• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk haftalarda bacakta ağrı

Supurgesizcadiii35

❤️İçimdeki aşk ❤️
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
788
1.470
43
Kızlar ben 4+4 deyim ama kollarım bacaklarımhep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem

Canım daha yeni gebeain vücudun hamileliği uyum sağlamaya çalışıyor bırak biraz ağrın olsun bir hafta sonra doktora m bu şikayetinde bahset sn gecede ben bir sorun olucak sanmam ama benimde ağrıların oluyordu

Canım daha yeni gebeain vücudun hamileliği uyum sağlamaya çalışıyor bırak biraz ağrın olsun bir hafta sonra doktora m bu şikayetinde bahset sn gecede ben bir sorun olucak sanmam ama benimde ağrıların oluyordu
Çok saol canım cuma günü doktora gidicem mutlaka sorucam bunu

Kızlar ben 4+4 deyim ama kollarım bacaklarımhep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem
Vücudun uyum surecinde su anda benim de bacaklarim cok agriyordu ve kasiklarim .Ne degisti su an sirt agrisi eklendi :)

Sen şöyle bir 10 ol bak
Bn 16 haftayım hala cekıyorum
ahh canım benim ya rabbim yardımcın olsun sağlıklı sıhatli olduğunu kalbinin attığını duysam sonraki ağrıları çekmeye moral toplarım ama şimdi ya dış gebelikse ya başka bir sıkıntı varsa diye düşünüp düşünüp duruyorum

benimde özellikle sağ tarafta hep sağ kasık sağ kalça sağ bacak o yüzden korkmuştum ama doktor sana sıkıntı yok dediyse vardır bir bildiği herhalde.
parolun ağrı kesici serumu yaptılar o gün ağrıdan hastaneye gidince kadın doğum açısından hiç bir sıkıntı görünmüyor dedi

ahh canım benim ya rabbim yardımcın olsun sağlıklı sıhatli olduğunu kalbinin attığını duysam sonraki ağrıları çekmeye moral toplarım ama şimdi ya dış gebelikse ya başka bir sıkıntı varsa diye düşünüp düşünüp duruyorum
Allaj razı olsun canım
Merak etme bnde aynı korkuları yasadım
Ama alacak nefesı varsa sen ne düşünürsen düşün geliyor dünyaya

Şuan aynı ağrıları yaşıyorum bacaklarım kopacak gibi ağrıyor bütün kemiklerim sızlıyor heralde normal herkeste varmış ilk gebeliğimde yoktu ama bu çok agir geçiyor sanki

Bende 6. Haftadan sonra öyle bir ağrı çektimki sağ bacağım kopacak gibiydi. Yürüyemiyordum resmen karnımda batma oluyordu. Bacağım çekmeye başlayınca apandisitten şüphelenip genel cerrahiye yönlendirdiler.çok şükür birşey çıkmadı. Bebeğim sağ tarafta büyüyünce sinirime baskı yapmış 19. Haftadayım hala daha vuruyor artık vajinayada vurmaya başladı yayamass :) birde tekmelemeye başladı çok şükür :)

Back