- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- 43
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Kızlar ben 4+4 deyim ama kollarım bacaklarımhep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saol canım cuma günü doktora gidicem mutlaka sorucam bunuCanım daha yeni gebeain vücudun hamileliği uyum sağlamaya çalışıyor bırak biraz ağrın olsun bir hafta sonra doktora m bu şikayetinde bahset sn gecede ben bir sorun olucak sanmam ama benimde ağrıların oluyordu
Vücudun uyum surecinde su anda benim de bacaklarim cok agriyordu ve kasiklarim .Ne degisti su an sirt agrisi eklendi :)Kızlar ben 4+4 deyim ama kollarım bacaklarımhep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem
Sanırım bu ağrılara alışmak lazım hülü seven dikenine katlanacak Zaten böyle dikene can kurbanVücudun uyum surecinde su anda benim de bacaklarim cok agriyordu ve kasiklarim .Ne degisti su an sirt agrisi eklendi :)
devamlı yatıyorum zaten canım biraz ayakta vakit geçireyim batmalar artıyor.Kasık bacak ve kalca ağrılarım oldu ilk haftalar
Şimdi sırt ve bel , bu ağrı öldürüyor
benimde özellikle sağ tarafta hep sağ kasık sağ kalça sağ bacak o yüzden korkmuştum ama doktor sana sıkıntı yok dediyse vardır bir bildiği herhalde.benimde kasıklarım da batma ve sağ bacağımda çok ağrı oluyor ama bir sıkıntı yok dedi doktorum
inşallah canım tek ondan olsun ilaç içerim bir şekilde düzeltilir. yarın doktora gidesiye kadar evhamdan içim içimi yicem.ben de de vardı doktor kansızlıktan olur dedi. cuma günü doktorun kan tahlili ister zaten orada belli olur.
Sen şöyle bir 10 ol bakdevamlı yatıyorum zaten canım biraz ayakta vakit geçireyim batmalar artıyor.
ahh canım benim ya rabbim yardımcın olsun sağlıklı sıhatli olduğunu kalbinin attığını duysam sonraki ağrıları çekmeye moral toplarım ama şimdi ya dış gebelikse ya başka bir sıkıntı varsa diye düşünüp düşünüp duruyorumSen şöyle bir 10 ol bak
Bn 16 haftayım hala cekıyorum
parolun ağrı kesici serumu yaptılar o gün ağrıdan hastaneye gidince kadın doğum açısından hiç bir sıkıntı görünmüyor dedibenimde özellikle sağ tarafta hep sağ kasık sağ kalça sağ bacak o yüzden korkmuştum ama doktor sana sıkıntı yok dediyse vardır bir bildiği herhalde.
Allaj razı olsun canımahh canım benim ya rabbim yardımcın olsun sağlıklı sıhatli olduğunu kalbinin attığını duysam sonraki ağrıları çekmeye moral toplarım ama şimdi ya dış gebelikse ya başka bir sıkıntı varsa diye düşünüp düşünüp duruyorum
şimdilik dayanabileceğim aşamada canım eğer zorlarsa giderim bende saol bilgi verdiğin için :)parolun ağrı kesici serumu yaptılar o gün ağrıdan hastaneye gidince kadın doğum açısından hiç bir sıkıntı görünmüyor dedi
içimi rahatlattın canım çok saol :) devamlı dua okuyorum rabbim hayırlı olacaksa verir inşallah rabbim neylerse güzel eyler.Allaj razı olsun canım
Merak etme bnde aynı korkuları yasadım
Ama alacak nefesı varsa sen ne düşünürsen düşün geliyor dünyaya
Kasık bacak ve kalca ağrılarım oldu ilk haftalar
Şimdi sırt ve bel , bu ağrı öldürüyor