• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk haftalarda bacakta ağrı

Ben bir tek ben de bu kadar çok ağrı oluyor zannedip çok üzülüyordum 1 haftadır.şimdi içim rahatladı biraz.peki doktora sormuş muydunuz bu ağrı normalmiymis neyden olurmus
Canım hiç endişelenme
Ben pazar gunu gece yarısı acıllık oldum ağrıdan
O kadar ahrım vardı ve saatlerce ddvam ettı ki dedım dusuk yapıyorum heralds
Doktorum vucudun kendini doguma hazırlıyor
Kemıklerın gelişiyor ayrılıyor esnıyor dedı

D
Canım hiç endişelenme
Ben pazar gunu gece yarısı acıllık oldum ağrıdan
O kadar ahrım vardı ve saatlerce ddvam ettı ki dedım dusuk yapıyorum heralds
Doktorum vucudun kendini doguma hazırlıyor
Kemıklerın gelişiyor ayrılıyor esnıyor dedı
Çok teşekkür ederim o kadar rahatladı ki icim

bende 4+5 gunlugun adetim gectiginden beri ara ara kasik batmalarim gaz sancisi gibi sancilarim sag bacak agrim ve ara ara goguslerde sislik acima var benimde 3 kimyasalim oldu keseyi gorduk cok sukur ama genede bi korku var hep icimde kalbini bi duysaydik hayirlisiyla

Benimde bacaklarım kollarım o kadar ağrıyor ki şimdi ara ara sırtımda ağrıyor ama normal olduğunu düşünüyorum içimizde hummalı bir çalışma var :)) süt peynir yoğurt mutlaka yiyin kalsiyuma ihtiyac var

Kızlar ben 4+4 deyim ama kollarım bacaklarımhep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem
2 gebeligimi de bacak agrisiyla anladim ☺hayirlis olsun zamanla geciyor.2.oglum surpriz oldu hatta bacaklarim agriyimca anladm 5 haftalikken ☺

Back