Eşler bizim gibi değiller ben de en son haziranda 4.düşüğümü yaşadım (kalbi durdu) eşim tekrar çocuk sahibi olmak istemediğini söyledi ve bunu hastanede kürtaj olduğum gün o an başımdan aşagı kaynar sular döküldü o an benim üzüntüme bak beyfendimin keyfine bak çok soğuk kanlıydı üzülmedim mi üzüldüm tabiki çıktım hastaneden eve geldim aynı konuşmalar devam etti değişen birşey Yok kayınvalideye bu konuyu açtım neyse bana kalktı dedi ki sen benim oğlumun neler yaşadığını biliyor musun?Sana söylemiyor anlatmıyor diye herşey iyi mi sanıyorsun ne biliyorsun üzülmediğini ağlamadığını oğlum sen kürtaj haberini aldığı gün yatış yaptırıp eve dönerken beni aradı ve ağladı oğlumun psikoloji si nasıl sen bilmezsin 4 tane düşük yapmışsın sen ne kadar üzülüyorsan onunda babası o da üzülüyor sadece belli etmiyor dedi oğlumun saçlarında bebek sevdan yüzünden bir tane siyah kalmayacak oğlum da yıprandı dili öyle söylüyor ama çok istiyor dedi bizzat bana söylüyor dedi seni üzgün görmeye ağladığını görmeye dayanamadığı için umursamaz davranıyor ama içinde yaşadıklarını bilemezsin dedi ve zamana bıraktık...artık şimdi öyle bir düşüncesi Yok demem o ki erkekler bizim gibi duygusal anlayışlı ince düşünen bireyler değil erkeklerin çok azı duygularını belli eder çoğuda etmez bizimkiler gibi akışına bırak eşini anlamaya çalış empati yap ailesiyle sorunları var diyorsun bellide senin bilmediğin başka şeyler var sana anlatmaktan çekiniyor üzülmediğini hiççç sanmıyorum sadece belli etmemiştir bu şekilde beynini olumsuz şeylere yorma tabiki seninde hakkın anne olmak ama daha yeni yaşamışsın çok taze ben olsam bu kadar fevri davranmazdım sen kendini bilerek soğutmaya çalışıyorsun inada bindirmiş gibisin yapma bekle en azından 1 yıl geçsin ikinizde birbirinize sevginizi gösterin kafa dinleyin baktın hiç istemiyor ona göre yol çizersin ama çok yeni Allah yardımcın olsun canım

[/çok haklısın erkekler biz gibi değiller canım ama aradaki fark ne biliyor musun. hamileliğimi ve bebeğimi kabettiğimi sanki ayıp birşeymiş gibi ne ailesine ne arkadaşlarına söyledi. hamileliğimi sadece ailem ve benim tarafım biliyordu. aklıma takılan kısım bu işte. beni eşi olarak görseydi saklamazdı böyle bişey neden gizlenirki.