İlk hamileliğini yaşayan anneler belirtileri değişimleri gelişimleri paylaşalım

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Merhaba 27 ayın sonunda hamileyim. İlk bebeğim. O kadar çok istiyordum ki anlatamam. Uzun çabalar ve yıpranışlar sonucu kendimi saldığım hiç ummadığım bi zamanda anlık bi kararla yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. Rabbim ne büyük... Açıkçası gözle görülür bir belirtim yoktu adet öncesi gibi batmalar aşırı iştah sık idrara çıkma falan beklemiyordum yani. Battan 1 gün önce 329 çıkan hcg sonucumla 1 hafta sonrasına randevu aldım. Büyük gün olan dün 5 haftalık sandığım yani sata göre öyle olan bebeğimin 4 haftalık olduğnu söyledi dr. Yinede keseyi gördük çok şükür. Şimdi 2 hafta sonrasına kalp atışlarımızı duymak için gün sayıyoruz o kadar heycanlıyım ki. Bi yandan da ödüm kopuyor bebeğime bişey olacak diye...
Sizler neler yaşadınız gelin paylaşın birbirimize yardımcı olalım☺

Hayırlı olsun cnm kucagına almayı nasip etsin belirtilerini anlatırmısın acaba benimde adetim 1 gün geçti ama adet belirtilerim çok

Hayırlı olsun cnm kucagına almayı nasip etsin belirtilerini anlatırmısın acaba benimde adetim 1 gün geçti ama adet belirtilerim çok
Bilmiyorum belki bana öyle geldi ama pek normal dışı belirtim olmadı. Akıntım fazlalaştı duygu durum bozukluğu arttı iştahım kabardı karın kasık batmaları oldu sık idrara çıktım uykuya düştüm falan kendimi hamile gibi hisstmedim hiç nedense hala öyle gibiyim ama aklıma gelmiyor değildi. Bunlar canım yani başka bir belirtim olmadı. Sende bi test yap istersen belki hamilesindir. Gecikmen olur muydu hiç?
Bu arada çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yok cnm genelde adetlerim düzenli ama bende göğüs agrısı yok herkes ondan bahsetmiş belim çok ağrıyor birde ateşim yüksek

Yok cnm genelde adetlerim düzenli ama bende göğüs agrısı yok herkes ondan bahsetmiş belim çok ağrıyor birde ateşim yüksek
Benimde bu sefer olmadı göğis ağrısı ama şuan dokunamıyorum bile fazla ayakta durunca belim çok ağrıyor ve yürüdüğüm zaman hemen nefes nefese kalıyorum geçen gün halının örtüsünü düzleyeyim dedim yoruldum kaldım öyle yani

Ateşim yüksekmiydi bilmiyorum hiç dikkatimi çekmedi ama terlemelerim oluyodu

Hayirlisiypa hepimiz kucagimiza alalim insallah canim. Benim ikinci hamileligim ama insallah ilk bebek olucak. İkisinde de sadece adet olucakmisim gibi kasik agrisi hatirliyorum baska hir belirtim yoktu... gerci 10 hafta bitmek uzere hala pek belirtim yok benim:)

Hayırlı olsun canım sağ salim al inşallah kucağna ilk bebeğine ne oldu anlatmak istersen ve eğer üzülmene sebep olursa kendimi kötü hissederim beimde ikinci hamileliğim ama ilk bebeğim olcak inşallah nasip kısmet olursa

Sende göğüs agrısı varmydı cnm benim bir kızım var ama onda hiç belirti hatırlamıyorum

8 senelik evliyim cnm 7 yaşında kızım var 7 aydır istiyoruz ama benim amh düşük eşimdede hız sorunu var
Anladım canm Allah en kısa sürede nasip eder inşallah tedavi olmaktan hariç kafaya da çok takmamak gerekiyor ben onu anladım 2 buçuk senede

Ah onu bir yapabilsek olacak zaten cnm çok takıyorum sen daha önce tedavi gördünmü peki
O kadar çok hastane yolu aşımdırdım ki anlatamam burda bir dünya test yapıldı her hafta 1 buçuk saatlik yolu randevu alamadığımız için sabahın köründe soğukta dolmuş bekleyerek yolda uyuklayarak bi heves gittik hep test hep test ve bazende dr lar keyiflerince sadece randevulu hasta aldıkları için onca yolu boş ellerle geri döndük birisi dönüpte tedavi uygulamadı hep folik asit dayadılar tak etri canıma son dedim son kez yaşadığım yerde bana yakın olan hastanedeki o gıcık dr a gidicem oldu oldu olmadı bırakıcam dedim gittim şükür ki iğne verdi çatlatma için o ay hamile kaldım ama tutunamadı sonraki ay klomenle iğne verdi çok yüksek şans dedi ama olmadı sonraki ay için EĞER İSTERSEN tekrar ilaç iğne vereyim dedi istemedim kendimce 3 ay ara verip çok övülen aynı hastabedeki başka dr a gidecektim bu arada çok rahattım hiç te kafama takmadım son ayımda adet olmayı beklerken bebeğime kavuştum çok şükür inşallah kalır benimle uzun oldu kusura bakma o günleri hatırlayınca tüylerim ürperdi

Allahım emeğinin karşılıgını vermiş cnm şimdi tadını çıkar bu günlerin banada dua et

Sende göğüs agrısı varmydı cnm benim bir kızım var ama onda hiç belirti hatırlamıyorum
Canim benim ilk hamileligimde gogus ucu hassasiyetim olmustu cok fazla ama bunda 7. Haftada felan basladi ki ilk hamileligimde goguslerim cok aciyordu biriyle opusup sarildigimda gozlerimden yas akiyordu bunda hafif hafif yok gibi agrilarim

Allahım emeğinin karşılıgını vermiş cnm şimdi tadını çıkar bu günlerin banada dua et
Ederim tabiki etmem mi hiç bende çok istedim burda Allah herkesten razı olsun şimdi sabırla bebeğimin kalp atışlarını duymayı bekliyorum darısı en kısa zamanda size olsun inşallah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…