İlk hamileliğim sonlandırıldı ve eşim çocuk sahibi olmak istemiyor

Hayırlısı olsun canım. Bu 2 aylık süreç konusunda eşini bilgilendirdin mi? Bilsin 2 aylık bir şans tanıdığını.
Söyledim canım ama sanırım inanmadı, göz dağı verdiğimi düşünüyor ‍♀️Aslında dün konu açılınca söyledim derdin neyse söyle bende kendime yol çizeyim ayrılır kendimi toparlar beni gerçekten anlayan birini alırım hayatıma dedim. Ama kızgınlıkla söyledim sanıyor ‍♀️

Söyledim canım ama sanırım inanmadı, göz dağı verdiğimi düşünüyor ‍♀️Aslında dün konu açılınca söyledim derdin neyse söyle bende kendime yol çizeyim ayrılır kendimi toparlar beni gerçekten anlayan birini alırım hayatıma dedim. Ama kızgınlıkla söyledim sanıyor ‍♀️

O gun geldiginde esyalarini topladiginda muhtemelen aglayip ayaklarina kapanıcak da o yuzden sordum akli varsa simdiden toparlanir...

İnşallah toparlanır, kimse böyle bi durumu yaşamak istemez ama kapıdan çıkıp gittiğinde artık hiçbişey eskisi gibi olmaz.

Aynen oyle, erkekler biraz tehditten anliyorlar alttan almadan anlamiyor cogu. Gercekten soke ediceksin kendilerine guvenlerini biraz sarstigin zaman seni fark etmeye basliyorlar. Tabi ki herkes ayni degil ama erkeklik egosu tasiyanlarin genelinde de bu bencillik var maalesef.

Merhaba kızlar. Eşimle adam akıllı konuştum sürekli kendini zırh gibi korumasından inanılmaz demoralize olduğumu söyledim. Hala fikri değişmiş değil.Bu arada bakıyorum yeni doğan yeğeninin fotoğraflarını istiyor sürekli kardeşinden ve ben bunu inanılmaz kıskanıyorum. Kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim. Bu arada kendisi korunmayı bıraktı konuşmamdan sonra ama bu defada bi hata yapmamak için kendini inanılmaz kasıyor. Napıcağımı bilemiyorum, umutsuzluğum çığ gibi büyüyor. Kimseye anlatamıyorum çünkü böyle bişey için ayrılmak istiyorum desem kimse arkamda durmaz. Çaresizlik çok kötü bişeymiş. Rüyamda bikaç gündür ellerimde bebek, doğum yapıyorum.

Aynısının tıpkısını yaşadım canım kaza ile hamile kalıp 9 haftalıkken kaybedip eşimin çocuk istememesine kadar herşey aynı yeğenleri de olmuştu o sıra foto felan istemesi... ben çok üzülsemde çocuk hasretinden yansam da eşime saygı duydum bu çocuk bir tek benim çocuğum olmayacak eğer birlikte katlanacaksak birlikte yetiştireceksek istiyorum dedim ve bekledim hiç de konusunu açmadım iki senenin ardından karar verdik çok şükür inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Allah en hayırlı zamanda size de nasip eder inşallah bence evliliğini yıpratacak kadar çocuğa odaklanma anının tadını çıkar olur elbette hatta yakında kendi ister senden

Aynısının tıpkısını yaşadım canım kaza ile hamile kalıp 9 haftalıkken kaybedip eşimin çocuk istememesine kadar herşey aynı yeğenleri de olmuştu o sıra foto felan istemesi... ben çok üzülsemde çocuk hasretinden yansam da eşime saygı duydum bu çocuk bir tek benim çocuğum olmayacak eğer birlikte katlanacaksak birlikte yetiştireceksek istiyorum dedim ve bekledim hiç de konusunu açmadım iki senenin ardından karar verdik çok şükür inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Allah en hayırlı zamanda size de nasip eder inşallah bence evliliğini yıpratacak kadar çocuğa odaklanma anının tadını çıkar olur elbette hatta yakında kendi ister senden
inşallah canım çok sevindim senin adına :KK200:bu hamilelik durumundan sonra çok kafama takar oldum hiç bi işime odaklanamıyorum. kaç yıllık evliydiniz kürtaj olduğunda. ben şu anda 30 yaşındayım ve geçen zamana çok acıyorum. Korkuyorum geç kaldığımda olmamasından ve sorun yaşamaktan.

inşallah canım çok sevindim senin adına :KK200:bu hamilelik durumundan sonra çok kafama takar oldum hiç bi işime odaklanamıyorum. kaç yıllık evliydiniz kürtaj olduğunda. ben şu anda 30 yaşındayım ve geçen zamana çok acıyorum. Korkuyorum geç kaldığımda olmamasından ve sorun yaşamaktan.
7 aylık evliydim ben küçüklüğümde bile 24 yaşımda kesinlikle hamile olacağım diyordum okadar çok seviyorum ki çocukları evlenir evlenmez çocuk yapacağım derdim ama işte tek başına evlenmiyorsun ki iki kişi oluyorsunuz iki kişinin hayatını tek kişi yönetmiyor... düşüğümü de 26 yaşında yaşadım. 30 yaş çok değil ki canım ortalama bir yaş ha bir sene önce ha bir sene sonra çok fark etmez ki. Zaten eşin okadar beklemez bence çök üstüne düşme ara sıra şakayla karışık istediğini söyle tatlı dille kazanırsın

Ben evleneli 2,5 yıl oldu eşim 2 kişi yaşamaya o kadar alıştıki belkide bu yüzden istemiyor bilemiyorum 1 sene daha uzasa hamileliğiydi beklemesiydi 4 yılı geçicek bu kadar rahata alıştıktan sonra bilmiyorum şu an yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Etrafımda çocuksuz kimse kalmadı işin kötüsü ve çevrem giderek daralıyo. biraraya geldiğimizde kendimi çok eksik hissediyorum. eşim istemiyor diyemiyorum farklı düşüncelere kapılmasınlar dedikodu çıkmasın diye. Önceden bu kadar istek içinde değildim açıkcası. Kayıbımdan sonra rüyalarımda sık sık aynı sahneleri görüyorum sabahları hep üzgün hep ağlayarak uyanıyorum. Buda çok etkiliyor beni sanırım.

Düşünsene canım gebeliğimi sonlandırmaya gittiğimiz gün ben ağlarken üzülürken o kardeşinin doğacak bebeğinin arabası için para göndermiş. İnsan üzgün olsa o durumda yeğeninin bebek arabasınımı düşünür. Şimdi diyoeumki içinden sevindi belkide

evliliğimizde sorunlar varmış şu an çocuk sokamazmış araya. evleneli 2 yıl oldu kayınvalidemden ve ailesinden en ufak bir sevgi saygı görmedim. düğün gecesi kayınvalidem evimizde yatacağı yeri beğenmedi diye kardeşiyle birlikte kavga çıkardı herkesin moralini bozdu. ertesi sabah düğün günümde ayıldı bayıldı benim babam hastanelere taşıdı. buna rağmen sırf eşimle aram açılmasın diye irtibatımı kesmedim fakar sevmiyorum kendisini. eşim istiyorki kusursuz bir sevgi besleyeyim annesine. kadının ağzı öyle piski küfür eder sürekli. kayınpederim sürekli evden kaçar içer geri gelir. ailesi bana göre bi aile değil bu yüzden mükemel bi ilişkimiz yok. eşim ailesinin hatalarını ve benim onlarla aynı kafada olmadığımı bildiği halde her fedakarlığı benden bekliyor. düğünümüzden 1 yıl sonra kardeşinin düğünü oldu ve ben elimde avucumda ne varsa onlara verdim çünkü anne ve baba çalışmıyor. emeklilikleri biile yok. evlendiğikleri gece hamile kaldı eltim ve hiç çalışmadı. şimdi eşim nasıl geçinecekler birde çocuk olacak yardım edicem diyor. benim kızdığım konu ise ben 2,5 yıldır onların düğünü çocuğu diye tüm kazandığımı onlara vermek zorunda değilim. aramızdaki sorunlar bu. eşim kendi hayatına bakmak yerine onlar için yaşıyor. işte en son başıma gelenlerden sonra hala çocuk istememesi beni eşimden soğuttu. düşünüyorumda beni sağılacak bi inek gibi filan görüyor sadece kenar süsü.

ona karşı hiç bu kadar tepkisiz ve suskun olmamıştım. tehlikenin farkına vardığını düşünüyorum. yoksa kavgalarımızda ailesinin o kadar yanlışına rağmen asla beni alttan almamış hep fedakarlığı benden beklemiştir.

Bu kadar falsolu birini baba yapmak ister miydim?
Emin değilim.

Back
X