Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim az da olsa içim rahatladı umarım biran önce geçer saflıkla artarAgrilar olur, doğuma kadar da olur artar azalır, solda sağda, alta doğru, göğüs altında, sırtta, belde, kramplar, ağrılar olur merak etme bu kötü bı durum değil, bebeğin yerleşmeye başlamasından gelişip büyümesine kadar olağan şeyler gebelikte, bol bol dinlen yorulma, ağır kaldırma, dinlendikce rahatlarsan rutin ağrıdır, hafiflemezse artarsa ekstra kanama falan olursa doktora danisirsin
İnşallahNormal bebek yerleşiyor rahim büyüyor![]()
Rahatla cidden, 30dayim artarak gidiyor ağrılar, şu saat oldu döne döne bı hal oldum, buralara geldim işteYorumunuz için teşekkür ederim az da olsa içim rahatladı umarım biran önce geçer saflıkla artar![]()
Evet oluyor, özellikle ilk zamanlar sürekli bi regl oldum olucam ağrısı geziyor vücutta.Çoğu hamile yaşıyor bu durumu.Yukarda arkadaş çok güzel anlatmış ama az da olsa içim rahatladı demişsiniz daha çok rahatlayın benceKızlar duştan sonra geçmek bilmeyen sol kaşık ağrısı oldu normalmidir 16 sında beta 14’90 21de 137 di bugün tekrar verdim yarın çıkacak korkuyorum kanamam gelecek diye bacaklarıma da vuran bi ağrı var
Sizinde az kalmış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahRahatla cidden, 30dayim artarak gidiyor ağrılar, şu saat oldu döne döne bı hal oldum, buralara geldim işte![]()
Agrilar olur, doğuma kadar da olur artar azalır, solda sağda, alta doğru, göğüs altında, sırtta, belde, kramplar, ağrılar olur merak etme bu kötü bı durum değil, bebeğin yerleşmeye başlamasından gelişip büyümesine kadar olağan şeyler gebelikte, bol bol dinlen yorulma, ağır kaldırma, dinlendikce rahatlarsan rutin ağrıdır, hafiflemezse artarsa ekstra kanama falan olursa doktora danisirsin
Normal bebek yerleşiyor rahim büyüyor![]()
lavaboya uyandım pembe peçeteye sildikçe kanama geldi sonucum çıkmış tam sevinecekken bunu görmek sonuç 3 gümde 137 den 517 ye çıkmışEvet oluyor, özellikle ilk zamanlar sürekli bi regl oldum olucam ağrısı geziyor vücutta.Çoğu hamile yaşıyor bu durumu.Yukarda arkadaş çok güzel anlatmış ama az da olsa içim rahatladı demişsiniz daha çok rahatlayın bence![]()
Peki bu agriya cok hafif pembe peceteye gelen akinti eslik ediyorsa da normal midir ? Korkmamak lazim degil miEvet oluyor, özellikle ilk zamanlar sürekli bi regl oldum olucam ağrısı geziyor vücutta.Çoğu hamile yaşıyor bu durumu.Yukarda arkadaş çok güzel anlatmış ama az da olsa içim rahatladı demişsiniz daha çok rahatlayın bence![]()
Bı sıkıntı yok artışta, kanama için doktora gittin milavaboya uyandım pembe peçeteye sildikçe kanama geldi sonucum çıkmış tam sevinecekken bunu görmek sonuç 3 gümde 137 den 517 ye çıkmış
Şuan hala devam ediyor ama yoğun değil eşime söyledim izin almaya çalışacakBı sıkıntı yok artışta, kanama için doktora gittin mi
Yerleşme kanaması olabilir ama ne olursa olsun hamilelikte en ihmal edilmemesi gereken şey kanamadır.Ben her doktora sordum her türlü kan mı yoksa yoğun olursa mı geleyim rengi önemli mi vs diye.Tabii ki parlak kırmızı ve yoğun kan en tehlikelisi ama ne olursa olsun kanama oldu mu hemen gelin bakalım diyordu tüm doktorlar.Peki bu agriya cok hafif pembe peceteye gelen akinti eslik ediyorsa da normal midir ? Korkmamak lazim degil mi![]()
Bende yerlesme oldugunu düşünüyorum aslinda birde dün üşüttüm ve ona bagli agri yasayip rahatsiz oldugumu düşünüyorum. Yarina gidicem insallah bir aksilik cikmazsa.Yerleşme kanaması olabilir ama ne olursa olsun hamilelikte en ihmal edilmemesi gereken şey kanamadır.Ben her doktora sordum her türlü kan mı yoksa yoğun olursa mı geleyim rengi önemli mi vs diye.Tabii ki parlak kırmızı ve yoğun kan en tehlikelisi ama ne olursa olsun kanama oldu mu hemen gelin bakalım diyordu tüm doktorlar.
durumlar nasıl canım bende durumlar hiç iç açıcı değilBende yerlesme oldugunu düşünüyorum aslinda birde dün üşüttüm ve ona bagli agri yasayip rahatsiz oldugumu düşünüyorum. Yarina gidicem insallah bir aksilik cikmazsa.
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin![]()
Yavru agzi rengi gibi cok açık pembe gibiydi. Pazartesi günü kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Bugun kendimi sicak tutup yatcam hep insallah iyi olacagim![]()
Rica ederimBende yerlesme oldugunu düşünüyorum aslinda birde dün üşüttüm ve ona bagli agri yasayip rahatsiz oldugumu düşünüyorum. Yarina gidicem insallah bir aksilik cikmazsa.
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin
Yavru agzi rengi gibi cok açık pembe gibiydi. Pazartesi günü kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Bugun kendimi sicak tutup yatcam hep insallah iyi olacagim![]()