşallah ☺ya inşallah birgün bende tadarım bu duyguları banada dua edin hamişler
dua et olurmu istiyommmTabi tadıcaksın inşallah ☺
Ne güzel fazla bekletmemiş sizi bendede özellikle farkettiğim bi belirt i olmadı hamike olduğumu düşünmüyordum bile yani
Ederim tabiki Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahdua et olurmu istiyommm
Amin canım benim beklemesin kimse ben insanların acı çekmesine dayanamıyorum gördüğüm herkes için dua ediyorum kendim bebek diye yırtınırken bile başkaları için ağladığım çok oldu kıyamam kimseye herkes hamile olsun inşallahAynen canım çok şükür Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin..
Amin canım benim beklemesin kimse ben insanların acı çekmesine dayanamıyorum gördüğüm herkes için dua ediyorum kendim bebek diye yırtınırken bile başkaları için ağladığım çok oldu kıyamam kimseye herkes hamile olsun inşallah
Hamileliğinizi nekadarlıkken ve nasıl öğrendiniz?☺
Ne güzel ya resmen Rabbim bazı şeyleri mucize olarak çıkarıyo karşımıza alabileceğimiz en güzel hediye olsa gerek bu. Hele o ikinci çizgiyi görmek o an bambaşka bişey yaNormalde adetim 10 gün sürer o ay 8 gün sürdü ve telefondaki uygulama beklenen adet tarifimi iki gün öne getirmiş ben hiç farkında değilim..:) çevremdeki herkes o ay beni rüyasında hamile görmüş herkes hamile olduğumu hissediyor falan.. Bir de hiç unutmam burnuma kaynamış süt kokusu geliyordu içerde dışarda bunu söylediğimde annemler şüphelendi zaten benden..:) Neyse ben adetimin geçtiğini düşünürken meğersem bir gün varmış adetime test aldım yaptım o an hemen çıktı gözlerime inanamadım evdekilere gösteriyorum doğru mu görüyorum acaba diye.. Ertesi gün hastaneye gittim kan verdim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim..:) o çift çizgiyi gördüğüm andaki mutluluğu tarif edemem ağlıyorum gülüyorum zıplıyorum bambaşka bir duygu.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
Ne güzel ya resmen Rabbim bazı şeyleri mucize olarak çıkarıyo karşımıza alabileceğimiz en güzel hediye olsa gerek bu. Hele o ikinci çizgiyi görmek o an bambaşka bişey ya
Gebelik belirtileri ile gebeliğin sağlıklı olması arasında bir ilişki yok. Gayet normal yani hiç endişelenme. Benim ilk hamileliğimde hiç mide bulantısı olmadı mesela, kişiden kişiye ve yaşadığınız her gebeliğe göre değişir belirtiler. Doktorunuz size dikkat etmeniz gereken belirtileri söylemiştir zaten. Örneğin kanama. Ama her kanama da düşük anlamına gelmez. Siz rahat ve huzurlu olmaya odaklanın bol su için.Baynalar bu benim ilk hamileligim daha dogrusu ikinci ilki düsükle sonuclandi malesef 5.5 haftalikken. Simdi hersey yolunda cok sükür. kalbini duyduk keseyi gördük vs. insanda yinede endise oluyor ister istemez bir düsügün ardindan.
Ama belirtilerim bi gidiyor bi geliyor misal gögüslerim bzaen hassas bazen degil neden öyle oluyor normalmi bu? Zaten gögüslerimde sirf yanma oluyor uclari kasiniyor vs. cok bi agrim yoktur. Ama iki gündür yok misal. Karnimdada batmalar falan oluyo kasik agrisi arada bi oluyo dün olmadi misal. Normalmi bunlar?
tamam cok sagolun tsk ederimGebelik belirtileri ile gebeliğin sağlıklı olması arasında bir ilişki yok. Gayet normal yani hiç endişelenme. Benim ilk hamileliğimde hiç mide bulantısı olmadı mesela, kişiden kişiye ve yaşadığınız her gebeliğe göre değişir belirtiler. Doktorunuz size dikkat etmeniz gereken belirtileri söylemiştir zaten. Örneğin kanama. Ama her kanama da düşük anlamına gelmez. Siz rahat ve huzurlu olmaya odaklanın bol su için.
hayırlı olsun canım allah korusun bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah.. benimde bir kürtajım var geçen ay ilk kez klomen kullandım olmadı adet oldum 3. günümdü bugün doktora gittim iğne tedavisi yapalım dedi istemedim hiç bir sey akışına bırakacağım artık. kürtajdan ne kadar sonra hamle kaldın canım yanlış anlama bir umut olarak soruyorum benim 7 ay oldu ve hala hamile kalamadımO kadar çok hastane yolu aşımdırdım ki anlatamam burda bir dünya test yapıldı her hafta 1 buçuk saatlik yolu randevu alamadığımız için sabahın köründe soğukta dolmuş bekleyerek yolda uyuklayarak bi heves gittik hep test hep test ve bazende dr lar keyiflerince sadece randevulu hasta aldıkları için onca yolu boş ellerle geri döndük birisi dönüpte tedavi uygulamadı hep folik asit dayadılar tak etri canıma son dedim son kez yaşadığım yerde bana yakın olan hastanedeki o gıcık dr a gidicem oldu oldu olmadı bırakıcam dedim gittim şükür ki iğne verdi çatlatma için o ay hamile kaldım ama tutunamadı sonraki ay klomenle iğne verdi çok yüksek şans dedi ama olmadı sonraki ay için EĞER İSTERSEN tekrar ilaç iğne vereyim dedi istemedim kendimce 3 ay ara verip çok övülen aynı hastabedeki başka dr a gidecektim bu arada çok rahattım hiç te kafama takmadım son ayımda adet olmayı beklerken bebeğime kavuştum çok şükür inşallah kalır benimle uzun oldu kusura bakma o günleri hatırlayınca tüylerim ürperdi
Merhaba canm been kürtaj olmadım bebek tutunamadı ve kendiliğinden düştü dr a girmeye ara verdim 3. Ayında hamile kaldım Allahın izniyle Rabbim sizede yaşatsın inşallahhayırlı olsun canım allah korusun bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah.. benimde bir kürtajım var geçen ay ilk kez klomen kullandım olmadı adet oldum 3. günümdü bugün doktora gittim iğne tedavisi yapalım dedi istemedim hiç bir sey akışına bırakacağım artık. kürtajdan ne kadar sonra hamle kaldın canım yanlış anlama bir umut olarak soruyorum benim 7 ay oldu ve hala hamile kalamadım
amin canım inşallahMerhaba canm been kürtaj olmadım bebek tutunamadı ve kendiliğinden düştü dr a girmeye ara verdim 3. Ayında hamile kaldım Allahın izniyle Rabbim sizede yaşatsın inşallah