• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk haftadan gebelik belirtisi mümkün mü?

yagmurluhava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
22
6
1
Eveet hanımlar banada çok tuhaf geliyor ama ilişkide bulunduğumuz günün ertesi günü kasıklarımda ağrı başladı daha sonra belim ağrımaya başladı bir kaç gün sonra ise baş dönmesi ve mide bulantısı başladı bulantı tam değil gelip hemen gidiyor göğüs hassasiyeti de var anlam veremedim ilk haftadan belirti yaşayan var mı acaba?

iliskiden hemen sonra yumurta dollense dahi rahme yerlesmesi yaklasik 10 gundur. dolayisiyla daha henuz ertesi gununden belirti yasamak mucize beklemek olur. umutlanmamaniz adina acikca yazdim kusura bakmayin. en belirgin belirtiyi adet gecikmesiyle bekleyin derin. ondan onceki tum belirtiler yalanci ve psikolojik. hatta ve hatta mide bulantisi 6. haftadan sonra baslar aklinizda olsun. ama insalla bu ay tutar ve hamile kalirsiniz orasi ayri ancak simdiden belirti aramayin derim.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bende bu kadar çabuk hamilelik belirtisi beklemiyorum tabi ama anlam veremiyorum bir haftadır geçmek bilmeyen kasık ve bel ağrım var mide bulantısı ve baş dönmesi de eklenince şüphe ettim. Hiç böyle olmamıştımo_Oo_O

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bende bu kadar çabuk hamilelik belirtisi beklemiyorum tabi ama anlam veremiyorum bir haftadır geçmek bilmeyen kasık ve bel ağrım var mide bulantısı ve baş dönmesi de eklenince şüphe ettim. Hiç böyle olmamıştımo_Oo_O
kasik agrisi ve bel agrisi usutmeden de kaynaklanio olabilir kafanda hamilelik dusuncesi varsa bulantida psikolojik olarak hissedio olabilirsin ama deigim gibi henuz bisi hissetmek icin coook erken :)

Teşekkür ederim canım adet günümü bekleyeceğim sonuç ne olacak bakalım merakla bekliyorum

Back