İlk haftalarda bacakta ağrı

Kalça ve bacak ağrım ilk 10 hafta devam etti .
Şimdi 17+4'üm karın ve sırt ağrılarım var
Ben bir tek ben de bu kadar çok ağrı oluyor zannedip çok üzülüyordum 1 haftadır.şimdi içim rahatladı biraz.peki doktora sormuş muydunuz bu ağrı normalmiymis neyden olurmus

Ben bir tek ben de bu kadar çok ağrı oluyor zannedip çok üzülüyordum 1 haftadır.şimdi içim rahatladı biraz.peki doktora sormuş muydunuz bu ağrı normalmiymis neyden olurmus
Canım hiç endişelenme
Ben pazar gunu gece yarısı acıllık oldum ağrıdan
O kadar ahrım vardı ve saatlerce ddvam ettı ki dedım dusuk yapıyorum heralds
Doktorum vucudun kendini doguma hazırlıyor
Kemıklerın gelişiyor ayrılıyor esnıyor dedı

D
Çok teşekkür ederim o kadar rahatladı ki icim

bende 4+5 gunlugun adetim gectiginden beri ara ara kasik batmalarim gaz sancisi gibi sancilarim sag bacak agrim ve ara ara goguslerde sislik acima var benimde 3 kimyasalim oldu keseyi gorduk cok sukur ama genede bi korku var hep icimde kalbini bi duysaydik hayirlisiyla

Benimde bacaklarım kollarım o kadar ağrıyor ki şimdi ara ara sırtımda ağrıyor ama normal olduğunu düşünüyorum içimizde hummalı bir çalışma var :)) süt peynir yoğurt mutlaka yiyin kalsiyuma ihtiyac var

Kızlar ben 4+4 deyim ama kollarım bacaklarımhep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem
2 gebeligimi de bacak agrisiyla anladim ☺hayirlis olsun zamanla geciyor.2.oglum surpriz oldu hatta bacaklarim agriyimca anladm 5 haftalikken ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…